Forums » Nekategorizováno

Tréning

• 9 posts
    9. februára 2014 23:20:29 CET
    a ako vies kto si co zasluzi pokial toho cloveka nepoznas osobne????
    • 9 posts
    9. februára 2014 23:18:59 CET
    uz treti krat to pises. iny argument nemas???
    • 7 posts
    9. februára 2014 23:11:41 CET
    ja sa správam ku každému slušne,kde si myslím,že si to zaslúži.presne preto,lebo všade vo svete je BDSM len pre ludí,ktorí na to majú a tu sa toho dožadujú chudáci,čo si ani nevedia zarobiť na živobitie.Nech si tí SUBOŽOBRACI uvedomia,že na to nemajú a honia si vtákov pekne potichu doma....sú to proste chudáci,len si to nechcú uznať..... ,ale to som už písal....
    • 9 posts
    9. februára 2014 22:59:37 CET
    a preto sa k nim nemozme,alebo nemusime spravat slusne.... a len tak mimichodom,presne to iste sa tyka aj dominantov...samozrejme nie vsetkych....
    • 7 posts
    9. februára 2014 22:54:25 CET
    presne preto,lebo všade vo svete je BDSM len pre ludí,ktorí na to majú a tu sa toho dožadujú chudáci,čo si ani nevedia zarobiť na živobitie.Nech si tí SUBOŽOBRACI uvedomia,že na to nemajú a honia si vtákov pekne potichu doma....sú to proste chudáci,len si to nechcú uznať.....

• 9. februára 2014 22:43:39 CET
    Trocha Ta opravim tam dole si sa dal uniest lebo ani kurvy im nedaju zadara...to len pre tych nechapavych...
    • 9 posts
    9. februára 2014 22:41:42 CET
    niekde som to tu uz cital,ale dam to este raz... dominancia a arogancia su sice podobne slova ale nemali by sa zamienat....
    • 9 posts
    9. februára 2014 22:39:45 CET
    celkom tu jeho podrazdenu reakciu chapem.Myslim ze za tie roky co sa tu tulame uz museli aj z jeho partnerkou dostat desiatky ak nie stovky viac alebo menej slusnych ziadosti o lekciu zadara... takze vybuble ako sumienka ked sa to objavi na skle. co samozrejme jeho neprimeranu reakciu neospravedlnuje.
    • 7 posts
    9. februára 2014 22:30:01 CET
    V pohodke,to len aby "osvietilo""aspoň pár z toho kvanta zadubených a nechápavých SUBOŽOBRÁKOV.
  • 9. februára 2014 22:20:53 CET
    neber všetko tak vážne, som to myslel ako srandu...
    • 7 posts
    9. februára 2014 22:07:20 CET
    ohladne tréningu to samozrejme nebolo myslené na teba,škoda,že si to tak pochopil,to bolo myslené na prípadných záujemcov z radov oslovených.
  • 9. februára 2014 22:00:08 CET
    dakujem za ponuku, ale trenovat chcel slimak,ja si zatial v pohode vystačim s mirage a manželkou
    • 7 posts
    9. februára 2014 21:53:01 CET
    Tu sú minimálne náklady na lekciu,pokial ju chcete mať vo vlastnej réžii a mať ju "zadara":
    Prenájom slušnej mučiarne 50e,slabšej 30e,taxi domine tam a späť 30e,občerstvenie domine 15e a to jej čas ani nepočítam,zatial mi vychádza 75e.A to vám "SUBOŽOBRÁKOM"ešte stále robí zadara......
    a pokial máte niekde zaplatiť 50-80e tak to nariekate,aké sú to "profidominy" a to majú vlastný prietor,vlastné pomôcky a venujú vám svoj čas.
    Láskavo sa zobuďte a bud sa na to vyserte,alebo chodte makať,aby ste si takúto srandu mohli dovoliť.
    • 7 posts
    9. februára 2014 21:41:27 CET
    dobre si poradil....
    cez to všetko,vedel by si mi spraviť výpočet na môj dotaz 09.02.2014 19:15????
    lebo presne tam je všetko napísané...
  • 9. februára 2014 21:36:12 CET
    trénuj si prdelku aspon min. na 3 prsty, inak ti madam počas lekcie spraví peklo..iné trenovať netreba..

a tú zastupnú tému "EURAČEŽOBRAJǓCI" versus "SUBOŽOBRÁCI" si zo zdvorilosti hadam len prečítaj...
    • 7 posts
    9. februára 2014 21:25:00 CET
    jasné,máš pravdu,len dotyčný musí mať ten šarm a nájsť si proťajšok,ktorý ho bude zbožňovať a robiť s ním,čo sa mu páči.
    Každý má šancu,bud máš šarm a máš čo potrebuješ,alebo si bulo,povedzme "neschopný"si niekoho nájsť,tak si zarob a plať,alebo si hoň vtáka a neotravuj tu tvojimi povzdychmi.

jaj a tréning/to nie je na teba myslené/....kludne mi napíš ss a jasne ti vysvetlím,ako máš trénovať....a pokial si niekto myslí,že je dobre vytrénovaný,bude mať lekciu aj zadara. u nás.....ale pokial to nezvládne,ponesie následky..zaplatí...
  • 9. februára 2014 21:20:19 CET
    myslím že na začiatku bola otazka ohladne tréningu nie ohladne financií

a tiež si nemyslím že BDSM je len o peniazoch, je pravda ak niečo chceš musíš si za to zaplatiť, ale ak to robia dvaja ktorým to vyhovuje bez peňazí na základe sympatií prečo nie, len musia hľadať a nájsť....
    • 7 posts
    9. februára 2014 21:12:29 CET
    presne preto,lebo všade vo svete je BDSM len pre ludí,ktorí na to majú a tu sa toho dožadujú chudáci,čo si ani nevedia zarobiť na živobitie.Nech si tí SUBOŽOBRACI uvedomia,že na to nemajú a honia si vtákov pekne potichu doma....sú to proste chudáci,len si to nechcú uznať.....

a ved "dominy,vy ste tu predsa "pre mňa" a musíte ma robiť zadara,lebo ináč ste proste kurvy.....chlapci,máte to riadne pomýlené........a kludne si vtákov leštite aj nadalej......

už mi ten Slovenský "žobrácky primitivizmus"riadne lezie na nervy....
  • 9. februára 2014 21:08:38 CET
    Plne s tebou suhlasim, ze sem prispievaju jednoduchy duchom s neochvejnou potrebou si dokazovat velkost.
  • 9. februára 2014 21:05:58 CET
    Bdsm
    nechápem čo si taký podraždený......????

• 7 posts
    9. februára 2014 20:51:54 CET
    Ty,ako SUBOŽOBRÁK to určite ani pochopiť nevieš,lebo ťa všetky dominy len využívajú,pako

Toto platí pre všetkých SUBOŽOBRÁKOV!!!
    • 7 posts
    9. februára 2014 20:45:32 CET
    Ja nehovorím o "profi dominách",ja hovorím o všetkých dominách a myslím si,že nevieš ani spočítať 5+5,čo mi je lúto,že sem prispievajú takýto ludia,jednoduchí duchom...

a ver tomu,že moje sebavedomie je tam,kde má byť...
  • 9. februára 2014 20:44:09 CET
    Ano suhlas.,.ale poznas to vzdy nariekaju len ti ktori....vsak vies..,
  • 9. februára 2014 20:17:37 CET
    Pomaly.
    Ani jednym slovom, som nepovedal, nenaznacil ze nemas pravdu ohladom profi domin.
    Uz len pomenovanie, profi hovori samo za seba.
    Skor ma zaujimal cennik.
    Len tak mimochodom budes riadne jesitny
    • 7 posts
    9. februára 2014 19:24:58 CET
    aj Ty chceš všetko zadara???Tiež si SUBOŽOBRÁK??????
    Spočítaj si,čo stojí hotel,prípadne prenájom mučiarne,taxík pre dominu sem a tam,jej čas-čo je veľmi dôležité a som zvedavý,na akú sumu prídeš???
    No navrhni......dúfam,že si mal z matiky dobrú známku..