Forums » Nekategorizováno

Kazdemu co jeho je...

• 9 posts
    10. februára 2014 23:25:08 CET
    sak na to vlastne sluzi forum nie ? Ci chces urobit forum vo fore ?
  • 16. februára 2014 0:14:12 CET
    Ak sem zabludi niekto s rozumom mam prosbu.Nasiel niekto z Vas nejaky zaujimavy knizny titul dotykajuci sa aj temy Bdsm Sm erotiky celkovo.Posledne dobre knihy mam cca 8r.stare .Preklady francuzskych spisovatelov.Dakujem.
  • 15. februára 2014 23:36:57 CET
    viem ...ale prezerala som aj tieto...tusim je vsade dotycny pan..
    fakt toto tu nema uroven...ani sranda to uz nie je
    • 9 posts
    15. februára 2014 23:30:25 CET
    to musis ist do vedlajsieho chlieva...
  • 15. februára 2014 23:10:26 CET
    no do.......čitat tieto fora je ozaj zabava, same urazky..jeden by si myslel, ze tieto fora budu aspon o jebacke, ked uz nie o bdsm...kedze tato stranka by mala byt o tom
    ale asi sa riadne mylim...neudivilo by ma, keby stranka s receptami davala recept na D/s vztah...
    • 9 posts
    15. februára 2014 22:26:49 CET
    .... preco taky magor nevzdelanec debil baran atd....poziadal vcera o referundum za nasho brankara...?...hm..teraz som pocul vysledok...ehm..hanba je slaby vyraz...
  • 15. februára 2014 21:06:56 CET
    .... jeden somar na druhom sa smial a do zrkadla sa pozeral.....
    • 5 posts
    15. februára 2014 20:28:16 CET
    Obdivujem tvoju trpezilovst, nielen tu, vsimol som si to aj v DS miestnosti. Ako sa snazis vysvetlit, poradit ze ten ich pristup, prejav je zly. Ja som dost trpezlivy, ale toto by som uz nedal, klobuk dole.
    • 5 posts
    15. februára 2014 20:13:16 CET
    skus tu napisat, čim som tvoju babku, keby žila, urazil? ..tým, že by ti verila? ...takže to, že by si o tebe myslela, že ovladáš pravopis, je pre teba urážka? ..takže logicky z toho vyplýva, že ten pravopis neovládaš ...okrem iného
  • 15. februára 2014 19:47:38 CET
    S tou poslednou vetou suhlasim je naozaj tazke pisat narychlo ak mate dalsie povinnosti.Ku corwinovi sa vyjadrovat nebudem je zbytocne viest monolog kedze si sam na seba odpisal.Neviem naco tam mam nechavat svoje odpovede ak uz tam nie su otazky ktore boli zmazane.A spravca ma asi dobry dovod preco a co zmaze.Ak by ste citali pozorne kazdemu som dal odpoved v citatoch ktore boli pisane v knihach.To su take velke papierove veci viazane do tvrdych obalov a sluziace na to comu sa niekedy vravelo kultura a vzdelanost a vsetko nemate na nete ale mudri to vedia.Hlupakom je to zbytocne pisat.
  • 15. februára 2014 11:04:01 CET
    Vies ake tazke je pisat narychlo, tak aby ta nik nevidel??
    To sa potom lahko stane ze je tam chyba:))))
    • 5 posts
    15. februára 2014 9:59:47 CET
    predsa len ešte raz na teba zareagujem ..to k tomu pravopisu:
    toto je tvoja veta ... "Mam tu dost priatelov ktori maju este zdravi rozum"

Píše sa zdravÝ rozum a nie zdravÍ rozum.

A to, že si stiahol príspevok, kvôli pravopisu vykládaj svojej babičke, ta ti možno uverí.
    • 5 posts
    15. februára 2014 9:53:52 CET
    admin zareagovat nemože, pretože on maže a upravuje príspevky ako mu vyhovuje. :
    napr.
    MIRAGE (1444)
    04.02.2014 14:14 Forum: Invektivy a vulgarizmi

Aragorn01
    ....a este neznasam jednu vec...napises prispevok...ja zareagujem a ty pojdes a ten svoj zmenis ....toto nie je ferova diskusia...ja si za svojimi vyjadreniami stojim....ty zjavne nie....takze odteraz to uz bude len monolog..maj sa

Toto je jedna odpoved na neho. Teraz sa tu on bude všelijak vyhovarat, že to tak nie je ...proste je treba ho ignorovat a nevšímať si jeho drístov.
  • 15. februára 2014 9:51:28 CET
    Radsej si naprav pravopisne chyby a uloz vety podla slovenskeho pravopisu.Vzdy ked som stiahol prispevok bolo to za ucelom prave pravopisnych chyb ktore mi tam naskakali vdaka dotykovym obrazovkam na pc.Rozumnym dakujem za pochopenie....inac otazka kde sa ti vyhrazam zabitim..?...zdolam ta uprimnym usmevom za pomoci chameleonskych oci pomocou zivotnych skusenosti a intelektu....
    • 9 posts
    15. februára 2014 9:44:37 CET
    To zasiel az do takych krajnosti???
    Zaujimalo by ma kde je admin,ze toto nevidi.
  • 15. februára 2014 9:43:33 CET
    Na objasnenie tebe aj tym co nie su v obraze vyjdril som na jednom fore svoj nazor na nikoho som neutocil a nenadaval.Len niektori to vzali osobne a zacali utocit na mna akoby sa ich tema osobne dotkla.Takze som im to vratil vulgarne nazad.Ano vymazal som svoje pretoze dotycnych ludi napadlo ako zo mna urobit somara tym ze vymazu svoje narazky a invektivy a tym padom moje odpovede vyzneli trapne a smiesne nakolko nemali zmysel pre cloveka co necital urazky smerovane na mna a medzicasom zmazane.PS.staci na objasnenie nezainteresovanym.Mam tu dost priatelov ktori maju este zdravi rozum a usudok a nepotrebujem sa odbavovat na intelektualnych namyslencoch.
    • 5 posts
    15. februára 2014 9:25:04 CET
    ...vieš, čítat, chápeš písaný text? asi nie....keby že ano, tak vieš,že ja som si ignore nezapol a ani som ho zapínať nechcel, ja sa totiž nechcem zbavit zábavy z tvojich infantilnych príspevkov, ktoré tu dávaš.
    A na rozdiel od teba si svoje príspevky nemažem, a ani je neupravuju podla toho ako na tebe niekto reaguje. To robia len chudáci a ludia, ktorí nemajú svoje vlastné názory. A to, že si chudák potvrdzuje aj to, že keď nevieš inteligentne reagovat, vieš sa len vyhrážať likvidacii, zbitím atď. To robia iba zakomplexovaní s IQ húpacieho koníka a to ešte toho koníka urážam.

Ono na teba naozaj netreba reagovat a doporučujem to aj všem ostatným, ignorujte ho, nevšímajte si ho, nereagujte na jeho príspevky. Jeho to prestane baviť po čase a zmizne odtial. A možno začne robiť konečne aj niečo užitočné

• 15. februára 2014 8:59:12 CET
    Ak mas gule tak sa stretnes ked to mne povinnosti dovolia..../ uvidime ci budes taky frajer aj nazivo.../
  • 15. februára 2014 8:56:39 CET
    Keby si cital tak vies co som napisal....toho chudacika...mna nenaseries nie som ignorantsky slaboch ako ty a nezapnem si ignor.Znesiem aj rozdam ale potom nevolaj mamickaaáá pomoooc potrebujem pampersky....
    • 5 posts
    15. februára 2014 0:04:27 CET
    je mi jasné, keď smažeš, môžeš tvrdit čokoľvek ...proste chudáčik čo nemá svoj vlastný názor ...ale to už tu vedia všetci ...
  • 14. februára 2014 23:59:05 CET
    ...hm...ak ste sa fajn bavili tak to ma byt.Ak by si cital pozorne tak toto nemusis pisat....peknu sobotu....
    • 5 posts
    14. februára 2014 23:19:03 CET
    ..hmm, niekto pisal, že sa objaví na dnešnom stretku ... jaaaj, asi to stihol zmazat..
    • 5 posts
    14. februára 2014 18:44:19 CET
    pozorne citam uz mesiac tie trapne konverzacie a stojim si za tym co som napisala :)
  • 14. februára 2014 18:41:37 CET
    Zmazal som to lebo damy neurazam.Nemam si co ventilovat keby si pozorne vsetko citala zistila by si.
  • 14. februára 2014 18:33:20 CET
    fakt velmi smiesne, nemozem sa prestat smiat. ale tiez ako maladomina mam pocit ze sa len citis sam a takto to ventilujes, chapeme ta.
    • 9 posts
    14. februára 2014 16:20:48 CET
    Mozno, ak by mu niekto vysvetlil, ze medzi cislom za nickom a velkostou vtaka nieje priama umera, mozno by sa tak nesnazil:))))