ok, co viem posledna ponuka sa pohybovala niekde okolo 20 000 eur, mas tolko volnych penazi? ..pretoze domina ide na tak starej platforme, ze musis aspon dalsich 20 000 eur dat na prerabku
..sraz seniorov a dochodcov? ...mno skus to vysvetlit ludom co maju od 18 do 27 a chodia tam pravidelne, ze su seniori a dochodcovia ....skorej to bude o tom, že oni na rozdiel od teba žiju realne a net je pre nich len take male spestrenie
Sorry chalani, ale ked mi denne napise tak 30-40 nadrzanych chlapov, tak si kurva rozmyslim komu z nich odpisem. Na vety: Ahoj, popises? ; Hladate otroka? ; Chcem vam sluzit.... to ani nema vyznam odpisovat. Ako sorry, ale odpisat 40tim ludom denne, na to fakt nemam cas
kupim www.domina.sk prečistím, pretriedim...nastolím poriadok, voľte ma! číslo dotačného bank. účtu v SS...(joke)
ale teraz vážne, seriózne mám záujem o kúpu. admin, čakám deal!
To este neznamena neserioznost. To je len nezajem, lebo si nezaujal.
A nevolaj ma kennynko. Nemam s tym problem, ale vyzera to teplo. Chyti ta nejaka domina a donuti ta k homosexualite.
musim ti dat za pravdu, je tu mnoho "subikov", co len vykecavaju a honia si pri tom, alebo takych co len slubuju, ze pridu.... Realne stretnutia su minimalne. Domina necaka, ze bude cmarat s niekym pol roka na temu BDSM, ale ma rada realne stretnutia, realne lekcie.
Problem je aj ten ze kazdy si predstavuje dominanciu inaksie,ja som ties nenasla ochotneho suba co by sa chcel stretnut,pokecat,zaakcnit,a ked dam niekomu cislo neozve sa,no dominancia nieje len o praktikach co si vybere sub lebo zrovna to sa mu paci,a co sa tyka temi o praktikach je pravda ze ja sa radsej porozpravam osobne pri kave.takze co cakas?
A co si myslite chlapi,preco som sa zacal chovat arogantne,,,?... Aky pozic ,taky vrac,,,co uz s tym ,,a velmi by som sa na Vasom mieste nespoliehal na net,vela odrbov a falosnych nickov,,radsej chodte do reality.
som tu uz asi 3. mesiac a nestretol som jedinu slecnu,damu,pani ktora by odpisala resp. by bola ochotna rozvijat danu temu... fakt ked tu nejaka taka aj bola, asi sa premiestnila na inu stranku.. skoda
Tých "dám" je tu veľa .
Bohužiaľ a ako si si všimol anonymita netu dáva možnosť vyniknúť ľudskej sprostosti.
Ale dá sa tu nájsť aj kopa skvelých ľudí len treba hľadať a chce to veľa času.