29. decembra 2009 11:58:58 CET
Hned v úvodu chci říci, že sám jsem kdysi jistou uniformu oblékal. Už v patnácti, a to jsem byl malý pískle co mu pomalu uniformu studenta střední vojenské školy museli šít "na míru", se na nmě nějak podivně a často usmívala hezká děvčata. Lichotilo mi to, a říkal jsem si - Proč, co je k tomu vede, jsem malej ale šikovnej? To neví, chi...Pak mi to došlo, později. Prostě se jim líbil mladý klučina ve vojenské uniformě. Když jsem byl starší a ta "pravá" puberta skoro doznívala, chodil jsem chvíli s jednou hezkou a usměvavou holkou, která byla průvodčí ve vlaku. Proč?Líbila se mi ve své uniformě, sekla ji. Já byl taky v uniformě a to ji přitahovalo. A tak jsem ji jednoduše zbalil při jízdách vlakem do školy do Bratislavy. Tedy, ono to bylo asi vzájemné, díky tomu že na nás působily jisté okem poznatelné vjemy... A třeba Jahůdka z "Básníků - zdravotní sestřička. Čím vynikla? Nejen tím, že byla hezká, milá a sympatická, ale především jí to seklo v tom sesterským oblečku - uniformě... Co tím chce "básník" říci? S uniformou se dnes a denně setkáváme pomalu na každíém kroku. Nosí je různí zaměstnanci a zaměstnankyně, někde mají nařízený oděv - společenský, kravata. Jistým způsobem je to taky uniforma.
Ano, i dominantní žena může mít takovou svou "uniformu", pracovní. Tudíž, nic zvláštního. Vždyť profesionální domina chce jen vyhovět představám svých někdy více náročných a fetišisticky zaměřených klientů.
A je už na každém z nás co se mu líbí, a jaký příběh by rád prožil...do jaké atmosféry se na pár chvil ponořil...
Každý máme své a líbí se nám to nebo to. Teď budu už vyloženě zaměřovat svou pozornost na DS hrátky a je úplně jedno v jaké podobě, jestli u profesionální dominy, nebo s partnerkou v DS vztahu. V SM salonu se dá domluvit, jak by měla při lekci domina být oděná, aspoň si myslím, nemám s tím ale reálnou zkušenost. Avšak předpokládám to, pokud je dotyčný jedinec vyloženě na něco festišisticky zaměřený, tak si najde příslušnou dominu nabízející takovou službu. V DS vztahu je to o rozmluvách a o tom, co se líbí oběma, ale s tím právem že dominantní strana sama dle své nálady a náklonnosti ke svému subíkovi rozhodne čím ho potěší v rámci svých her. Fetišem však může být i část lidského těla, že jo, o tom my "dolňáci" zaměření na nožičky víme, že... :-) A myslím si především, že pokud dva rozumní jedinci chtějí jeden druhému vyhovět, naslouchají a do hrátek zakomponují i materiál, který submisivního jedince přitahuje jako fetiš. Je však ale také spousta dominantních žen, které samy preferují fetiše, které dráždí submisivní partnery.Ať už jde o botičky, kozačky na vysokém podpatku, kůži či třeba latex. Ale co je důležité mít na paměti? Oblečení dominu nedělá dominou, dominance musí být v těle člověka, musí z něj zářit a být vidět v očích. Pokud tomu tak není, je to vše ostatní jen divadelní kostým, která navodí atmosféru, ale nikdy tu pravou nemůže nahradit.