Forums » Nekategorizováno

DOMINY A UNIFORMY

• 11. decembra 2012 19:46:15 CET
    Nahá Domina? Smiesne!
  • 25. novembra 2012 12:58:41 CET
    Zdravím Dámy,což takhle další Millitär-Párty?
  • 21. septembra 2011 20:34:22 CEST
    http://www.mojevideo.sk/video/10621/cinska_zenska_armada.html
    Červená, príjemný znak dominancie
  • 14. decembra 2010 19:35:38 CET
    ja nie som domina ale ulicova, domina není doma :) račej zdrhla kade lahšie :)))
  • 21. novembra 2010 1:41:52 CET
    ty a domina? ....iba vo sne
  • 21. novembra 2010 1:22:23 CET
    moja domina ma pred tím ako ma muči latexove tanga body a vysoke čižmi potom je naha.
  • 17. augusta 2010 15:37:59 CEST
    vzrusuju ma zenske v uniformach posobia tak moc sexi
  • 12. augusta 2010 4:27:08 CEST
    komandant: tie uniformy mi práve brnkli po mojej deviantnej strunke máš nejakú galériu?
  • 3. mája 2010 16:27:31 CEST
    HKvS
  • 2. mája 2010 12:32:49 CEST
    http://www.youtube.com/watch?v=Vnreelmr9Wc
    http://www.youtube.com/watch?v=_vwiFgqkZv8
  • 2. mája 2010 8:12:04 CEST
    se uskuteční na soukromém statku ve východních Sudetech (v současnosti region Krnovsko),probíhá v repré-uniformách (zajištěn dostatečný počet v různých velikostech) a je spojen s lovem otroků paintbollovými zbraněmi a následném slavnostním "Halalí",při kterém je odměněn resp. potrestán kus s nejnižším resp.nejvyšším počtem zásahů.Emailem mohu zaslat pár fotografií z předchozího setkání.
  • 1. mája 2010 21:23:53 CEST
    Millitär - Párty...ako to prebieha taka party Herr Komandant?
  • 1. mája 2010 16:09:33 CEST
    termín dalšího Millitär - Párty : 22.5. 2010.
  • 1. januára 2010 7:51:02 CET
    Děkuji vám za projevenou přízeň a v novém roce přeji hodně zdraví jakož i spokojeného života v přepychu a blahobytu.

S pozdravem
    "škoda každé rány,
    která padne vedle"

Herr Kommandant von Stiefel
  • 31. decembra 2009 13:06:59 CET
    Nemusíš sa cítiť urazený, osobne je mi jedno aký používaš terč ( do nahonených terčov, čo si môže otrok nahoniť - zaujimave spojenie :)
    Proti tvojmu vkusu, či už štýlu pripomínajucom SS alebo NESS som nič nenamietal, takže tvoj defenzívny postoj ohladne uniformy taktiež nie je na mieste, to si rieš s inou inštitúciou.
    Nemám v umysle "robiť" niečo s tým že si niekto pletie túto temu zo zoznamkou, ku tomu sa zaviazali iný dobrovolníci.
    V tejto téme som nezačal debatu o zbraniach, nadobudol si nesprávny a chybný dojem, predsudok, len na základe námahy ktorú si si dal s prehliadnutím môjho profilu. Zbrane tak akosi patria ku uniforme, tak to proste je, avšak u BDSM nejde o ich primárnu funkciu ale len psychologický efekt, doplnok, tak aspoň v tom sme sa snáď zhodli.
    Nemám potrebu a umysel na teba utočiť, tak tu snáď nevznikne ďalšia žabomyšia vojna kvôli hluposti, tvoj vkus je len tvoja osobná vec a záležitosť a tak to aj beriem.
  • 31. decembra 2009 9:32:14 CET
    Tak mi prosím vysvetli tvoje riadky venované streľbe do nahonených terčov, airsoftkami,
    ide z tvojej strany o provokáciu, nevydarený vtip, neuskotočnené fantázie alebo skutočne strielaš.
    Iba by som ťa rád upozornil, airsoft je síce na hranie ( nemyslím v zlom ) ale nie je to hračka ( pokiaľ sa nebavíme o tržnicových exponátoch ).
    Keď mi odpovieš, vráť sa prosím ku pôvodnej téme, zoznamka je v inej sekcii.
  • 30. decembra 2009 23:27:32 CET
    dobrý nápad ... avšak vzhledem k tomu,že já žádnou honičku na srnku u jezera ani střelbu do jemné pěstěné subinky pořádat nehodlám,bude třeba obrátit se jinam,nebo se chopit vlastní iniciatívy.

Dominantní kolegyně,které budou mít zájem vyzkoušet si,jak by jim to v millitär-uniformách slušelo,nechť mne raději kontaktují přes vzkazník.V mém výstrojním skladu zajisté naleznou vhodnou velikost včetně obuvi,stylových doplňků,bicích nástrojů a zbraní.Možnost dorazit také se svými slouhy,posluhovači,pucfleky apod.
  • 30. decembra 2009 8:29:10 CET
    Niečo podobné prebehlo v čechách, nazvali to hon na srnku, ibaže to bolo bez uniforiem a strelby.
    Venujem sa síce ostrej strelbe nie airsoftu ale pokiaľ viem môžu tieto nástroje zábavy spôsobiť perforáciu, najmä na jemnučkej, pestovanej subinke,
    .
  • 30. decembra 2009 5:25:39 CET
    ačkoli nejsem jeho zakladatelem ...

Což takhle taková soukromá "Offizier-párty" v millitär-stylu ?
    Popijeme,pokecáme,nafotíme,zastřílíme (airsoftovejma pistolkama do nahoněnejch terčů ...) ???
  • 29. decembra 2009 11:58:58 CET
    Hned v úvodu chci říci, že sám jsem kdysi jistou uniformu oblékal. Už v patnácti, a to jsem byl malý pískle co mu pomalu uniformu studenta střední vojenské školy museli šít "na míru", se na nmě nějak podivně a často usmívala hezká děvčata. Lichotilo mi to, a říkal jsem si - Proč, co je k tomu vede, jsem malej ale šikovnej? To neví, chi...Pak mi to došlo, později. Prostě se jim líbil mladý klučina ve vojenské uniformě. Když jsem byl starší a ta "pravá" puberta skoro doznívala, chodil jsem chvíli s jednou hezkou a usměvavou holkou, která byla průvodčí ve vlaku. Proč?Líbila se mi ve své uniformě, sekla ji. Já byl taky v uniformě a to ji přitahovalo. A tak jsem ji jednoduše zbalil při jízdách vlakem do školy do Bratislavy. Tedy, ono to bylo asi vzájemné, díky tomu že na nás působily jisté okem poznatelné vjemy... A třeba Jahůdka z "Básníků - zdravotní sestřička. Čím vynikla? Nejen tím, že byla hezká, milá a sympatická, ale především jí to seklo v tom sesterským oblečku - uniformě... Co tím chce "básník" říci? S uniformou se dnes a denně setkáváme pomalu na každíém kroku. Nosí je různí zaměstnanci a zaměstnankyně, někde mají nařízený oděv - společenský, kravata. Jistým způsobem je to taky uniforma.
    Ano, i dominantní žena může mít takovou svou "uniformu", pracovní. Tudíž, nic zvláštního. Vždyť profesionální domina chce jen vyhovět představám svých někdy více náročných a fetišisticky zaměřených klientů.
    A je už na každém z nás co se mu líbí, a jaký příběh by rád prožil...do jaké atmosféry se na pár chvil ponořil...
    Každý máme své a líbí se nám to nebo to. Teď budu už vyloženě zaměřovat svou pozornost na DS hrátky a je úplně jedno v jaké podobě, jestli u profesionální dominy, nebo s partnerkou v DS vztahu. V SM salonu se dá domluvit, jak by měla při lekci domina být oděná, aspoň si myslím, nemám s tím ale reálnou zkušenost. Avšak předpokládám to, pokud je dotyčný jedinec vyloženě na něco festišisticky zaměřený, tak si najde příslušnou dominu nabízející takovou službu. V DS vztahu je to o rozmluvách a o tom, co se líbí oběma, ale s tím právem že dominantní strana sama dle své nálady a náklonnosti ke svému subíkovi rozhodne čím ho potěší v rámci svých her. Fetišem však může být i část lidského těla, že jo, o tom my "dolňáci" zaměření na nožičky víme, že... :-) A myslím si především, že pokud dva rozumní jedinci chtějí jeden druhému vyhovět, naslouchají a do hrátek zakomponují i materiál, který submisivního jedince přitahuje jako fetiš. Je však ale také spousta dominantních žen, které samy preferují fetiše, které dráždí submisivní partnery.Ať už jde o botičky, kozačky na vysokém podpatku, kůži či třeba latex. Ale co je důležité mít na paměti? Oblečení dominu nedělá dominou, dominance musí být v těle člověka, musí z něj zářit a být vidět v očích. Pokud tomu tak není, je to vše ostatní jen divadelní kostým, která navodí atmosféru, ale nikdy tu pravou nemůže nahradit.
  • 28. decembra 2009 12:35:33 CET
    Niečo pre milovnikov/čky uniforiem, taká klasika ILSA - video v plnej verzii, avšak v angličtine :
    http://stagevu.com/video/jhzcbcanxnsi
  • 15. decembra 2009 3:55:37 CET
    milujem sexi obtiahnute uniformy, suknove kostymi nieco na sposob...SS no ...nemam

Judith
    ja milujem vonu koze. ja novej, moj "s" pouzitej
  • 14. decembra 2009 10:17:42 CET
    Mne od jedneho času učaroval body painting, stačí na kožu trocha vhodne volenej farby, zopár ťahov štetcom
  • 13. decembra 2009 12:37:31 CET
    Keďže som zameraný na latex, kožu, tak sa to odzrkadľuje aj v mojich predstavách. Je to ale skôr o estetickosti zážitku, nie o jeho kvalite alebo intenzite. Aj super oblečená madam to vôbec nemusí vedieť a naopak =)
  • 26. októbra 2009 20:23:44 CET
    Dajme si uniformu, preco nie :) aspon nejaku policanu... na to vela netreba, ale keby mi niekto chcel venovat nejaku atrapu zbrane :) obetujem sa