26. apríla 2014 13:53:30 CEST
tiež si vytrhla niečo z kontextu z môjho príspevku, mladý muž tu niečo hladá a niekto kto už má aj nejaké tie reálne skusenosti, či už s hľadaním partnera na bdsm, alebo s praktickými skusenosťami, alebo fungovaním v takomto vzťahu, mu tu napísal svoj názor alebo príspevok, ako to vidí z toho svojho pohladu NIE pre to aby tu vnucoval svoje presvedčenie, ale v dobrom poradiť poprípade pomôcť, nikto sa tu však nehrá na Boha a nikto mu tu nediktoval čo má a ako to má robiť, ak sa mu naše príspevky nepáčia alebo sa s nimi nestotožnuje ešte neznamená že tu bude útočiť na diskutujúcich....obvinil nás tu z kadečoho a my máme byť ticho?....
....vôbec som nepísala ako sa má submisív správať.....ale poukázala som na to, že by sa mal v prvom rade spoznávať on sám, lebo to že hladá dominu ešte neznamená že ju aj skutočne potrebuje....
....nikdy nevyžadujem aby sa submisívny jedinec so mnou bavil ako "podriadený" bez toho aby vyjadril svoje názory a postoje, ale vyžadujem slušnosť a toleranciu.....a tu to mladý muž prepískol......ja sa nemusím hladať v jeho príspevku, lebo to myslel presne na moju osobu, nie som blbá a nenechám si aby ma tu niekto osočoval že som dôchodkyňa odkázaná na finančného otroka....tak toto si vyprosím
....kde si čítala v našich príspevkoch akí sme skusení múdri a že tu vnucujeme svoje skusenosti.....a kde som ja bola arogantná, drzá a vulgárna?????....
...na margo tých skuseností v realite BDSM, aj ja sa stále učím a učím sa od skusenejších a vypočujem si ich rady a vyberiem si to čo je pre mna potrebné alebo v čom vidím riešenie.....to že sa s niekým podelím o svoje skusenosti ešte neznamená že ich niekomu vnucujem.....nuž ale ak sa niekto chce učiť na vlastných chybách a ísť hlavou proti múru, nech sa páči
MIRAGE aj ja som subinka a som na to hrdá.....ale v D/s nikdy nebude rovnocennosť, vždy bude vršok a spodok, vždy, a to nie že ja som to vymyslela a to niekomu vnucujem......ja si uvedomujem kde je moje miesto a chcem byť ten spodok a preto sa tak aj správam ( to však nevylučuje že vyjadrím svoj názor ), toto nie je bežný osobný život, toto je D/s život, ja to tak vnímam, skrátka nemôžem byť rovnocenná pri svojom Dečku, ked mi vyhovuje mu byť podriadená, lebo som subinka, tak sa mi to páči a tak to aj chcem.....
kam sa zaradil mladý muž, to ani srnka netuší.....stačí si prečítať jeho ufrflané komentáre a útoky na ludí ktorých nikdy nestretol....ako trucovité decko, ktoré nedostalo takú odpoved akú očakávalo
a na záver milá Mirage.....milujem mladých ludí a v našej komunite ich máme našťastie dosť, aj verejne sa prezentuju, ved na akčných zrazoch je skoro polovica z východu a mladých ludí predstav si .....a žiadne nejaké generačné problemy nemáme, su to skvelí ludia, výborne si rozumieme a sme radi že ich medzi sebou máme, aj od nich som sa vela vecí naučila....
"tento príspevok musim opraviť, lebo mi niekto mudry a rozhladený poslal krasnu myslienku s ktorou sa stotožňujem"..aby to bolo fer.....je to ozaj niekto múdry a rozhladený?.....alebo ti len nahrava do karát???....ešte o par riadkov nižšie tu kritizuješ akí sa robíme múdri....a pozri sa čo si potom napísala.....tiež selektuješ, kto je pre teba múdry a rozhladený a kto nie
... Mirage rešpektuj môj príspevok ako ja rešpektujem tvoj....