Forums » Nekategorizováno

Hladam dominantnu slečnu pani.

• 26. apríla 2014 13:53:30 CEST
    tiež si vytrhla niečo z kontextu z môjho príspevku, mladý muž tu niečo hladá a niekto kto už má aj nejaké tie reálne skusenosti, či už s hľadaním partnera na bdsm, alebo s praktickými skusenosťami, alebo fungovaním v takomto vzťahu, mu tu napísal svoj názor alebo príspevok, ako to vidí z toho svojho pohladu NIE pre to aby tu vnucoval svoje presvedčenie, ale v dobrom poradiť poprípade pomôcť, nikto sa tu však nehrá na Boha a nikto mu tu nediktoval čo má a ako to má robiť, ak sa mu naše príspevky nepáčia alebo sa s nimi nestotožnuje ešte neznamená že tu bude útočiť na diskutujúcich....obvinil nás tu z kadečoho a my máme byť ticho?....

....vôbec som nepísala ako sa má submisív správať.....ale poukázala som na to, že by sa mal v prvom rade spoznávať on sám, lebo to že hladá dominu ešte neznamená že ju aj skutočne potrebuje....

....nikdy nevyžadujem aby sa submisívny jedinec so mnou bavil ako "podriadený" bez toho aby vyjadril svoje názory a postoje, ale vyžadujem slušnosť a toleranciu.....a tu to mladý muž prepískol......ja sa nemusím hladať v jeho príspevku, lebo to myslel presne na moju osobu, nie som blbá a nenechám si aby ma tu niekto osočoval že som dôchodkyňa odkázaná na finančného otroka....tak toto si vyprosím

....kde si čítala v našich príspevkoch akí sme skusení múdri a že tu vnucujeme svoje skusenosti.....a kde som ja bola arogantná, drzá a vulgárna?????....

...na margo tých skuseností v realite BDSM, aj ja sa stále učím a učím sa od skusenejších a vypočujem si ich rady a vyberiem si to čo je pre mna potrebné alebo v čom vidím riešenie.....to že sa s niekým podelím o svoje skusenosti ešte neznamená že ich niekomu vnucujem.....nuž ale ak sa niekto chce učiť na vlastných chybách a ísť hlavou proti múru, nech sa páči

MIRAGE aj ja som subinka a som na to hrdá.....ale v D/s nikdy nebude rovnocennosť, vždy bude vršok a spodok, vždy, a to nie že ja som to vymyslela a to niekomu vnucujem......ja si uvedomujem kde je moje miesto a chcem byť ten spodok a preto sa tak aj správam ( to však nevylučuje že vyjadrím svoj názor ), toto nie je bežný osobný život, toto je D/s život, ja to tak vnímam, skrátka nemôžem byť rovnocenná pri svojom Dečku, ked mi vyhovuje mu byť podriadená, lebo som subinka, tak sa mi to páči a tak to aj chcem.....

kam sa zaradil mladý muž, to ani srnka netuší.....stačí si prečítať jeho ufrflané komentáre a útoky na ludí ktorých nikdy nestretol....ako trucovité decko, ktoré nedostalo takú odpoved akú očakávalo

a na záver milá Mirage.....milujem mladých ludí a v našej komunite ich máme našťastie dosť, aj verejne sa prezentuju, ved na akčných zrazoch je skoro polovica z východu a mladých ludí predstav si .....a žiadne nejaké generačné problemy nemáme, su to skvelí ludia, výborne si rozumieme a sme radi že ich medzi sebou máme, aj od nich som sa vela vecí naučila....

"tento príspevok musim opraviť, lebo mi niekto mudry a rozhladený poslal krasnu myslienku s ktorou sa stotožňujem"..aby to bolo fer.....je to ozaj niekto múdry a rozhladený?.....alebo ti len nahrava do karát???....ešte o par riadkov nižšie tu kritizuješ akí sa robíme múdri....a pozri sa čo si potom napísala.....tiež selektuješ, kto je pre teba múdry a rozhladený a kto nie

... Mirage rešpektuj môj príspevok ako ja rešpektujem tvoj....
  • 26. apríla 2014 12:03:45 CEST
    Niektorý Dominanti ( ale aj niektorý submisívny ) sú proste egomaniaci ktorým ide o vlastné uspokojenie a ten druhý musí splnť len ich predstavy aby dosiahli to svoje uspokojenie a domnievajú, že automaticky sa to páči aj tomu druhému, veď predsa on/ona sú tý ktorý pristúpili na túto hru, no hej sem tam im podhodia nejakú tú kosť aby sa nepovedalo.

Na začiatku sa s tým mnohý uspokoja a len slepo plnia vôľu toho skúsenejšieho ktorý vedie ale s pribúdajúcim oťukávaním to už prestáva stačiť a to už prichádzajú rozpory, najmä ak niekto nechce zostať sám so svojimi predstavami -_-
  • 26. apríla 2014 11:42:54 CEST
    ...a ešte niečo...tento príspevok musim opraviť, lebo mi niekto mudry a rozhladený poslal krasnu myslienku s ktorou sa stotožňujem...citujem" ludia mylne podliehaju presvedčeniu, že tým ako cas plynie a oni su v akomsi zoskupeni, tak im to zoskupenie začina patriť v rovine všeobecných práv a poznatkov. A z toho nadobudaju pocit, že majú právo poučať a vyriekať ortiele nad jednotlivcami"....ja pridávam, že to, že tu sme dlho a dlhšie ešte neznamená, že máme právo súdiť, poučať......
  • 26. apríla 2014 11:35:45 CEST
  • 26. apríla 2014 11:22:04 CEST
    ....pane bože ľudia...čítate čo tu píšete?...mladý chalan tu v krátkosti rozoberie svoju predstavu a keby ešte dnes existovala inkvizícia, tak ho upálite na hranici...preto, lebo presne určil čo od života či hľadanej dominy očakáva??? Je smutné, že v momente ako sa v niektorej časti nájdete následuje útok. Tu je to tak vždy..žiaľ. Kentauriky sa dotkol ten preddôchodcovský vek a neviem prečo sa v tom našla, aj keď si myslim, že to tak ten mladý muž vôbec nemyslel a niekoľkokrát to zdôraznil...Goro sa hneď vytočil pre časť v ktorej píše, o financiách...ibaže aj tu si myslím, že to bolo zle pochopené. Annie sa pridala, veď poskytuje tieto služby a logicky ju pobúri ak sa nájde človek ktorý takýto spôsob zárobkovej činnosti odsúdi. Viete ale čo ma prekvapilo najviac?....vyjadrenie Kentauriky o tom, ako sa ma submisív správať. Aj ja som subinka, ale neznamená to, že pri stretnutí či komunikácii s dominantom skloním hlavu a budem pozorovať špičky svojích topánok...nebudem...som ČLOVEK a mám právo vyjadriť svoj názor, nesúhlasiť, diskutovať a taktiež si určiť hranicu ako v živote, tak aj dominantovi. Už si uvedomte, že je to celé inak ako ste zvyknutí. Pribúdajú tu mladí ľudia, ktorí sú aj napriek a možno práve svojej submisivite zdatni v retorike, rozhladení, sebavedomí....rozprávate mu tu o tom ako ste skúsení, mudri a ako sa ma od vas ucit...ale pýtam sa čo?...veď ste len arogantní, drzí, vulgarni....a najväčším problémom je, že nečítate...vyberiete si z textu to,čo sa vás bytostne dotýka a už idete...ja som si v jeho texte prečítala, že hľada mladú babu, ktora DS robí pre potešenie, nie preto, lebo zistila, že je to ľahký spôsob ako zarobit peniaze práve pre velký dopyt po týchto službách...som toho názoru, že v konečnom dôsledku je to aj vidieť na poskytovaných službách...nikde nenapísal, že neprispeje na pomôcky ak nájde čo hľadá. Určil i vekovú hranicu, lebo asi nepatri k tým, ktorých zrušujú staršie ženy....ja mám 40dsať a nebudem sa tváriť, že sa môžem rovnať 20ke.....slušne sa ohradil voči blbým poznámkam a trochu nevhodnému humoru....reakcia ktora prišla bola vhodná a hodná dominantov...
  • 26. apríla 2014 11:04:33 CEST
    Nesuhlasim s oboma stranami ale nechce sa mi to ani jednej strane vyvracat:)) uz velmi davno som si zvykol na fakt, ze tu ma kazdy tu svoju pravdu. Proste len Zite a nechajte Zit. To je tak asi vsetko.
  • 26. apríla 2014 10:10:21 CEST
    stotožnujem sa s tebou

dnes nič nieje zadarmo

bud platíš ( financie, naturálie), alebo miluješ ( vážny vzťah ).....všetko ostatné medzi tým je len krátkodobý ošial z ktorého každý velmi rýchlo vytriezve
  • 26. apríla 2014 9:13:46 CEST
    Skor sa nanho vysrala a obsrala a teraz si to kompenzuje,,,tvrdolin,,,,
  • 26. apríla 2014 9:08:42 CEST
    Mne to pripada tak, ze ho asi nejaka "dama" nasrala a teraz tu vyvadza.
  • 25. apríla 2014 23:28:01 CEST
    milý mladý muž, mám staršieho syna od teba ale take arogantne a a neohrabane správanie som ešte nevidela, odsudzuješ podla veku podla skuseností a odsudzuješ hlavne ludí ktorých si v živote nevidel a nepoznal a to len preto že sa snažia v tomto "tebou založenom "fore s tebou komunikovať

mimochodom všetci čo sme reagovali svojimi príspevkami sme reálni ludia, nie nejaké virtuálne nicky, miesto toho aby si sa snažil od nás získať nejaké vedomosti skusenosti a rady, tak nás tu odsudzuješ.....kto si?.....že si toto dovoluješ?????

mimochodom forum nie je na inzerciu ale na debatu o nejakej téme.....aj napriek našej tolerancii si to nevážiš a odsudzuješ ludí čo si ťa všimli a do tvojho fora prispeli

mal by si sa s uctou podakovať že si tak malé nič niekto všimol.....

pozri sa na seba ako sa správaš, toto nie je správanie submisívneho muža, ale znudeného arogantného nezrelého odrasteného decka

moja rada na koniec:
    skus si prežiť naplno klasický sex, spoznávaj svoje telo, definuj svoje potreby, hranice, skušaj na sebe to čo potrebuješ a potom ked budeš mať poriadok v hlave a budeš vedieť definovať čo chceš, potom sa uchádzaj o priazeň Dominy.....myslím tej skutočnej prirodzenej dominantnej s určitým statusom a prirodzeným rešpektom

skloň hlavu a poďakuj, nauč sa pokore hlavne sam voči sebe.....aby si dokázal mať pokoru aj pred svojou Dominou

malá poznámka na záver: BDSM je nadstavbou klasiky....najprv musíš zvládnuť klasiku ( nebyť sebcom a uprednostniť uspokojenie ženy pred svojím uspokojením a dokonca mať z toho potešenie a vzrušenie aj keby to malo trvať celé hodiny), až potom budeš pripravený pre svoju Dominu
  • 25. apríla 2014 22:49:21 CEST
    Naco sa rozculujes,je to tupec,len klud,,,,
    • 7 posts
    25. apríla 2014 20:50:32 CEST
    počúvaj,ty pako,nebud láskavo arogantný ko..t,ale aj počúvaj názor niekoho iného,lebo takto si budeš do smrti len honiť vtáka,ako doteraz......a len nariekať,ako ťa každý kopne niekam...

Reaguj na to,čo som napísal zmysluplne,lebo ťa každá domina bude považovať za riadneho tupca...
    A nie som žiadny bdsm expert,len som už niečo zažil a skúsil a máš sa čo učiť.

Bud slušný a iteligentný/ak to ovšem dokážeš/ a bud trpezlivý a prinesie to svoje ovocie....

• 25. apríla 2014 19:26:08 CEST
    Samozrejme, ze som nic ine ako arogantne komentare od bdsm "expertov" som necakal.. majte sa krasne zlatokopky spekulanti a arogantne dochodcovske babičky
    • 7 posts
    25. apríla 2014 18:06:07 CEST
    No,ako to tak čítam,si jeden z tých,čo chcú "dominu" na striebornom podnose,aby mu splnila všetky jeho priania,mala svoj priestor,svoje pomôcky-kvalitné a samozrejme aby ti to všetko padlo do "klína ZADARMO"....a nebodaj by ťa ešte ošukala,tak by si bol nadmieru spokojný........
    Takých je tu plná domina,tam už nemáš šancu v konkurencii......-úbohé vnímanie DOMINY/ani neviete,čo to znamená/

• 25. apríla 2014 12:54:31 CEST
    ...nehlada profidominu, a nechce cloveka , ktory to robi z financnej nudze. Mna by zaujimalo ci mieni on financovat pomocky a vsetko okolo toho, alebo ma snad pocit, ze to bude financovat Domina ??? Tieto veci okolo toho nieco stoja a nie su lacne, takze otazka pre mladeho muza, co ocakavas vlastne od Dominy ???
  • 24. apríla 2014 21:51:22 CEST
    no neviem ako si to tvoje nenaražanie mam vysvetliť, ale ja mám do dôchodku naozaj daleko a si predstav že k tomu som aj zabezpečena s pravidelným príjmom....

k tomu že nehladáš profiD som pochopila hned na začiatku, skor som mala na mysli to že zjavne nemáš potuchy čo hladáš, vieš....predstavy nebolia
  • 24. apríla 2014 20:33:59 CEST
    Nebudem sa tu s vami hadat pani xxl :] internetove argumenty = O bodov... ak nemate co povedat k teme, zdrzte sa bezpredmetnych komentarov. Prajem pekny zvysok vecera.
  • 24. apríla 2014 20:25:47 CEST
    Stále dookola.....Keby si riadne čítal forum,sám dojdeš na to, že je to stále to isté a tá istá téma.Prečo si založil dalšie forum o niečom ,čo sa tu už roky stále rozoberá na omrvinky?Najlepšie by bolo keby si to nazval,,,Moj sen. Ked som sa zobudil mal som ruku v šerblíku!,,,,,
  • 24. apríla 2014 19:34:52 CEST
    so vsetkou uctou madam nehladam pani co je blizko dochodku a je odkazana na financneho otroka.. tym na nic nenarazam ne ze si to zle vysvetlite:] tak isto mate urcite viac skusenosti zivotnych ci uz z bdsm oblasti.. ale ja nehladam profi dominu ani hardcore dominu.. hladam zenu co to fakt bere len ako pobavenie a relax.. najdu sa aj take snad.. ked nie ostane to len mojim tajnym snom, alebo sa casom najde bdsm pozitivna priatelka:]
  • 24. apríla 2014 19:25:50 CEST
    myslím že bdsm je o niečom inom, neviem či takato Madam dá subíkovi to čo potrebuje.....tema do diskusie
  • 24. apríla 2014 19:17:30 CEST
    Z košic.. este ze mam tryskáč
  • 24. apríla 2014 18:32:04 CEST
    No vidis chlape , prva dama sa ti uz ozvala
  • 24. apríla 2014 18:25:03 CEST
    Comu presne ? Nie jablko mi padlo na hlavu
  • 24. apríla 2014 17:55:41 CEST
    neverim,spadol si z ceresne?