Forums » Nekategorizováno

• 7. mája 2014 9:08:04 CEST
    nic v zlom ale mne to z tvojho pribehu skor pripada ako ujo co laka dievcatko na cukriky.....
  • 6. mája 2014 23:00:15 CEST
    ver mi, že ja už nič nečakam.....a už dlho....
  • 6. mája 2014 22:21:04 CEST
    dakujem za tvoj nazor...isteze, mas pravdu...ja som necakala, ze mi tu popisu nejake intimnosti.. chcela som od ludi vediet, aky maju nazor aj ked neziju v takom vztahu, aky maju nazor na L/s..to je vsetko......jedine kentaurika vyjadrila svoj nazor a ze by nesla do takeho vztahu
  • 6. mája 2014 21:45:23 CEST
    ....ked som citala tvoj predchadzajuci prispevok..mala som pocit,ze smutis za tym uzasnym muzom..chcela som ti napisat,ze asi nebol pravy ked to vzdal..urazil sa...ten pravy chlap neujde pri problemoch,ak o teba bude stat,dokaze ti to a nevzda sa. Poznam dvojice ktore spolu ziju,on je dominant a ona subinka....ale na prvy pohlad je jasne,ze ona je alfou a omegou jeho zivota. Nie je dominant ten kto to tvrdi...casto to tak nie je....ti pravi dominanti to nepotrebuju o sebe vyhlasovat...vyzaruje to z nich...citit to v ich voni..pohladoch ..gestach....nepotrebuju ta ponizovat aby ti ukazali cim su ci kym si ty....budes sa citit ako kralovna....budes mat pocit,ze na tvojich rozhodnutiach zalezi...ibaze....ale to poznas...zazila si;-))))chcem ti povedat,ze su take dvojice..ale tie ti to tu opisovat nebudu...nemaju potrebu sa takto prezentovat....ziju si svoje zivoty a sny....svoj vztah si ziju podla svojich predstav,poziadaviek a roznych faktorov ktorym ho museli prisposobit..... Vela stastia
  • 6. mája 2014 21:10:16 CEST
    nikdy nehovor nikdy.....tiez som si to vravela, ze asi tazko najdem co hladam...a asi sa stalo..uz len iskra..a bude to...:-)...stretnut mozes hocikedy...a byva to casto vtedy, ked uz to ani necakas...
  • 6. mája 2014 21:05:41 CEST
    nie, prave, ze nechcem, len som prisla o komunikaciu so slusnym clovekom...nechcem, lebo to nebolo to co hladam....bola by som vzdy bola len druha...:-):-)..hoci by vo mna mal tu istu doveru a nelisila by som sa od nej....a to este by som mohla byt rada....ostatni by asi neznamenali nic...:-)...chcem len svojho pana a partnera
  • 6. mája 2014 20:31:22 CEST
    myslím si že ty velmi dobre vieš o čo ide, tak nepanačkuj a vyňadri sa k tomu....tak aby som aj ja porozumela.....
  • 6. mája 2014 20:29:23 CEST
    pod svojim príspevkom máš EDIT a DELETE, cez edit si chybu opravíš

a k tomu Pánovi.....nuž mala si šťastie, lebo ja som takého ešte nestretla a už ani nestretnem, ale ak o toho Pána stojíš, treba zabojovať a skusiť znova nadviazať komunikáciu, treba to urobiť šikovne a zabrnkať na jeho citlivú strunku.....držím palce
  • 6. mája 2014 16:20:28 CEST
    sorry za hned prvu chybu...nie cakal som ale cakala som...dost seka nett...a nevsimla som si to
  • 6. mája 2014 16:19:37 CEST
    cakal som, ze este niekto povie svoj nazor..nic...ok...tak je rad na mne....uplne suhlasim s tvojim vysvetlenim, teoria je vsak teoria...prax je niekde inde..uplne bez prav by si iste nebola, aj keby sa to mozno nazyvalo inac a nie prava....a ver mi, ze sa najde taky clovek, ktoremu by som bez problemov odovzadala ja osobne cely svoj zivot do ruk...keby to bolo to, co chcem doslova....ja osobne som dostala taku lukrativnu ponuku, co sa mozno nikomu nesniva, ani mne sa to dovtedy ani nesnivalo....to som si vravela, ze ak to je otroctvo, tak potom co je zivot nejakej princeznej....a bavil sa so mnou slusne oslovovala ma krstnym menom, dokonca v zdrobneline ..absolutne si nepotreboval dokazovat nieco vulgarnymi osloveniami, ci spravanim sa ku mne ako k nejakej handre, nikdy mi nedal pocitit, ze je nieco viac ako tu niektori, co si dokonca myslia ze mi tym robia laskavost...taki sa maju co ucit...... a pritom si .....natolko inteligentny a rozumny,....a velmi slachetny a velkorysy....mal som mnou velku trpezlivost, vysvetloval, ponukal...na kazde moje preco nie...dokazal najst take velkoryse riesenie, ze sama som sa divila, ze preco to vobec robi....ale ustim ta, ze ON je skutocny PAN, o tom ta mozem s kludnym svedomim ubezpecit...poznam ho dobre, videli sme sa, nekomunikovali sme spolu den , mesiac,ci pat...velmi dlho som s nim bola v kontakte..nechcem tu rozoberat uplne podrobnosti, viem vsak s istotou, ze to co ponukol mne, iste neponuka uplne kazdej......a ci vobec este ponuka.....takze nerobim tu reklamu...to zalezi od situacii..aj to ku komu sa ako sprava..ma otrokov....jasne, ak chces aby sa s tebou zaobchadzalo ako s uplnou nulou, tak by s tym nemal vobec ziadny problem...on dobre vie s kym ako sa ma bavit, koho kam prijat.....uz spolu nekomunikujeme a to len pre moju hlupost...ak ti niekto, ked uz ta nevie argumentmi presvedcit, pozve k sebe do svojho domu na dovolenku na par dni, aby si videla ako to u neho funguje, uplne nezavazne a si jeho hostom kolko chces so vsetkm a pritom ta to k nicomu nezaväzuje..a ty si natolko sprosta, ze odmietnes este aj dovolenku...tak tak si nezasluzis, aby sa s tebou viacej zaoberal....urazila som ho tym...aj ked som si to ani neuvedomila, ale ja byvam zbrkla a niekedy nerozmyslam a hned konam, ci poviem......a to si nedokazem odpustit, lebo si take nieco odo mna ON nezasluzil...od nikoho, nieto este odomna....Este chcem povedat, ze ak si niekto, kto to precita pomysli, ze to nebude naozajstny dominantny pan ale nieco ine....nech sa to ani nepokusa sem napisat....lebo ak uz on nie je PAN, ak uz on nevie co je to bdsm, D/s, L/s cili 24/7...tak potom to uz nevie vobec nikto tu.....to zarucujem.....
  • 5. mája 2014 22:29:40 CEST
    no ved to, ze hned ako som to napisala a poslala, uvedomila som si aku sprostost som spravila...a smiala sa na svojej hluposti...
    nuz aj to sa stava....dokazem si priznat chybu, aj ked velmi nerada to robim... SORRY
  • 5. mája 2014 22:14:07 CEST
    Liluska ja ta mam tak rad ked reagujes,hlavne tvoje reakcie na to na co nechces reagovat,,,
  • 5. mája 2014 22:10:23 CEST
    načo píšeš že nemieniš reagovať,,,kedaj tak reaguješ ach joooj tak reaguješalebo nie ??!!! lebo ak nie,,,tak by som tu reakciuu nečítal
  • 5. mája 2014 22:03:27 CEST
    nemienim na to, co si napisal reagovat..je to zbytocne...to je tvoj nazor, maj si ho aky chces...je mi to uplne ukradnute....ked nevies co to je, nevrav radsej o tom
  • 5. mája 2014 21:48:04 CEST
    kristepane....ty si snad robis zasa srandu zo mna, vsak???...bdsm nie je len hra ale je to aj zivotny styl....niekto to ma len za hru...ale ti, co to nepovazuju za hru, tak to maju ako zivotny styl...ci 24/7
    neviem ako by som ti to este inac vysvetlila svojimi vlastnymi slovami....
  • 5. mája 2014 21:41:20 CEST
    jasne ze to je aj 24/7...precitaj si kentaurikino vysvetlenie...vystihla to svojimi vlastnymi slovami perfektne...ja to tu nebudem vysvetlovat, lepsie by sa mi to tak jednoduch ako to opisala kentaurika nepodarilo...
  • 5. mája 2014 21:40:06 CEST
    Len klud pokoj,zostan sam sebou,neboj bude aj horsie este...
  • 5. mája 2014 21:38:22 CEST
    Tiez presne neviem co tym autorka myslela preto som tam dal 24/7.nechcem byt za vola aj ked ma tak viaceri vnimaju,ale fakt co je Ls,,,?.._
    Uz som si robil srandu ze LsD,,,,alebo Laska k Lessy,,,?... ,,,laska k domine,,,?...
  • 5. mája 2014 21:34:41 CEST
    ano vid kentaurika ako ti poradil corwin...presne tak to je povedane svojimi vlastnymi slovami....L/s cize lifestyle
    • 5 posts
    5. mája 2014 21:03:30 CEST
    vid kentaurika
  • 5. mája 2014 20:57:13 CEST
    Asi tu budem za barana.. , no vysvetli mi niekto co znamena to L/s?
  • 5. mája 2014 18:49:21 CEST
    asi zosubovatiem ked ťa čítam,,,,nič v zlom
  • 4. mája 2014 22:21:40 CEST
    Ty trubka,,vzdy som sa vyjadril,mal som pekne vztahy,/L,s aj 24/7.//,nemozem zato ze po jednej strielali furt zidia a druha sa splietla s mafiou,a tatko dalsej bol sef polisov atd,,,vies hovori sa ze od dobroty aj kone dochnu,,a nevazia si ked im je dobre,,ak sa najde normalna osoba na vztah,ktoru bude akceptovat hlavne moja dcera ktoru sam vychovavam tak bude znova vztah 24/7.
    A co sa tyka toho lsd,ty si nikdy nerobila sprostosti v zivote a nechcela skusit ulet mimo realitu-,nemas rada adrenalin,,,?...zivot,dobrodruzstvo,nove skusenoti,,,?...
    Ak nie,,,hm,,nevies co je zivot.
  • 4. mája 2014 22:21:35 CEST
    to asi nebude...vlastne to ani necakam takto verejne....chcem len spoznat...a verejne skor sa vyjadra k L/s tí, aspon dufam ze aspon ti, co maju prehlad a maju svoj nazor na L/s...presne ako ty....som ti vdacna, ze si nasla odvahu vyjadrit svoj nazor...dakujem
  • 4. mája 2014 22:06:12 CEST
    nuž tak uvidíme či niektorý "L/s pár" bude ochotný napísať tu niečo zo svojho súkromia