Forums » Nekategorizováno

• 4. mája 2014 20:44:57 CEST
    čo tu chceš odlahčovať?

vyňadri sa k téme
  • 4. mája 2014 20:42:59 CEST
    a tvoj zivot nie je vedeny len v bdsm....ale tvoj zivot je vedeny aj v beznych veciach v tvojom beznom zivote...asi tolko k tomu....no, mozno si sa len zle vyjadril, alebo som to zle pochopila....nechcem ta poucat..len som to ozrejmila tu...
  • 4. mája 2014 20:38:14 CEST
    mna nezaujima, ci je tu niekto zvedavy na skusenosti a ci nie....ja som na ne zvedava....nevidim dovod, preco by ta mal niekto obvinovat za vnucovanie svojho nazoru....kludne mozeme prebrat v ss spravach, ak mas obavy, ze ta tu niekto napadne....
  • 4. mája 2014 20:35:54 CEST
    prepac, ale teraz asi sa ti budem zdat......nechcem sa vyjadrit....ale mne vobec nemusis vysvetlovat o com to je....
    ja to velmi dobre viem....chcela so vase nazory....nie vysvetlit mi jednou vetou o com to je....som to prekladala z originalu do slovenciny uz davno, takze asi velmi dobre viem o com to je....sorry....chcela som nazory na L/s....asi sme sa nepochopili
  • 4. mája 2014 20:19:08 CEST
    Nemalo tam byt LsD,,?... nooo tak v 82. Na koncerte v Gdansku to bol zazitok,,ufff mladi sprosti ale vyskusat sa musi hold vsetko nie,,,?,..kto bol kto rano uz ani boh nevie,,,
  • 4. mája 2014 20:06:33 CEST
    a zas ma tu obvinia z toho že tu poučujem a vnucujem svoju pravdu,

na skusenosti tu v podstate nikto nie je zvedavý, tak ako už bolo vo viacerých forach napísané, každý si to robí po svojom a tak ako mu to vyhovuje

tak že radšej mlčať
    • 5 posts
    4. mája 2014 19:17:11 CEST
    to je to same ako 24/7 ....proste tvoj život je celý vedený v bdsm