Forums » Nekategorizováno

Análny kolík

• 12. mája 2014 18:39:46 CEST
    Zdravím , čo všetko sa dá použiť ako análny kolík ? S čím máte skúsenosti ? Alebo ako si nejaký vyrobiť ... najlepšie nejaký ktorý sa po zavedení nedá tak lahko vytlačiť ... Ďakujem za rady a návrhy :)
  • 4. mája 2015 18:19:06 CEST
    Počuj ty kolík,,
    Ty si chceš dokázať že si kráľ guľatiny,,?,,
    To nie su preteky vo veľkosti,,to by ti povedali ženy že či je to príjemné a k ich užitku ked im tam vrazia guľatinu a namiesto požitku počítaju akurát sekundy kedy sa zbavia bolesti,,
    ,guľatiny,,
  • 4. mája 2015 13:37:14 CEST
    Velmi pekne
  • 4. mája 2015 13:30:44 CEST
    Čo tak urobiť zo svojej drahej rozkošnú líštičku

http://www.intimategadgets.com/product/frisky-fox-tail-anal-plug-231530
  • 28. apríla 2015 1:19:38 CEST
    Samozrejme; nielenže o tom písali - veď ako inak by sme o tom vedeli - ale dokonca tie koly v Sedmohradsku dodnes stoja, dokonca aj s napichnutencami.
    (Tuším, že by mali byť hrubé ako rameno.)

Mimochodom, tomuto námetu sa venuje napríklad aj úvodná scénka z filmu "Private Movies 3: In The Arms Of Evil" od Antonia Adama, aj keď tam ide o trochu iný kolík...
  • 25. apríla 2015 21:11:31 CEST
    Dobre som sa zasmial - u nás jedného volajú tekvica, no pripúšťam, že tam je podobnosť čiste náhodná.
  • 25. apríla 2015 21:01:33 CEST
    V nemenovanej nemocnici na východnom Slovensku majú pacienta ktorý dostal prezývku cukeťák, prečo asi??????
  • 25. apríla 2015 19:21:56 CEST
    a to ešte okrem hamby je ten lepší prípad.
  • 25. apríla 2015 17:32:46 CEST
    http://www.mojevideo.sk/video/8ed4/operacia_so_zabavnym_koncom.html
  • 25. apríla 2015 17:30:19 CEST
    ...hlavne posledna veta
  • 25. apríla 2015 17:15:09 CEST
    Nebudem Ti už viacej do toho kecať, lebo to nepraktizujem a teda ani prakticky neovládam.

Platí tu ale ako u všetkého jedno pravidlo: Prehnané naháňanie akejkoľvek chiméry za účelom niečo dokázať (a patrí tam aj bezhraničné a nekontrolované zvyšovanie sexuálneho zážitku) v konečnom dôsledku končí neblaho s psychickými alebo fyzickými následkami. V Tvojom prípade análne fisúry, hemoroidy až po trvalé poškodenie vnútorného zvierača končiace neschopnosťou zadržiavania stolice.

Každé telo je iné a tak nepozeraj na to, či ten alebo onen to dokáže a tak to musíš aj Ty. To čo spočiatku osoží môže na konci kľudne ublížiť.

Rob to tak, aby análne kolíky slúžili Tebe a nieje Ty im.
  • 25. apríla 2015 15:37:28 CEST
    no ked ja dam dnu do zadku 10.5cm na priemer a 19na hlbku a citim ze mam dost anal mam fakt dobre roztiahnuty mozno by som ho roztiahol na 12cm ale na tych 14.5cm co predavaju ten kolik ta to by som cel videt doho borca co dosadne nan az po patku
    • 5 posts
    23. apríla 2015 9:32:11 CEST
    Teraz neviem, či badesam vyspáva opicu, alebo si vyberá ten análny kolík?
  • 22. apríla 2015 21:55:02 CEST
    A do prdele žufanku
  • 22. apríla 2015 21:44:16 CEST
    Vidíš a teraz si v téme. Taká dobre rozpálená hlaveň to by bol análny kolík.

Hlavne teda na dľžku.
  • 22. apríla 2015 21:23:25 CEST
    No ved ked kukáte ako to v Europe vrie v každom kute len aby.sme pomaly nevytvárali vlastnu domobranu a gardy zo starých záložákov,lebo spoliehať sa na nejaké NATO zmluvy je akurát na humor,
    Milion utečencov doposiaľ a 50 milionov ked sa pohnu z Ukrajiny
    To už politika pojde bokom a budu sa iba meniť hlavne v sapíkoch aby.stíhali,
    • 1 posts
    22. apríla 2015 10:08:43 CEST
    Hovorí sa, že najhoršia smrť je smrť zo strachu (z vydesenia), no takáto sa nedá ani predstaviť.
    • 1 posts
    22. apríla 2015 8:54:12 CEST
    Bol vychcanec,podľa kaligrafií a spisov čo som nalistoval tak vrchné časti kola zakresali na čo najtenšie a napichli ich tak že im to prešlo cez anál popri chrbtici,potom kol postavili a vlastnou váhou sa zosuvali dole,poniektorí to vydržali aj týžden kým uplne nezexovali,
    Fuuu no pekná zábavka,potešila by aj dnes poniektorých masových ukájačov,,,
    Jasné že bol tam triedený odpad ked kat trafil chrbticu prepichol ju tak chudák mal smolu a skolaboval hned bez potešenia okopoiducich,
    • 1 posts
    22. apríla 2015 8:52:17 CEST
    V transylvanii som uz bol a ked ma zbalili rumunsky vojaci a zobrali na fizlicu tak ti povem ze nebolo mi vsetko jedno
  • 22. apríla 2015 4:28:45 CEST
    Rozmery kolíkov neviem, ale myslím si, že to bolo vždy ich životné maximum.
  • 22. apríla 2015 4:27:11 CEST
    Nie je to zlá predstava vládnutia, no na strane tých napichovaných by som zase byť nechcel a verím že ani Ty.

Či hej?
  • 22. apríla 2015 1:09:35 CEST
    Ale to ste odbehli od temy. Je zname aky priemer mali tie analne koly s ktorymi sa nedobrovolne ukajali az do smrti ti ehm, dobrovolnici ?
  • 21. apríla 2015 23:18:55 CEST
    Skus zalistovať do Součkových knih o historii Europy tých 20,000 čo píšeš to boli iba na výstrahu napichnutí okoko cesty po celých Karpatoch aby nahnal ideologický strach na návrat ,ako vidno blbec to nebol zabralo to,bud rád že nemusíš 6x denne do mešity,
    Leon a ako chceš v krajine udržať poriadok,?,myslíš že toto teraz vedie kam,ved toto je neriadený chaos,bordel a anarchia,kým bola v štáte pevná ruka nebol tam bordel a tie časy sa veru vrátia,
    Aj Rímska ríša padla za pomoci priveľkej slobody morálky a homosáckych celebrít,
    Minulost sa opakuje,stále
    • 13 posts
    21. apríla 2015 22:41:06 CEST
    výhodou bolo že sa odsúdení neodvolávali už
  • 21. apríla 2015 22:02:20 CEST
    S tým nezáujmom o zisťovanie viny či neviny, je to žiaľ aktuálne až do dnešných dní.

Akurát na tie koly nenarážajú...
    • 13 posts
    21. apríla 2015 21:25:26 CEST
    No, porazil na hlavu. Celkom tak to nebolo. narazil na koly 20 000 ľudí, okrem zajatých nepriateľov aj svojich poddaných, včetne žien aj detí. Myslím že k bitke ani nedošlo. a právo presadzoval ozaj svojsky. jediným trestom bolo narazenie na kôl. Nemyslím že až tak silne zisťovali kto je naozaj vinný a kto nie.