Forums » Nekategorizováno

VIDEOKABÍNY Žilina

• 15. augusta 2014 17:43:24 CEST
    hľadám dievča, ženu, ktorá by bola ochotná na otvorenie videokabín ísť obsluhovať do baru nahá, prípadne urobiť v bare gangbang a pod. info SS
    • 2 posts
    2. novembra 2014 15:15:08 CET
    Páni to bolo kecov okolo Žiliny,,,4 mesiac,,,ufff,,,už by.som bol obišiel Zem aj po štyroch za.ten čas,,,
    Hlavne aké veľké oči ste mali aké to bude fajn ked som namietal hned ste brblali,,,
    Nápadov má slovák ako sračiek horšie je to v realite urobiť tie nápady,,
  • 4. októbra 2014 0:08:29 CEST
    Ty si spadol z jahody ,,,?,,či ako,,,?,,
    Ved je to ojeb,,trt,,,
  • 3. októbra 2014 23:10:32 CEST
    kde v Žiline to je na akej adrese? by som veľmi rád prišiel
  • 24. septembra 2014 21:54:48 CEST
    waaaauuuu....ti dvaja, nebudem menovat, to su pekna cháska...:-):-).....vysoka uroven
    • 3 posts
    23. septembra 2014 23:58:39 CEST
    Asi mu zostalo len to video alebo možno len tá kabínka,,,
    No alebo zasa oje,,,,,,
    • 13 posts
    23. septembra 2014 21:34:57 CEST
    to pokračuje?
    • 5 posts
    6. septembra 2014 12:05:56 CEST
    aha, mno tak potom držím pesti, nech ti to vyjde ..Inak počítam, že nápady od ludí na nové veci ti prídu až to uvidí realne. Ono radiť s niečim, ked ani nevieš, ako to tam presne vyzerá je dost náročné.

Aj keď rôzne "blbosti", čo tam máš robit ti už určite prišli
  • 5. septembra 2014 15:23:49 CEST
    Boha zasa sa mešťania hádaju ktorý ho ma väčší,,,
  • 4. septembra 2014 14:19:18 CEST
    To corwin: ja viem co tam budem robit, ajbprogram mam rozmysleny. Len som myslel ze viac hlav, viac kapusty. Ak niekto bol v podobnom podniku alebo sukromnom klube a bol tam program ktory sa mu pacil, preco nedat ten napad dalej? Takto to bolo myslene
    to durag: rozmyslal som ci mimo mesta alebo na okraji alebo v centre. Vyhralo centrym koli dostupnosti. A co sa tyma uradov a kontrol, rovnako ti urobia konteolu mimo mesta ako aj v meste. Takze z tohto pohladu je to uplne jedno.
  • 4. septembra 2014 7:23:42 CEST
    video..prepac, ze odbocujem od temy...ale Lubos cele sa to s tym benkom zbehlo tak, ze Erik vstal a povedal, ze ho vyhodi. Ty si to komentoval, nechajte to tak a sedel si s malou. Na to sa zodvihol Jozko a ja som sa ta opytala: ty nejdes ? a odisla som za nimi...ty si prisiel asi do minuty. Benko sa na tvoju adresu obhajoval tym, ze si si nim prednedavnom podaval ruky a teraz ho ides proti nemu. Medzi tym bola slovna potahovacka co preco a zaco. Pamatam si to takto Lubos, takze ak si ma nepamatas, ze som tam stala s vami, je mi luto. Lebo Benko sa vyjadril tak, ze ho ho neznasam a sme si vymenili niekolko viet a myslim, ze boli dost dlhe. Nemam teda pocit, ze by som tam nebola, pripadne, ze by som tam nebola skor ako ty. To na margo toho celeho vas dvoch...Gora a teba o co ste sa tam natahovali. Mozno nieco zabudam, ale urcite situacie si pamatam velmi dobre a mozem ti skoro doslova zopakovat co kto povedal. apropo..na tom medziposchodi stal tam s nami aj general. Nuz a mrzi ma, ze si to pamatas inak, lebo som stala blizko teba a ty si bol celkom blizko po mojej pravej strane a medzi nami stal Erik,ja po pravej strane Jozka.
    Prepac Lubos, ale v konecnom dosledku musim skonstatovat, ze cele to inicioval a viedol Erik (myslim tu danu situaciu) , ktory sa teda s nim vobec nekaslal a postavil sa k tomu razne.
    • 7 posts
    3. septembra 2014 23:03:22 CEST
    V Žiline a v okolí je zopár šikovných ľudí BDSM+,ktorí,ked sa u teba stretnú,tak dokážu spolu vymyslieť niečo zaujímavé.
    A ked nič iné,je prietor na stretávanie,prípadne sa tam asi dá aj zaakčniť.
    • 5 posts
    3. septembra 2014 23:02:24 CEST
    dalsie problemy, ktoré mate,piste na forum, ktore som vytvoril ....nech nezahlcujeme ine fora ...toto forum je urcene na nieco ine ..
    • 5 posts
    3. septembra 2014 22:57:01 CEST
    ok už 4x ...aj to o niečom svedčí
    • 5 posts
    3. septembra 2014 22:54:02 CEST
    príspevok , ktorý si napísal o 22:36, si zatial stačil zmenit 3x ....kolkokrát to stihneš do polnoci??
    • 5 posts
    3. septembra 2014 22:51:50 CEST
    a inak na rozdeil od teba ..píšem nove príspevky, ktoré reaguju na to, co si napísal a neupravujem stare veci na základe toho ako som neskorsie reagoval ...aj to o niecom o tebe svedci ...
    • 5 posts
    3. septembra 2014 22:42:07 CEST
    hej, to vies ...nemam pravdu, ale zbijem ta a ukazem ti, že pravdu mam ja ...klasika ...goro , u mna si skončil ako seriozny a normalny clovek a to som este par dni nazad babe vysvetloval, že si super človek aj ked mas svoje chyby ...od dnes, ktorakolvek baba sa ma na teba opyta, si persona non grata

P.S.: videokabinky su primarne gloryhole ...
    • 5 posts
    3. septembra 2014 22:38:59 CEST
    ..hmmm a teraz ma napadlo ..mno daj som tych par ludi co ma rovnaku skusennost, že som im neskoro vratil ....
    • 7 posts
    3. septembra 2014 22:36:41 CEST
    ešte si aj klamár a veľký klamár,nikdy som žiadnej babe fyzicky neublížil a ty to vieš dobre,len vyťahuješ staré,dávno vyriešené veci,neviem,prečo si začal na mňa útočiť,ale to je tvoja vec.
    Ty si začal a s Benkom ma neprirovnávaj,lebo ti osobne rozbijem hubu.Už sa nemám s tebou o čom baviť.A pekne si protirečíš,včera som bol ešte dobrý a dnes už nie som????Pekná to politika.
    Vlastne ma chceš očierňovať v očiach iných ľudí a otvorene sa tu k tomu priznávaš,pekne si sa vyfarbil a už si aj začal s ohováraním a nepravdami.A že kto tu vnáša rozbroje medzi ľudí,čo by mali držať spolu.
    A to,že si k môjmu príspevku niečo,čo uznám,za vhodné,pridám,je snád len moja vec,je to snád niečo proti "dobrým zvykom"?
    P.S. a dobre si prečítaj ešte raz,čo som skritizoval/gloryhole/a za tým si stojím.
    • 5 posts
    3. septembra 2014 22:34:52 CEST
    hm 24.8. ho skritizuje pod zem ..a teraz mu drží palce ....dobra schizofrenia, alebo kade vietor tade plášť??
    • 7 posts
    3. septembra 2014 22:32:16 CEST
    Ospravedlňujem sa ti,že som trochu odbočil od témy držím ti palce,nech ti to ide,hocičo,čo i len trochu pomôže bdsm+ je fajn.Skús tam organizovať Žilinské stretká BDSM,tie nejako zakapali.
    Ešte raz držím palce.
    • 5 posts
    3. septembra 2014 22:32:00 CEST
    ..dostal si sa na uroven benka a dabelskeho ..a tak ta už budem brat ....a ver tomu, že to budem prezentovat všade
    • 5 posts
    3. septembra 2014 22:29:25 CEST
    ok ...ukazal si svoj charakter ....škoda, že som si nenahraval rozhovory ...a ano, maš pravdu, požičial som si ...bol som v svrabu ..ale neviem, či si si všimol, ked som sa dostal do normalu,,vratil som ..ale aspon už konečne viem , čo si zač ...už ta nebudem pred ludmi ospravedlnovat a vysvetlovat, že si to tak určite nemyslel, ked si prekročil hranice a ubližil si babe fyzicky, alebo psychicky ...P.S. vtedy som nemal ani na ten mobil ...a to ty vieš
    • 5 posts
    3. septembra 2014 22:24:47 CEST
    ..mno, ja ho zalozil, aby sme si tam vydiskutovali veci ...ale ako vidis ....
    • 7 posts
    3. septembra 2014 22:24:17 CEST
    je pod moju úroveň si s tebou špiniť ruky,požičiaš si pár eur,nevrátiš načas a zatajuješ sa tri mesiace-nedvíhaš mobil a ani len nezavoláš,že Goro,prepáč,teraz nemám-ty mne chceš niečo hovoriť?????
    A podobnú skúsenosť má ešte zopár ľudí.
    Takže si stratil morálne právo niečo niekomu hovoriť,čo a ako má robiť.
    Sám si si to postral.
  • 3. septembra 2014 22:23:33 CEST
    Nemate nahodou zalozene nove forum, na riesenie problemov chlapci?