V pondelok Markon, v utorok Dollores Q, v stredu Leon, vo stvrtok Durag , v piatok Annie30, v sobotu rick28 a na nedelu sme to nechali tebe Dudo33, v nedelny odpocinok bude natresk
Ehm no neviem,,,,vždy ked som v Žiline mal niečo naplánované nikdy to neskončilo v cieli,,,vždy ma dakto z techniky stretol a zaparkovalo sa v Saint Nicolas,,,
jasne, uz mame aj adresu, uz pripravujeme priestor, len sa to trochu pretiahlo, leno sa musela menit cela kanalizacia. takze teraz sa ide upravit elektroinstalacia a vymalovat. potom uz len rozlozit nabyto, schvalovacky a moze sa otvorit. predpokladam ze niekedy koncom septembra.
prieskum trhu? pisal som ze nejdem na tom zarabat, resp. ze nie som na to odkazany. ako urobis relevantny prieskum? tu na nete? ved tu ti kazdy napise ze pride a nakoniec ich pride 20%. je to jednoducho risk. ale neocakavam od toho ziadne horybilne zisky. ak budu je to plus.
k tym stretkam. neorganizoval som ich cez net, nepropagoval som ich cez net a ani som o nich na net nepisal. takze neviem ci ti moj nick nieco povie, aj ked uz davnejsie je zmazany.
a k tomu glory hole, ano, presne to tam bude. kazdy ucastnik si moze rozmyslet ci pouzije ochranu alebo sa vystavi riziku. nikto níkoho nenuti, je to na kazdom osobne.
No aj toto tu dopada skvelo,,,z domin matky Terezy čo vyhádžu bordel aby im ostal čistý zážitok ešte aj zo ziskom,,krásne vymyslené,,,toto by máloktorého chlapa napadlo,,,takto vydrbať s konkurenciou,,,