Ja oznacujem za"hardcore hratky"vecicky co niesu priemerne. Takze aj zvazovanie a nadavky. Z takych publikovatelnejsich ehm. Az pojdes do lesa davaj si pozor kam povalis dotycneho. Ak si vyberies blbo mravce sk vedia ale velice chranit miestecko a vedia byt mooooc zle! :D
Ty sa do toho nevyznas. On urcite nevaril. On chcel v praxi vyslusat preco sa hovori"miesat sa ako varecha do hovna". :p
Dobre stacilo to uz zacina byt skarede.
,,ee,,neber všetko vážne čo sa tu píše,,vieš kolkí si robia dobrý den a zabávaju sa na odpovediach,,,?,,,
no ale čert nespí a raz ked,,,,tak to si vytrpia,,,ked sa im niečo ozaj zadarí,,,
Ja som teraz strasne zvedava co sa ti vselico prihodilo...ja sa hram len tak "lajtovo", takze ja prihodicky nemam, maximalne jednu, ked som prvy krat skusala samozvazovanie a nejako som to poutahovala lary-fary a zacalo mi byt na omdletie...no a este kedze milujem slovne ponizovanie tak tam sa raz za cas stane, ze druha strana si to inak predstavuje a skonci to tym ze mi vynadaju :)))
"susedov penis" to je naozaj skvely vyrok, pripajam sa k Durag-ovi
Ja tiez dumam ako to s tou varechou technicky zvladol...dajme tomu, ze uz ju ma tyckou dnu...zvonka miesacia časť...a takto teraz chodi po byte, telefonuje, len tak sa pri tom prechadza a zradu mu dotukne ze co tak si sadnut, bolia ma nohy...???
A da sa vobec chodit-vystriet ked mas v analy zasunutych ja neviem kolko cm dreva? Podla mna by sa clovek ani nenarovnal ... ci ten nevymysla...
Ja sa nechcem vysmievat anj nic podobne ale klobuk dolu ist s tym na pohotovost. Mne sa uz pri hardcore hratkach prihodilo vselico ale teda na pohotovost som nesla nemusi lekar vediet co som zac. To by som skor umrela od hambi ako od zranenia.
Ale pokiaľ by mohlo ísť o mobilný telefón (a najmä tie vybavené vibračným zvonením majú vraj aj takpovediac dvojaké využitie), bolo by to do budúcna byť asi bezpečnejšie než taká vareška...
To by som mu neradil, náhodou keď vezme do ruky telefón a neodolá si ho strčiť do prdele má o ďalší problém postarané. Dosť že nevie navariť bez úrazu na análi