Forums » Nekategorizováno

• 18. augusta 2014 12:52:01 CEST
    napadlo ma to preto ze vela z nas potrebuje sem tam pomoct a vela z nas radi pomozu a hlavne aj preto ze ja osobne radsej zaplatim niekomu kto si tie peniaze bude cenit a budeme obaja spokojny ako zaplatit niekoho predrazeneho a este mi tu neha bordel, nenarazam len na konkretnu vec praca ale papierovacky, alebo odvoz myslim nieco take ako vzajomna pomoc s rozumom nieze nahe upratovanie a podobne blbosti chapete to?
  • 19. augusta 2014 12:51:29 CEST
    Kralovna presne tak som to myslela aj ja. :)
    • 9 posts
    19. augusta 2014 12:47:21 CEST
    zlaté stránky sú istejšie....
    ps: nepotrebuje niekto niečo urobiť na sustruhu? :-):-):-)
  • 19. augusta 2014 11:41:56 CEST
    Ja sa priznam, že mi to nesedi. Pri sluzbach nepozeram na sex.orientaciu, ale na to ci to dotycny/a vie/nevie robit...

Myslim ze len koli tomu, ze je niekto ds orientovany, nebude poskytovat svoje sluzby inym ds orientovanym lacnejsie.

Kazdopadne, necham sa prekvapit, ako sa to vyvinie.
  • 19. augusta 2014 0:49:12 CEST
    Pomoc o 3 ráno,,,?,,,
    nestraš,,,,stačilo kým som zaskakoval za taxikára ked mu stará zlomila ruku,,,
    ,,,ale inak si sa trafil cenami to máš pravdu,,,aj na taxiku som vypol mašinu a išlo sa so zlavou,,,,všetko sa dá ked sa chce,,,
  • 18. augusta 2014 22:44:54 CEST
    Keby som pracoval pod Ministerstvom financií Slovenskej republiky, najlepšie niekde na Finančnej správe Slovenskej republiky, tak už by som tu zacítil poriadny zápach daňových únikov...
  • 18. augusta 2014 21:53:02 CEST
    Mno ja mam v tomto smere nejakú tú reálnu a chvalabohu pozitívnu skúsenosť, tak až také bezduché podsúvanie naivnosti nehrozí...
    Jeje ... potutelná snaha podstrkovania sa nejakému dom.až takouto zúfalou oklukou...no to je skutočne brilantná špekulácia..
    • 5 posts
    18. augusta 2014 20:34:57 CEST
    ako nápad je to zaujímavy, ale ehm v ramci komunity serioznost? ..to ste ozaj tak naivni? ..dokial toho človeka nestretneš naživo a neporozprávaš sa, dokial nemáš ako také referencie, tak v rámci tejto komunity by som sa moc nespoliehal na súdržnost ...začnite trošku reálne rozmýšlať a nie mať naivné myšlienky, prípadne sa nesnažte nenapadne sa podstrčiť dajakemu dom, ked už to nejde klasicky...
  • 18. augusta 2014 20:24:39 CEST
    Mne sa to celkom pozdáva...myslím že v rámci komunity ludia prejavia akú-takú serióznosť. Koniec koncov babrák či špekulant sa tu dá rýchlo ohovadiť a naopak kvalita sa tiež rýchlo rozkríkne..
    Možno by na začiatok stačilo založiť iba skúšobné vlákno „šikovné ruky nie na s/m“. a tam si ponuku môže dať každý..
    Vložiť do profilu svoju zručnosť v rámci nejakej tej kolonky sa tiež dá, no vyhladávať príslušnú profesiu či majstra otváraním a študovaním všetkých profilov by bolo náročno-nepraktické...
    Je tu realny predpoklad, že aj takéto vlákno zas okamžite zahltia trollovacie hviezdy svojimi tupostami.. a bude po úžitku...
    Fajn by bola asi tá samostatná stránka ale to by musel asi zriadiť admin.
    • 1 posts
    18. augusta 2014 19:31:43 CEST
    napad to nieje zly ale mna by zaujimalo ci by si zveril auto za niekolko tisic eur osobe ktoru nepoznas nech ti to opravi? Pretoze moze byt taky isty fuser ako ten ktory si od teba vypyta 50€ zato ze sa ti na to pozrie. A ver tomu ze tych fuserou je na sk naozaj dost. svojho casu som s autami pracoval.
  • 18. augusta 2014 19:22:27 CEST
    neni to inzercia prace ale pomoc jasne ze nieco zaplatit musis zober si taky odvoz ked niekde ostanes a nemas sa ako dostat zaplatis taxiku kde za trasu das napriklad 70e alebo zavolas cloveka co ta odvezie za 40 a este ta aj pocka niekto je tu murara a zrovna potrebujes nejaku drobnost opravit doma zasadrovat a podobne mozna je to dokonca niekto s tvojeho okolia len nemas na neho kontakt a tu napises a hned to mas vyriesene, chapte to aj tak ze ked sa do niecoho nerozumiem tak pre toho kto sa tym zaobera sme obete na vysanie penazi uz len si zoberte autoservis to treba vymenit to stale platite a nakoniec cavo z dediny Vam vymeni drobnost za 10e za pracu zobere 10a je spokojny najviacej na celom svete zato autoservis od Vas zobere len za pozretie 50e a poda vam ruku a serus dones si 1000ku a dame rec :)a takto to ide na kazdy smer preco ked je to komunita bdsm, niesu to len dominanti a sub, otroci ale su to hlavne ludia a kazdy sa ma svoju pracu pozna ludi preco by to nemohlo fungovat ci to len na zraze si podame ruky a ostatne staraj sa sam preco by to nemohlo fungovat aj viacej prehlbit to ked niekto uz len povie o tom a super moc mi pomohol a poznas toho ano na neho je spolahnutie kazdy nech sa zamysli ze ci uz spoznal cloveka ktoremu zavola o 3tej rano a on je ochotny prist? pomoct ?
  • 18. augusta 2014 17:48:41 CEST
    Ja to chapem. Ale ako budes vediet ze ten povedzme co vie polozit podlahu bude az tak kvalitny nebude predrazeny a bude si tvoje peniazky vazit? Zakazka ako zakazka a urcite by to neurobil len za minimum nieco zarobit musi. Podla mna je to trochu hovadina. Myslim ze toto je bdsm forum nie inzercia prace.
    • 13 posts
    18. augusta 2014 17:10:09 CEST
    Ja tomu tiež nechapem.

• 13 posts
    18. augusta 2014 16:35:34 CEST
    Ja možno hej. Rozšíriť profil o komerčné veci mimo BDSM. Ak som správne pochopil. autodoprava, upratovacoie služby atď.
  • 18. augusta 2014 16:19:58 CEST
    ani ja nie....
  • 18. augusta 2014 13:38:44 CEST
    to teda vôbec nechápem