31. augusta 2014 16:02:33 CEST
Ako dlho trva uplna prevychova na sluhu,otroka?
3. septembra 2014 15:33:56 CEST
ze Sexy in da house... chalan si nejako veri nie? Ked on je sex in da house tak ja som potom Highlander . Okej ked su podla neho ostatny ludia primityvny tak naco sem vobec chodi? Ved ked je clovek inteligentny tak sa podla mna s primityvom bavit nebude nie? Jo ty smajlici to som zazival velmi davno na jednom nemenovanom portali ale to som mal 165 rokov. :D
3. septembra 2014 14:40:31 CEST
Mna on o svojej ko inteligancii(to je jeho vlastny vyraz podla neho su ostatny ludia okrem neho ko inteligentny) ked nazval jedneho chalana mladeho zatrpknutym primityvom. Ako to som sa taaaak smiala reku ak by bola velicina absolutny primityv ty budes jeho najvacsia jednotka. Ale reku dobre ved niektory ludia nemaju siegelko doma asi tak sa necitia. Ale jak o sebe napisal sexy in da house ci jak a napraskal tam vsetkych smajlikov co su tak ma utvrdil aj v tom je je jednotka absolitnej trapnosti. Na saniach v lete je oproti nemu prd.
3. septembra 2014 10:14:09 CEST
na drevenom koni som najdlhsie sedel 40min bolest silena chcel by som vydrzat 60min ale penys tak znecitlivel ze mi len visel v trenkách dva dni vôbec nestal takze neviem keby dakdo prilozil na clenky ete zavazia a sedel by som tak dve hod ako by to dopadlo s mocenim a sexom kolko dni by som bol bez
3. septembra 2014 10:10:35 CEST
ja som uz bol nahy priviazany k rebrine a mal som polozenu asi 70kg zeleznu gulatinu na oboch prstoch na nohách az 90min normalne som silel od bolesti mal som dost celi den sa mi zle chodilo s toho ale ten vystrek semena to bolo uzasne
1. septembra 2014 20:36:22 CEST
Prosim ta neobohacuj ho svojimi komentarmi. Podla neho nemozs mat pravdu kedze niesy original amaricky vedec z rezervacie zdechla lasica a nepublikoval si to v aprilovej zornicke. Vies hudobny sluch je nad jeho chapanie kedze si furt dokola mele zenieco ci nemas mozes vycvicit. Inak este stastie ze si dal skratky lebo keby si pisal o frekvenciach v hercoch slovom tak by ta napadol ze on rozobera hudbu a ty pises o bradovi pittovi :D
1. septembra 2014 20:17:25 CEST
A vidim ze si max blby lebo mlady ti to hadze do ksichtu a ty si to ani nevsimnes. Citas horsie ako disgrafik a dislektik spolu cize ja.
1. septembra 2014 20:07:19 CEST
Jaaj az teraz som zistila ze sa bavim s blbcom co namiesto na moju otazkuo hudobnom HLUCHU odpoveda na hudobny HLUK... Moja chyba ze mi to nedoslo skor.... O tom hudobnom HLUKU co sa da vycvicit mi este povedz budem si to pisat a potomcitat detickam ako rozpravky... A to existujeaj absolutny hudobny HLUK? To vtedy rozoznavas asi nejaky HLUK potom. Ci?
1. septembra 2014 19:31:21 CEST
Tak chlepe( alebo co vlastne si) teraz si to rosku vyjasnime
napisal si --je hudobný hluk permanentný? nie je možné ho odstrániť cvičením, naslúchaním?-- ja som ti na tvoju otazku odpovedal nasledovne -- Zoberieme si napriklad hudobny sluch hej. Takze jeden priklad ty si sa narodil ako bezny clovek so spektrom pocutelnosti 20Hz-16KHz cize nemas hudobny sluch ako sa chces naucit pocut vysokke frekvencie o rozsahu 16KHz-20KHz? Raz ked to jednoducho nepocujes tak sa to pocut neda nakolko to tboje usi jednoducho nedokazu. Toto ma zajima ako nato niekoho prevychovas.-- Tak mi uz kurva vysvetli ako keces vytrenovat svoj sluch ked tvoje sluchove ustrojenstvo nie je na to prisposobene? dalej a tymy hudobnikmi som di dal len konkretny priklad. Dalej co si napisal o Henrixovi nie nenarodil sa s gitarou v ruke ale s talentom. Dam ti dalsi priklad : Ray Charles ako ho niekto mohol naucit kudobny zaner SOUL ked on ho vymyslel? Seres si do huby vies o tom? dam ti k tejto teme dalsi priklad zober si Depeche Mode ako ich to niekto mohol naucit ked to je svojsky hudobny styl ktori vymysleli?
Dalej si napisal --k hud.sluchu - dobre, ale môže tvoriť v rozsahu v ktorom počuje, nie? dá sa to? dá.-- nie neda to nieje hudba. jednoducho nemozes mat hudobny sluch ked nepocujes urcite spekrtum frekvencii. A kedze ich nepocujes tak ich ani nevies identifikovat cize nemas hudobny sluch. Cakam koknkretne odpovede od teba na: ako chces vytrenovat sluch ken na to nemas usposobene sluchove ustrojenstvo, kto vycvicil Charlesa k hudobnemu zanru soul? Pod ides.
1. septembra 2014 16:44:15 CEST
Zaujimave ze podla teba je muz co je ma uroven a vie varit vlastne zena. To ze ty sa nevies spravat a pripalis este aj caj neznamena ze je hodnotenie muznosti....
No to ma poser s prepacenim. Kedze ty nerozoznas rozmazane ho... po stene a impresinozmus tak ma tvoj nazor neprekvapuje. By ma zaujimalo ze ktory skladatel bol hudobne hluchy. Nie hluchy ako mozart ale absolutne netalentovany a naucil sa byt skladatelom. Alebo hudobnikom. Kedze podla tba sa da vsetko naucit.
Inak ja siom pocula teraz novu studiu od original americkych vedcov tych cervenych indianov z rezervacie ze urobili vyskum ze si absolutne blby nemas vlastny rozum a opakujes blbosti zo zornicky co si si precital v aprilovom vydani.... A to je urcite absolutna pravda lebo oni su origos americania...
1. septembra 2014 15:49:24 CEST
Muz ktory je od narodenia izolovany od sveta podla toho kde je, bude trpiet urcitou poruchou osobnosti cize nieje zdravi. Hmm cize podla tohoto co si napisal kedze ja varim a varim rad tak aom zena? Prevychova koplet sa spravat ako zena obliekat sa ako zena. To je uz taktiez ista porucha osobnosti.este k tomu co si napisal LadyDi. Zoberieme si napriklad hudobny sluch hej. Takze jeden priklad ty si sa narodil ako bezny clovek so spektrom pocutelnosti 20Hz-16KHz cize nemas hudobny sluch ako sa chces naucit pocut vysokke frekvencie o rozsahu 16KHz-20KHz? Raz ked to jednoducho nepocujes tak sa to pocut neda nakolko to tboje usi jednoducho nedokazu. Toto ma zajima ako nato niekoho prevychovas. Dalej myslis ze hudobny skladatelia nemali alebo nemaju hudobny sluch? Picovina.Zoberieme si hudobnikov velikanov. Napr taky : Jimi Hendrix, Jim Morrison, Kurt Cobain,Ray Charles. Ked o nich vravis s ze nnemali hudobny sluch ani talent tak preco su dodnes uznavany ako jedny z najlepsich muzikantov? A jeden je otec soulu. Chlape ty sa len tak tvaris? Alebo mas kompletne vyšúrovany mozog?
1. septembra 2014 12:14:09 CEST
Ako dlho,,?,,
záleží od nálady.sily v rukách a trstenici,,
1. septembra 2014 4:05:15 CEST
V narodnej zrade je len 150 nevychovancov, tak neviem kde je tych zvysnych 10
1. septembra 2014 3:43:40 CEST
A ako je to so 160timi nevychovancami?
1. septembra 2014 3:40:46 CEST
Prevychova strasne dlho na sk preto je lepsie spravne volit.
1. septembra 2014 3:05:37 CEST
Za povedzme 300€ ti poviem :-D
Hned ta to prejde :-D :-D :-D
1. septembra 2014 1:57:25 CEST
Tu neide o prevychovu, ak raz dakoho budete mucit a deptat na nevydrzanie, zlomite ho... na isty cas. No kedykolvek mu neprogranovo moze drbnut a skoncite s nozom v chrbte. On uz nebude mat co stratit. Nikdy nebudete vediet predvidat nasledky vychovy, u kazdeho toje ine. Jedneho ked bijes, tak sa zosype, druheho mozes bit do krvi a je v klidku, ale povies mu ze je neschopny a zosype sa
1. septembra 2014 1:28:56 CEST
Dobry priklad na vrodeny predpoklad! :D len aj tu je podmienka aby bol jedinec'zdravy'... :D
1. septembra 2014 1:14:57 CEST
Chlape ty mas asi akutny nedostatok nestosteronu ze? Z normalneho zdraveho muza tiez nevychovas zenu protoze ma vrodeny predpoklad byt muzom. Zenu mozno vychovas s nejakej homoklady ale nie zo zdraveho muza!!!
31. augusta 2014 23:53:51 CEST
Ziadna prevychova uplna prevychova sa nekona v zapadnych krajinach, mozno keby ta uniesli niekde v afganistane, tak za tyzden je s teba otrok... dostatok brutalneho mucenia s nasledkami, odfajcene prsty atd... kazdodenna hrozba popravy a mas to...
Inak vsetko ostatne je dobrovolna hra...