Forums » Nekategorizováno

Trochu "vzdelavania"

• 2. septembra 2014 11:42:27 CEST
    Z môjho pohľadu ako človeka, ktorý sa zaujíma o BDSM dianie aj inde vo svete je to celkom zaujímavý projekt. Je jasné že je určený na podporu predaja na danom portály ale odhliadnuc od toho dané tematiky sú celkom dobre spracované a povedal by som že aj pre tých čo nerozumejú anglicky celkom dobre predvedené.
    Link http://www.xruniversity.com/ v sekcii The XR-U Show sú tri serie rôznych videí s rôznou tematikou.
    Uvítam Vaše názory či Vás ten projekt zaujal.
  • 9. marca 2016 12:24:08 CET
    Podobne ako som spomenul projekt pri založení tohoto fóra na stránkach: www.xruniversity.com som dnes natrafil na niečo podobné čo už je však vyslovene komerčnou záležitosťou. Koho to zaujíma link: http://www.kink.com/channel/kinkuniversity
    • 13 posts
    23. apríla 2015 12:05:28 CEST
    Nie nie. Možno si ma zle pochopil. Nikdy nie je všetko jedno, no ja som sa stal skeptickým a zdá sa mi, že život na našej planéte sa začína globálne zhoršovať a nie zlepšovať.
    • 13 posts
    23. apríla 2015 11:43:08 CEST
    jasne, v pohode. Len nemám rád vyjadrenia typu. Aj tak je to všetko jedno, aj tak je to všetko na h...o
    • 13 posts
    23. apríla 2015 11:02:47 CEST
    Zložité témy sa nedajú odbiť jednou vetou (a ako som tu zistil ani jednoduché ), pretože potom môže vzniknúť nedorozumenie. Ak súhlasíš napíšem Ti SS a uvidíme ako ďalej v danej téme.
    • 13 posts
    23. apríla 2015 10:31:14 CEST
    OK. Takže, ak by malo byť podľa teba, aký systém by bol lepší ako demokracia (súhlasím že nedokonalá)?
    • 5 posts
    23. apríla 2015 8:56:11 CEST
    na doplnenie.
    • 13 posts
    23. apríla 2015 8:54:07 CEST
    Demokracia je len teoretická definícia akéhosi stavu ku ktorému by sme sa mohli iba chcieť viac alebo menej priblížiť.

Diktatúra tu ale je a bola stále. Staré civilizácie mali svoje vládnuce vrstvy.V živočíšnej ríši sa všetko podriaďuje predátorom a alfa samcom. Za socializmu to zase bola diktatúra komunistickej strany a teraz je to na celom svete diktatúra dolára(peňazí).
    Demokracia je len politický ideál, ktorý sa plne nenaplnil ani za čias gréckych mestských štátov.
    • 13 posts
    23. apríla 2015 8:52:43 CEST
    Povedal všetko v krátkosti ak ti ešte valce v hlave nezapli,,
    • 13 posts
    23. apríla 2015 7:20:47 CEST
    a čo si povedal vlastne
  • 23. apríla 2015 6:45:25 CEST
    Vždy je tu diktát a demokracia ,nuž,tým sa dá zakryť vselilenčo,,,stále niekto ovláda a niekto je zas ovládaný,kde som sa pomýlil?
    • 13 posts
    22. apríla 2015 23:12:52 CEST
    a kde je teda tá funkčná diktatúra? Kde sú spokojní občania? Severná Korea napr?
  • 22. apríla 2015 21:18:34 CEST
    Jáááj chcel si príklad,škoda že si vlani nebol so mnou v Afrike,
    Tam sa tuarégovia modlia za Kaddáfiho,roky tvorili hraničné hliadky a strážili pásma v puštin potom uverili za 20,000 Usd demokracii a ako im bude fajn,teraz kukaju ako im umieraju ženy.a deti od hladu,pretože usa sa potom na nich vysralo a nechalo rozjebanu Lýbiu,,
    To isté Husajn,to isté Assad,to isté Ukrajina,usa si demokraciu vytváraju peniazmi a bombardovaním,,
    Beriem rusov bez urážky,nikoho tu nebombardovali v 68,a Krym mali bez výstrelu a to usa nevie prežuť,
    Ak si chceš porovnať diktaturu ruska a demokraciu usa od konca.2 sv vojny tak si to nalinkuj,
    V krátkosti vedie usa.135 ; 3/,vo svoj prospech v počte dosadených diktatur po zvrhnutí režimov a bombardovaní štátov plus vojen,,
    Rusi maju čo dobiehať,,,
  • 22. apríla 2015 21:05:25 CEST
    Ked ti vyprchá učinok nejakých fetov skus mi dať echo na normálnu slušnu demokraticku krajinu ako píšeš,rád sa tam presťahujem,dakujem,,,
    Zatiaľ taku ešte nevyrobili,,
    Demokracia je iba iný názov socializmu a diktatury,len málokomu to dojde načas,
    • 13 posts
    22. apríla 2015 12:17:59 CEST
    A kvalitný D/s vzťah by nestačil ako príklad?
    • 13 posts
    22. apríla 2015 11:50:29 CEST
    píšeš kraviny. Nie som anarchista. A som za dodržiavanie zákonov. ak sú rozumné. Ale všetkými. Bez výnimiek. V slušnej demokratickej krajine platí zákon pre všetkých. na rozdiel od tebou ospevovanej diktatúry. hej. Diktatúra spraví poriadok silou a strachom. ale za chvíľu je celá vládnuca vrstva skrz na skrz skorumpovaná. A myslí si že jej celý štát patrí. ukáž mi jednu dobre fungujúcu diktatúru. So spokojnými obyvateľmi.
    • 1 posts
    22. apríla 2015 10:03:29 CEST
    Spravodlivosť nikdy nebola, nie je a ani nikdy nebude - pokiaľ sa človek nepretransformuje od základov.

No je tu ideálna možnosť, aby každý začal u seba samého.
    • 13 posts
    22. apríla 2015 8:44:38 CEST
    Ani jeden systém vo svete nie je založený tak aby nezasiahol do tvojich práv a slobod,,
    Je to idealizmus,aj keby si teoreticky vytvoril dokonalý ostrov kde by všetci žili šťastne a v mieri,nikdy by si to reálne nedosiahol pokiaľ by si umelo nezasiahol do reťazca DNA a nevytvotil človeka bez agresívnych sklonov,
    Lenže,?,bol by to ešte človek,?,
    vyznie to surovo ale v celých dejinách zeme sme sa posuvali vpred práve vdaka násiliu,vojnám,likvidácii slabších jedincov,národov,
    Je to jednoducho zákon prírody to nemá nič spoločné s humanitou a kecami o kulture,silnejší genofond vždy zničí slabší a tak to bude aj s ľudstvom,slabé národy zaniknu splynu zo silnými,
    • 13 posts
    22. apríla 2015 8:35:59 CEST
    Hej ale je rozdiel ked ti bordel robí pár tisíc vojakov a pár milionov vojakov,,
    Podľa všetkého si za neriadenu anarchiu,takže hor sa nakupiť zbrane a strieľať sa.demokraticky ako v juseeej,kde decko z dlhej chvíle len tak odbachne pár spolužiakov potom doma vystrelí mozog z hlavy rodičom kým schytá strelu od snipera,
    Krásny systém,
    • 13 posts
    22. apríla 2015 7:37:31 CEST
    ako chceš udržať poriadok v štáte? A prečo by som mal chcieť. Ja by som bol najradšej ak by žiadny neexistoval. ak už tak len minimálny a slúžil len na to na čo má. (Obrana vonkajšia a vnútorná a školstvo). Rozpad Rímskej ríše , podobne ako ZSSR bol prirodzený. Žiadna ríša založená na terore nevydrží večne. A Tepeš muslímanov aj tak nezastavil na vždy. Na stáročia ovládli balkán, dostali sa až do Nových Zámkov
    • 2 posts
    30. decembra 2014 22:33:57 CET
    Otvorene maju od 7.1.2015. Zatial mi nieje znamy program po tomto datume. Mozno bude tradicne nejaka Femdom party na zaciatku roka alebo niektory z dalsich tradicnych programov. Circle of Black, Young Blood, etc.
  • 30. decembra 2014 22:02:58 CET
    kralovna
    ano do takych len mozu ist aj fusaklicky
  • 30. decembra 2014 15:53:19 CET
    Do tych drahych YSL topanociek :)) dat fusakličky

Ale tie cipkovane ma dostali, to je krasa, tie cierne
  • 30. decembra 2014 14:35:26 CET
    hej. u nas by sa asi ludia cudovali
  • 30. decembra 2014 14:25:59 CET
    tie cipkove cierne su uzasne...inak je to teda neobvykle pre mna
  • 30. decembra 2014 12:17:28 CET
    kralovna