Forums » Nekategorizováno

Problémy

• 6. septembra 2014 23:15:13 CEST
    tusim ak tam nebudu konkretne fotky cloveka , meno priezvisko a adresa malo by to byt v poriadku .. .
    • 2 posts
    6. septembra 2014 22:08:12 CEST
    Po vcerajsku sa k mojm aktivitam nevyjadruj.
    • 2 posts
    6. septembra 2014 21:55:05 CEST
    Príšerné vlákno,,,
    • 2 posts
    6. septembra 2014 21:41:11 CEST
    Prosim vas, co sa tyka black listu, poradte sa okolo spravnej pravnej formy so Sintee. Myslim ze vtom ma prehlad aby to nepresiahlo nejake zasahovanie do sukromia.
  • 6. septembra 2014 16:52:22 CEST
    a do prčic v abecednom?...tak ma tam teda fukni na prvé
  • 6. septembra 2014 16:47:56 CEST
    ja to len napíšem pre prípad, že by sa stalo niečo horšie a kludne sa pod to podpíšem aj svojím pravým menom. či už bude chcieť povedať niečo tá, s ktorou ten človek robil hentaké veci, to Ti teraz neviem povedať. A to že ty si tiež mrcha na subíkov, vieš čo? Chcela by som Ti už byť konečne vydaná na pospas, a to je moje slobodné rozhodnutie.
  • 6. septembra 2014 16:45:51 CEST
    Pekne v abecednom poradi,
  • 6. septembra 2014 16:44:24 CEST
    a ja budem na druhom a basta
  • 6. septembra 2014 16:43:08 CEST
    a však ty budeš na prvom mieste...aj ked si sladká...
  • 6. septembra 2014 16:40:38 CEST
    Nuz, o tom sa mlci, tiez pravda :-D
    Ale ja som tiez mrcha na subikov
  • 6. septembra 2014 16:39:16 CEST
    treba aj blacklist pre subíkov....že mrchy Dominy
  • 6. septembra 2014 16:36:34 CEST
    Len ak by sa daka baba nahodou obavala, tak pre istotu. Napriklad ja svoj nick zverejnim,,aby sa ludia mohli na konkretnu osobu, s ktorou boli problemy informovat
  • 6. septembra 2014 16:34:59 CEST
    obete nie načo aj?...len zlé skutky a aktéra
  • 6. septembra 2014 16:33:53 CEST
    Kludne napis detaily do spravy.. ja si to overim. Zatial na Prešovskom blackliste su dve mena..
    Obete samozrejme nebudu zverejnene
  • 6. septembra 2014 16:27:36 CEST
    aaa vieš čo ja ani nejako nemám potrebu...ja len občas zaháňam čas ked Pán nieje doma
  • 6. septembra 2014 16:27:04 CEST
    Ja ti môžem len povedať to svoje, zatiaľ ale vieme že ani spanking digest ktorého ste tu spomínali ešte zatial neurobil nič horšie, v obťažovaní je ešte začiatočník, ale o tom druhom - dabelskymovi viem veci ktorým na základe toho čo si dovolil ku mne, verím - to čo drzo robil mne, ti spíšem ako si povedala, aj ti poviem koho osloviť, ak chceš - pokial ide o to nútenie baby aby si to robila a vysielanie to do celého sveta. Ale to že ten druhý menovaný si vyhladával môj facebook a písal mi drzo už aj tam, to už červená kontrolka bila na poplach. Nie, že by som sa bála, ale zas aby som sa s niekým naťahovala miesto venovania sa niečomu produktívnemu - a nikdy nevieš či takíto ludia nie sú v nejakej skupine, kde si medzi sebou posúvajú ženy a spoločne na ne poľujú. Bohužiaľ som s kamarátom, ktorý bol so mnou v Tatrách, musela riešiť takéto tragédie. Podla toho čo ste ale povedali o benkovi tak dabelskym alebo náročný pán je to isté, a spanking digest by sa tiež tým mohol stať. Nehnevajte sa, ale myslím si že by táto komunita mohla mať úroveň, a nech títo ľudia si hľadajú ia také ženy, ktorým takéto správanie nevadí. Lebo robenie niekomu proti vôli, je vždy prejavom niečoho, čo sa bude len zhoršovať a stupňovať, a takíto ľudia sa to naučia len lepšie maskovať. A už vám to tu nebudem týmto zahlcovať, len keď som zbadala že ste ich spomínali, tak som povedala svoje.
  • 6. septembra 2014 16:25:15 CEST
    keby aspon nejaky ze kapitalny ale tha .. taky .. obycajny :D

mala by si si ho dat generovat nanovo ... obcas sa tam da skvele pobavit :D
  • 6. septembra 2014 16:24:22 CEST
    haha...som tam ale aj heslo som už zabudla nebola som tam hádam dva roky....šmyknúť mu ho treba ak otrča
  • 6. septembra 2014 16:22:08 CEST
    xbdsm.sk ak si tam regnuta : nejaky prisny skorpion ... sa smejem ,
    čiže nová baliaca technika otrčiť vtáka jak rýbar udičku a dúfať že sa nejaka chytí :D
  • 6. septembra 2014 16:20:13 CEST
    a to zas kerý exot zrobil
  • 6. septembra 2014 16:15:27 CEST
    tak ma napadlo to čo za "dominantneho" pana (pffff ... som si odfrkla ) si hned nadrbe fotky svojho vtaka s popisom pre teba ...co vlastne caka ?

• 6. septembra 2014 16:05:01 CEST
    Bohuzial v tych zoznamo musia byt i relevantne informacie co dotycny zrobil
  • 6. septembra 2014 16:03:14 CEST
    správne - tí, čo organizujú stretká, nech si vedú blacklisty. Ja už nebudem na nikoho hovoriť svoju osobnú skúsenosť, ktorá bola neželaná, ale keď uvidím že tam ide taký človek, tak ja nepôjdem a hotovo. Čože bezo mňa nebude stretko? A s kým chcem, s tým sa viem stretnúť aj tak.
  • 6. septembra 2014 16:00:57 CEST
    Ďakujeme, že ste povedali, čo o ňom viete. Niekomu ani toto nepomôže a dá na svoju skúsenosť. Ale nech si každý nesie zodpovednosť za svoje rozhodnutia.
  • 6. septembra 2014 16:00:45 CEST
    Moj navrh je takyto: kazdy kto organizuje stretka ma nejaky blacklist, nejake neziaduce osoby. Corwin, Dr.jajbolito, Leon, Riderka, Margareta, Lady Charis, DolloresQ,
    Teda navrhujem aby tito ludia spojili svoje pomyselne zoznamy do jedneho