6. septembra 2014 16:27:04 CEST
Ja ti môžem len povedať to svoje, zatiaľ ale vieme že ani spanking digest ktorého ste tu spomínali ešte zatial neurobil nič horšie, v obťažovaní je ešte začiatočník, ale o tom druhom - dabelskymovi viem veci ktorým na základe toho čo si dovolil ku mne, verím - to čo drzo robil mne, ti spíšem ako si povedala, aj ti poviem koho osloviť, ak chceš - pokial ide o to nútenie baby aby si to robila a vysielanie to do celého sveta. Ale to že ten druhý menovaný si vyhladával môj facebook a písal mi drzo už aj tam, to už červená kontrolka bila na poplach. Nie, že by som sa bála, ale zas aby som sa s niekým naťahovala miesto venovania sa niečomu produktívnemu - a nikdy nevieš či takíto ludia nie sú v nejakej skupine, kde si medzi sebou posúvajú ženy a spoločne na ne poľujú. Bohužiaľ som s kamarátom, ktorý bol so mnou v Tatrách, musela riešiť takéto tragédie. Podla toho čo ste ale povedali o benkovi tak dabelskym alebo náročný pán je to isté, a spanking digest by sa tiež tým mohol stať. Nehnevajte sa, ale myslím si že by táto komunita mohla mať úroveň, a nech títo ľudia si hľadajú ia také ženy, ktorým takéto správanie nevadí. Lebo robenie niekomu proti vôli, je vždy prejavom niečoho, čo sa bude len zhoršovať a stupňovať, a takíto ľudia sa to naučia len lepšie maskovať. A už vám to tu nebudem týmto zahlcovať, len keď som zbadala že ste ich spomínali, tak som povedala svoje.