Forums » Nekategorizováno

celoslovenské stretko

• 14. septembra 2014 16:00:11 CEST
    Ja som za. Suhlasim. Treba ale ratat s viac ako 100 ludmi, ak by sa to oznamilo dostatocne vopred a nekrizilo sa to s inymi akciami. A samozrejme, ako to je tu zvykom, ze by sa vacsina z vas zbytocne nehadala, nepodpichovala sa a neznechucovala si podobne spolocne akcie. Skuste najst mierovy kompromis. Som za BB alebo ZV + okolie.
  • 5. septembra 2014 15:33:37 CEST
    celoslovenské = nikde inde ako v strede Slovenska,aby nikto nenadával že to má daleko geografia nepustí,
    Zvolen,Bystrica,Donovaly,Sliač,
    • 13 posts
    4. septembra 2014 23:37:51 CEST
    Ja tvrdím že si to tvrdil? Len si napísal že stretko niekde na východe ťa nenapadlo ani pozrieť. A nie je to jedno? Čo vlastne chceš. Založil si fórum o Celoslovenskom stretku. Viecerí sme ti povedali že sa také robia. Ak pre teba nie sú dosť dobré, tak sprav nejaké ty.
    • 5 posts
    4. septembra 2014 23:19:50 CEST
    No jo, uz i to sa mi stalo...
  • 4. septembra 2014 23:17:19 CEST
    intenzivne na tom pracujem...
  • 4. septembra 2014 23:16:38 CEST
    a co neboli pozvani ta zlyncuju
    • 13 posts
    4. septembra 2014 23:15:10 CEST
    Nie je to žiaden prúser, je to celkom normálna vec. nie každému sa žiada akčniť verejne a baviť sa o BDSM s 50-60 ľuďmi. Problémom možno je že okrem súkromných sa raz za čas nespraví aj verejnejšie.
    • 13 posts
    4. septembra 2014 23:14:38 CEST
    Hej, verim :-)
    Sukromne su dobre v tom, ze pozves len koho chces.
    • 13 posts
    4. septembra 2014 23:12:34 CEST
    Ale prezradis mi ako by som mal ja vediet ze nejaky topic "BDSM stretnutia v BB" je vlastne nejaky celosovensky zraz?Nakolko niesom z vychodu tak ma ani nenapadlo sa tam pozriet.
    ak niekto chce ísť na BDSM stretko, tak kukne každú informáciu o stretkách. BB je fakt v strede slovenska. Že sme celovíkendové posunuli ešte trochu ďalej na východ je súhra priaznivých podmienok v danej lokalite.
  • 4. septembra 2014 23:12:27 CEST
    ..ono aj v BA su fajne stretka, len su sukromne a to je pruser
  • 4. septembra 2014 23:11:09 CEST
    Presne preto je v Bb, na strednom slovensku...
  • 4. septembra 2014 23:09:02 CEST
    len klud :D nie ze ta klepne alebo nam " odides s komunity ", kto nam potom zorganizuje dalsie skvele stretka :D
  • 4. septembra 2014 23:07:08 CEST
    ..nevyznelo to konfliktne ..
    • 13 posts
    4. septembra 2014 23:04:06 CEST
    Dnes mám fakt dobrú náladu tak špeciálne pre teba. Keď som ja začínal s aktívnym BDSM ako prvú akciu kde som sa vedel dostať som navštívil stretko v Brne. Potom na Slunečnej Tvrzi. Potom konečne prvé víkendové v Takoníne. POTOm v Krkonošiach, na Šumave a v Jizerkách. Aj preto aby som nemusel tak ďaleko cestovať sme začali , dosť krvopotne organizovať akcie v BB. A keď už fungujú tak ty mi napíšeš: ak celoslovenskú akciu nezorganizujete v Bratislave (neuviedol si na ktorej ulici by ti vyhovovala najviac) môžem sa na ňu vysrať. pochopil som tvoj príspevok správne?
  • 4. septembra 2014 23:04:01 CEST
    badesam : nechcela som to napisat prvotne tak konfliktne ako to mozno vyznelo preto som to na odporucanie zmenila ..

a okrem toho k ostatnym : ved ked je forum verejne , a stretka sa davaju verejne a nikde v popisee nie je napisane ze je to neverejne stretko alebo obyvatelia ineho kraja prist nemozu nechapem ako niekto naberie dojem ze tam nemoze prist ... to uz co je ..
  • 4. septembra 2014 23:02:06 CEST
    Pozname zapadne, stredne a vychodne slovensko.
    Nie som z vychodu znamena ze som bud zo stredneho slovenska, alebo zo zapadneho slovenska. Ked som v tatrach a poviem ze som z juhu, urcite tym myslim bratislavu, vsak?
  • 4. septembra 2014 22:58:49 CEST
    ..a vdaka takym ako si ty nas zvysok Slovenska nema rad. Ty len pekne chodievaj na tie bratislavske stretka a kasli na celoslovenske...na takych ti niekto moze dat akurat tak do drzky...a sposobom, ktory sa ti pacit nebude..
  • 4. septembra 2014 22:55:06 CEST
    ...ti bratislavcania su uz aki ebnuti...
  • 4. septembra 2014 22:54:04 CEST
    Ano BB je na vychode !!!
  • 4. septembra 2014 22:54:04 CEST
    BB je na vychode?...ci co?..
    • 7 posts
    4. septembra 2014 22:42:26 CEST
    ja som pochopil oba prispevky
  • 4. septembra 2014 22:41:32 CEST
    stretka su o ludoch , o tom akym pristupom ich kto organizuje ,

mozno ak by bol pristup napriklad aj od organizatorov ba vikendu iny , nemuselo to dopadnut neuspechom.

ved na tie leonove a aj na buducorocny ples sa uz teraz a vopred tesia ludia , lebo je to o ludoch , pristupe , tolerancii ... ale radsej uz budem ticho lebo zasa to niekto zle pochopi
    • 13 posts
    4. septembra 2014 22:26:36 CEST
    Skúsim ti to vysvetliť po lopate. Celoslovenské stretká, relatívne ľahko prístupné sa robia už dlhé roky. Tak od 2008 asi. Nejaké boli aj pred tým, aby som nekrivdil Petrovi32, Nenufer a ďalším aktivistom v dobách dávnejšie minulých. Tie o ktorých píšem začali asi BDSM plesom v BA, Halowenom v Považskej Bystrici. Následne sme začali robiť Mikuláše v BB a predprázdninové stretká v BB. Ďalších niekoľko vydarených letných akcií bolo na Mlyne pri Piešťanoch. Lady Charis urobila množstvo víkendových akcií na rôznych miestach. Momentálne sa robia dve akcie do roka (tradične označované ako akcie BB) v penzióne v Tatrách a jeden BDSM ples v Slovenskom raji. Ďalšia dokonca Československá akcia sa z technických dôvodov v septembri neuskutočnila. Stále ešte cítiš potrebu organizovať ešte niečo nové? Skús. Stále sme možno nedospeli k špecializovaným akciám. v Česku sa stretávajú vyznavači gumy a latexu, robia sa fetiš akcie v dresscode povinnom, robia sa bondage akcie a spankingové. Len prosím ťa nenavrhuj, aby to robil niekto iný.
    • 2 posts
    4. septembra 2014 19:31:52 CEST
    Ak poznas napriklad Boundcon v Mnichove alebo GFB Berlin. To zu velke akcie na medzinarodnej urovni. Je toho vela ale vsetko za hranicama.
  • 4. septembra 2014 19:27:39 CEST
    šak urob ten zraz či stretko do prčic a dondeme