Aj tuto sobotu je swan otvorený pre BDSM...hoc budem sama lebo Vášnivá ide akčniť :D ale nevadí, kto ma chuť prísť nech príde...popri ďalších akciách na celom sk to bude u nás komornejšie ..ale srdečné...
Dakujem za skvely zazitok, vystiskal som klingonsku bojovnicku, certa s retazou som vyzval k tancu, saso s pilou mi skoro utal ruku, osamova prava ruka mi takmek pokrcila sebavedomie s dynamitom na mobil, ozubena prisera mi brala subinku a kondom vydrzal viac tekutin ako ja ;) Sa vidime aj nabuduce :D
uzatvárame možnosť nahlásiť sa, nakoľko sa nám kapacita naplnila...
Prípadne ak niekto chce prísť a celú noc prestáť, alebo pretancovať, môže to skúsiť a dôjsť.
Tešíme sa na prihlásených a na ďalšiu nezabudnuteľnú noc v labuti....
Uz tuto sobotu,posledne volne miesta.
HALLOWEEN ...1.11.2014 o 19:00
info u obsluhy, počet miest limitovaný, zábava bez limitu...smiech povinný
Poďme sa spolu báť....vstup len v maskách!!!
Upozornenie!!!
Bude to mix BDSM a VANILLE osadenstva..tak masky poprosíme s ohľadom na mix ludí...
drahý leda ak tak len s tebou na tej kolobežke ty na jednom kolečku a ja na druhom a veslovať nožiškou budeš ty a ja sa budem na kolečku obšuchávať...toť jaká nová Dsková hra vymyslená juuujky
ti poščaaaaam stan a kolobežku aj sa odvezieš,,,aj prespať budeš mať kde aj uuuuuusmev bude mať niekto na tvaaaari ja sa už teraz smejeeeem,,,,a to sa ešte nekolobeškujeeeeeš