26. októbra 2014 0:57:21 CEST
UPDATE: 29.10.2014 - 18:30
Ospravedlnujem sa vsetkym (teda nikomu, ked nie je ukrivnedeho), ktorym boli moje spravy (SS,RP) obtazujuce, nemyslel som to tak A slubujem, ze ak mi niekto napise, ze ho otravujem, tak sa mu ospravedlnim a nebudem mu uz nic viac vypisovat. - nakoniec sa zistilo, ze vlastne som nikoho neobtazoval a vsetko bolo vymyslene. Dotknute osoby boli pocudovane, ze druhi ludia v ich mene riesia nezmyselne obtazovanie !!! Ti, ktori umyselne pokracovali v konverzacii a obvinuju ma v obtazovani...ved to je nasmiech. Ak niekto odpisuje, nemoze s stazovat, ze mu pisem. To da rozum kazdemu dospelemu cloveku
Ospravedlnujem sa Gorovi za desrespekt. - toto plati. To bola pravda a to som si s nim vyriesil sukromne a urovnali sme si to.
Ospravedlnujem sa dalej za moje nepristojne chovanie (ktore mi je na pocudovanie vytykane od tretej strany - takze tiez neboli, ked nie je dotknutej osoby), za hlupe reci, ktore mohli (ale neurobili tak) niekoho urazit. Ak som este niekomu ublizil (co sa nestalo), napiste mi do SS v akom ohlade sa citi ukrivedny a ja to napravim. (a ospravedlnim sa mu jednostlivo, ak to bude opodstatnene) - toto tiez myslim uprimne, doteraz sa mi nikto neozval, ze by bol ukrivdeny
Margarete slubujem, kedze si nezela, aby som sa objavoval vo Swane, tak jej poziadavku dodrzim. - myslene uprimne. Je to jej bar, jej zakon plati.
Viem, ze niekomu nemusi byt moje spravanie po voli a tych, ktorych sa to dotklo prosim, aby ste mi pripadne Vase postrehy napisali SS. (relevantne) - zatial nic sa neobjavilo. Nikto nic proti tomu nema. A to som si myslel, ze aky zly clovek som (takze tiez vymysel z niekoho strany).
Dakujem za zhovievavost a pochopenie, preco som bol donuteny toto napisat a aky ucel to sledovalo. (kto nepochopil - zistit, ako sa veci maju a co na tom je pravdy a co je vymysel)
Pre buducnost: ak niekto niekoho obtazuje, napiste mu to priamo, ak to nepochopi a pokracuje dalej, daju sa bloknut spravy - a je pokoj. Takze nechapem, ako niekto moze niekoho obtazovat a dozvedam sa to od druhych ludi a nie priamo od tych, ktorych sa to tyka. (takze ak mi niekto treti pise, ze niekoho obtazujem, nie je to pravda...to len chce zneprijemnovat cloveku zivot)
PODOTYKAM, NIKOHO SOM NIKDY FYZICKY NEOBTAZOVAL!!! NA ZIADNOM STRETNUTI.
AK NIEKOHO NEBAVILI MOJE RECI, ODSADOL SI (boli to za cely cas mojich stretiek BA+PN len 2 osoby, nikto ma nasilu nemusel pocuvat) ALEBO AK TO BOL NIEKTO ZNAMY, TAK MI TO POVEDAL DO OCI A VYDISKUTOVALI SME SI TO V POHODE. TAKZE PROSIM VAS, ZDRZTE SA KONSPIRACII VOCI MOJEJ OSOBE ZA MOJE RECI (PISANE ALEBO HOVORENE). JA SVOJ SLUB DODRZIM A MAJITELKE BARU SWAN UZ NEBUDEM ZABERAT MIESTO - TAKZE TRPIM LEN ZA MOJU VELKU HUBU A MOJE NEPRIMERANE SPRAVANIE
PS:
V PN aj BA mam kamaratov/kamaratky z komunity - ktori ma beru takeho, aky som, v PN sa budem musiet s nimi stretavat v inych podnikoch bohuzial. Viem, aky som a chcem sa zachovat seriozne. Ak niekomu nevyhovujem, tak jednoducho sa so mnou nebavte. Nenutim Vas nikoho. Len prosim, ziadne vynutene a dohodnute konspiracie. Vidim, ze Vase vyhrazky myslite vazne a ze ak Vam niekto nesedi, tak sa ho snazite znicit. Respektujem to, aj ked s tym nesuhlasim. Spinavosti nie su moja parketa. Jednam len narovinu a privelmi otvorene (viem, ze to vadi)
PS2:
Vsetko, co pisem bez smajlikov myslim smrtelne vazne...Amalka !!!
PS3:
Prosim tych, ktorych som vraj obtazoval, kedze podla prispevkov a hlavne ich agresivnemu prejavu voci mojej osobe, ich asi muselo byt velmi vela, nech mi napisu SS s textom: "mna si obtazoval, nezelam si dalej ziadnu formu komunikacie" + nicky, na ktorych vystupuje na roznych portaloch, nech sa nahodou nestane, ze by som ju v buducnosti kontaktoval pod inym nickom na inom portali. Pytam sa to preto, lebo doteraz som nedostal ziadny feedback od poskodenych a dokonca ani od tych, ktori ma obvinuju. Kludne sa im aj osobne v SS, nielen takto vseobecne ospravedlnim, ak si vyziada ospravedlnenie a pomoze to komunite. - opat ziadna reakcia, to znamena, ze vazne nikto sa nema na co hnevat. Komu vacia moje prispevky, nech ich necita!
PS4: Je to mozne, ze tak inteligentni ludia su schopni takych hlupych obvineni a preco niektori dokazazu nafuknut bublinu o obtazovani, ktore ani nebolo? TAKZE HOR SA NA STRETKA, NEMUSITE SA BAT NIKOHO, NIKTO VAS NEBUDE ANI FYZICKY, ANI VERBALNE OBTAZOVAT. NEVIEM, PRECO TO NIEKTORI ROBIA, ALE SKODIA PREDOVSETKYM VAM, NOVACIKOM, KTORY POTOM MAJU STRACH IST NA STRETNUTIA. NA STRETNUTIACH JE DOST ZODPOVEDNYCH LUDI, KTORI DOHLIADAJU NA TO, ABY SA TAM PODOBNE VECI NEDIALI. VSETCI STE VITANI A NEDAJTE SA ODRADIT AGRESIVITOU NA FORACH OD NIEKTORYCH LUDI. NA STRETNUTIACH NAJDETE KOPU SUPER LUDI A VELA ZABAVY, DOBREJ NALADY, POKECU A HUMORU. (NEMYSLIM MOJHO HUMORU)