4. októbra 2014 11:20:10 CEST
Temna_kurva_s_bicom:
LadyDi:
![](smilies/jawdrop.gif)
Naozaj, aj Ty???
![](smilies/ahhhh.gif)
(Ale, mimochodom, máš úplnú pravdu, bezvýhradne s Tebou súhlasím!!!
![](smilies/icon14.gif)
)
rogino: A čo také „hrozné“ a „príšerné“ na tom bolo?! Nedovolili Ti vylízať ich?? Nechceli ti načúrať do úst?? Odmietali ti pretiahnuť riť pomôckami alebo rukou??
![](smilies/ahhhh.gif)
(Lebo to by veru bol vážny nedostatok!)
Mnohí tu však nadávate na také veci ako „priestory“ (miestnosti), „výbava“ (pomôcky) a podobne... opisujete to ako „hrôzu“... atď., atď.
No ja vám asi nejako nerozumiem...!
Vidíte snáď na obrázkoch, že by boli v nejakej mučiarni?!
No ja nie; vidím tam niečo, čo sa silno ponáša na obytné priestory... (a keby som sa tým najnovším fotkám lepšie prizrel – čo nie je také celkom samozrejmé, keďže viete koľko krvi dal Boh Adamovi...
![](smilies/icon10.gif)
– tak by som v tom aj garsónku uvidel – za tou bohyňou krásy je zrejme televízor a po Jej ľavici je zrejme kuchyňa s chladničkou a kuchynskou linkou s drezom atď.)
Podobne to platí aj v prípade pomôcok... vidíte tam snáď niečo iné ako nejakú drobnú hračičku-paličôčku, ktorú by som ani pri prižmúrení oboch očí nemohol s pokojným svedomím označiť za pripinák...?!
No a??!
Ak by som tam šiel, tak by to zrejme nebolo ani kvôli ich priestoru, ani kvôli ich pomôckam... Napokon – možno tie panie len viac uprednostňujú prácu rukami,
![](smilies/ahhhh.gif)
sú natoľko šikovné, že nedostatok „hardvéru“ vynahrádzajú nadšením... a že celkovo sa vedia vynájsť.
Veď na to, čo ponúkajú – ak dobre čítam ich ponuku – predsa ani veľa pomôcok nepotrebujú!
Ak by som za nimi šiel, tak hlavne preto, že sú také prekrásne – aby som ten zázrak videl na vlastné oči...
Čiže... šiel by som za nimi, keby som tajne dúfal v nejaký vzťah s nimi – napríklad...
Skrátka: mne sa nezdá, že by nejako ojebabrávali...
![](smilies/smile.gif)
len niektorí z vás v ich ponuke zrejme videli aj to, čo tam nikdy nebolo – to je celé.
(Ale priznám sa, že ja by som zase nemal toľko odvahy, že by som sa niekde „popálil“ a ešte sa s tým išiel „pochváliť“ (=priznať) na verejné fórum...
![](smilies/smile.gif)
)