Forums » Nekategorizováno

LIZNOZICKY

• 5. októbra 2014 11:05:11 CEST
    LadyDi:
    Ó, ďakujem za pochvalu, akej sa mi tu ešte jakživ nedostalo...!
    (A navyše od takej úžasnej... )

rogino: No vidíš, s týmto si mal začať, a nie vypisovať nejaké nepodstatné poznámky o celkom zrejmých veciach (o tom, kde sú a čím vládnu).

No tak toto je veru podstatný nedostatok...! Na to som však aj narážal, že práve v tomto ohľade by som mal obavy, že by (aj vzhľadom k svojmu veku) neboli dostatočne panovačné – a tieto obavy boli aj dôvodom, pre ktorý som za nimi nešiel...

A ináč... nechápem tie „rasistické“ poznámky... Ako keby to, či je slečna Cigánka/Rómka, alebo nie, malo nejako zavážiť...!
    Ja teda rasista určite nie som... (alebo teda trochu možno áno, ale skôr taký „opačný“ – asi ma trochu viac vzrušuje predstava podrobiť sa Rómke ).
    A videl som už ponuky od Rómiek, akým páru nebolo...!
    =====================================================================
    Napríklad: je tu madamALEXA81, ktorá sa k tomu hrdo hlási a ona sa skutočne nemá začo hanbiť! Nielenže je tiež krásna, ale zrejme je aj skúsená, keďže už má prinajmenšom niekoľkoročné skúsenosti. (Ibaže je zrejme zadaná... )
    Ale napríklad tú by som navštívil pred tými z liznozicky. Tiež robí aj pissing, aj análne praktiky... a napríklad mne povedala, že robí aj obojručný fisting, aj foot fisting – že by nemala zábrany strčiť mi tam aj nohu... A brala to ako samozrejmosť...!
  • 4. októbra 2014 18:21:50 CEST
    Ty na nadrzaneho fricka moc dobre uvazujes klobuk dole... :D asi sa ti mozog az tak neodkrvil... :DVed prave tomu sa divim ze slecna nema foto v muciarni... Je vidiet ze je to byticek... A to ze neskor napisu ze su to"ciganky"ved je slecna na foto tak nechapem co sa stazuju ci cakali ze do stretka vybledne abo co... Musim ti dat svojim sposobom aj za pravdu... Dobre pises...
  • 4. októbra 2014 17:21:25 CEST
    vobec som sa necítil ponížený ani prinútený k niečomu! Od dominy očakávam práve to že si so mnou bude robiť čo sa jej zapáči ale nič také tam veru nebolo a čo viac chcete počuť?!
  • 4. októbra 2014 16:28:25 CEST
    Presne tak ako napísal ritnadiera... Možno pracujú rukami, ponižujú, prikazujú, ocikajú... a to je snáť skvelé nie???
  • 4. októbra 2014 11:20:10 CEST
    Temna_kurva_s_bicom:
    LadyDi: Naozaj, aj Ty??? (Ale, mimochodom, máš úplnú pravdu, bezvýhradne s Tebou súhlasím!!! )

rogino: A čo také „hrozné“ a „príšerné“ na tom bolo?! Nedovolili Ti vylízať ich?? Nechceli ti načúrať do úst?? Odmietali ti pretiahnuť riť pomôckami alebo rukou?? (Lebo to by veru bol vážny nedostatok!)

Mnohí tu však nadávate na také veci ako „priestory“ (miestnosti), „výbava“ (pomôcky) a podobne... opisujete to ako „hrôzu“... atď., atď.
    No ja vám asi nejako nerozumiem...!
    Vidíte snáď na obrázkoch, že by boli v nejakej mučiarni?!
    No ja nie; vidím tam niečo, čo sa silno ponáša na obytné priestory... (a keby som sa tým najnovším fotkám lepšie prizrel – čo nie je také celkom samozrejmé, keďže viete koľko krvi dal Boh Adamovi... – tak by som v tom aj garsónku uvidel – za tou bohyňou krásy je zrejme televízor a po Jej ľavici je zrejme kuchyňa s chladničkou a kuchynskou linkou s drezom atď.)

Podobne to platí aj v prípade pomôcok... vidíte tam snáď niečo iné ako nejakú drobnú hračičku-paličôčku, ktorú by som ani pri prižmúrení oboch očí nemohol s pokojným svedomím označiť za pripinák...?!
    No a??!
    Ak by som tam šiel, tak by to zrejme nebolo ani kvôli ich priestoru, ani kvôli ich pomôckam... Napokon – možno tie panie len viac uprednostňujú prácu rukami, sú natoľko šikovné, že nedostatok „hardvéru“ vynahrádzajú nadšením... a že celkovo sa vedia vynájsť.
    Veď na to, čo ponúkajú – ak dobre čítam ich ponuku – predsa ani veľa pomôcok nepotrebujú!

Ak by som za nimi šiel, tak hlavne preto, že sú také prekrásne – aby som ten zázrak videl na vlastné oči...
    Čiže... šiel by som za nimi, keby som tajne dúfal v nejaký vzťah s nimi – napríklad...

Skrátka: mne sa nezdá, že by nejako ojebabrávali... len niektorí z vás v ich ponuke zrejme videli aj to, čo tam nikdy nebolo – to je celé.
    (Ale priznám sa, že ja by som zase nemal toľko odvahy, že by som sa niekde „popálil“ a ešte sa s tým išiel „pochváliť“ (=priznať) na verejné fórum... )
  • 4. októbra 2014 10:55:16 CEST
    co by si chcel pre boha podrobnejsie? :)
    ved to co napisal musi kazdemu zdravo uvazujucemu stacit...a neist tam :)
  • 4. októbra 2014 9:19:35 CEST
    Napíš prosím trochu podrobnejšie, ja sa tam chystám...
  • 3. októbra 2014 20:26:31 CEST
    Ja som tam bol a bol som znechutený! Priestor obyčajná garzónka a že dominy?! No obyčajné mladé cigánske baby ktorým sa robiť nechce a takto si chcú privirobiť na živobitie. Výbava žiadna, žiadne pomocky až na jeden strapon a dva remienky z daakej detskej kabelky alebo tak niečo a o priebehu lekcie ani nemá význam niečo písať! Len že nič,nič a zasa nič!!!!
  • 3. októbra 2014 20:13:15 CEST
    Krivdite... :) mile. Ja proti slecnam nic nemam dobre robia ze zarabaju na vasej blbosti... Chyba je na vasej strane ze vy ste ochotny zaplatit kazdej co ma pekne fotky a potom sa stazujete ze ta ci ona nema s ds nic ze ste prisli o peniaze a zeste nedostali co ste chceli... A potom tie fora"upadok profi domin"a pod... Nieje chyba tych zien ale vas ze vy nacpete peniazky kazdej ktora si da inzerat a potom sa len stazujete a stazujete...

Ale velmi si ma potesil lebo som zistila ze niesom nesika som sikovna a niesom neschopacka kedze aj ja viem urobit zadok rukou... :) jaka som sikovna jeeeej!
  • 3. októbra 2014 17:09:48 CEST
    ..nikdy si nepocul o tom, ze panicovia pisu najlepsie eroticke pribehy?...fantazii sa medze nekladu, nebud naivnucky...navyse internet toho znesie..
  • 2. októbra 2014 22:05:44 CEST
    No ja neviem... ešte som za nimi nebol, ale zdá sa mi, že im krivdíte...

Ak by som ich mal posudzovať podľa fotiek... tak veruže krajšie bohyne na celej Domine nie sú!!!
    (Až mi to vyráža dych – som z nich úplne hotový!!)

A to vôbec nie je len o tom, že by len čúrali do úst, ale (aspoň 1 z nich – tá prvotná) napríklad už od začiatku aj v mala, že hľadá poslušného otroka, ktorý má pripravenú análnu dieru na jej hračky a vo svojich BDSM preferenciách má napísané: „PRETIAHNEM TI RIŤ AJ RUKOU“
    ... z čoho by sa dalo usudzovať, že (aspoň 1 z nich) nie je len taká obyčajná nešika („neschopáčka“), ale že je zrejme dosť skúsená, keď píše také veci...

(Ja som za nimi síce ešte nebol – lebo... na dominy sa mi zdali byť akosi primladé... čím sa tu nechcem tých mladších dotknúť, len ja som akosi na tie staršie... Neviem, možno je to len môj osobný predsudok, ale mám taký dojem, že tie mladšie by si asi nevedeli byť tak poriadne panovačné a hlavne tvrdé a perverzné... Neviem... asi k tomu ozajstnému podrobeniu sa a nadobudnutiu akejsi vzrušujúcej bázne potrebujem aj istý vekový rozdiel, vekový odstup a istú vzdialenosť... a v prípade mojich rovesníčok by mi boli asi príliš blízke pre takú bázeň...
    Ale môžem sa mýliť, pravdaže... možno v tom len nemám dosť skúseností... )
  • 29. septembra 2014 17:19:52 CEST
    Preferujem bidet
  • 29. septembra 2014 16:46:08 CEST
    Darmo, hajzelpapier je hajzelpapier
  • 29. septembra 2014 16:39:26 CEST
    Mne by mohli tak akurat polibit moju bielu gulatu prdel... :D ale ja ju mam moc"gazovsku"na tunajsie poziadavky... :D a este si aj topanky ocistim... -_-
  • 29. septembra 2014 15:31:52 CEST
    Ja by som si zadok nenechala lizat ani za 5 000€ :-D
  • 29. septembra 2014 15:26:53 CEST
    Tak ja niesom puritan ani rasista mam skusenostis roznymi kulturami ale ked je niekdo ochotny lizat zadok za 50€ romke je moc aj na mna... -_-
  • 29. septembra 2014 15:16:59 CEST
    Ako fakt sorry chalani, polhodka v bordeli vyjde cca 100€, ked nie ste ochotni platit nadstandard tak vam neostava ine, len tocit sa okolo 50€ domin a stazovat sa, ze to stoji za hovno. Dostali ste to, co ste zaplatili :-)
  • 29. septembra 2014 11:36:36 CEST
    Aky dopit taka ponuka...
  • 25. septembra 2014 10:04:49 CEST
    Boze, vy ste nechutni
  • 25. septembra 2014 8:54:11 CEST
    a s touto dominou ma niekto realnu skusenost?
  • 23. septembra 2014 14:39:38 CEST
    No náhodou je krásna!!!! Pozeral som fotoalbum, má tam dve nové fotky. Rád by som si od nej dal našťať do huby a vylízal jej krásnu riť...
  • 21. septembra 2014 11:54:39 CEST
    a co tato domina s nickom sexisefka, co je z trnavy? ma niekto nejaku skusenost?
  • 15. septembra 2014 11:19:11 CEST
    jedna na tej fotke vyzera bozsky, je to skutočne ona potvrdí to niekto?
  • 15. septembra 2014 0:59:13 CEST
    a robia aj nieco ine okrem stania do huby?
  • 13. septembra 2014 13:20:46 CEST
    bol som totiz v prahe a tam som bol 100% spokojny, bol som u dvoch roznych a obe super, z toho obe viac menej stihle, a jedna prekrasna...no a vedela co robi atd..lekcia trvala hodinu a odisiel som odtial ako znovu zrodeny..tu v BA som bol u dvoch a uprimne o nicom, z toho jedna mala dobre pomocky, to hej, ale nebola dominou, iba sa na nu podla mna hral.a