Forums » Nekategorizováno

Sildenafil

• 15. septembra 2014 11:51:05 CEST
    Nemám nejaké problémy s erekciou ale rád by som urobil dojem na celú noc.

Máte skúsenosť s týmto generikom viagry ?

Bude erekcia dlhšia a nezanechá to následky u niekoho kto nemá problémy ?
    • 1 posts
    7. októbra 2014 19:37:36 CEST
    okey takze si to prebereme. to co si ty myslis o tom preco som studoval nieco sildenafile mam vysoko na salame. Ale len pre info problem s erekciou nemam a nieco som o tom precital lebo ma to zaujima (napriklad tak aistoako o anabolickych steroidoch) to ze o tom citam neznamena automaticky ze to beriem. Mozno pre teba to znamena ze to beriem ale v tom pripade by si mal vyhladat odbornu lekarsku pomoc aby si uz konecne nezil vo svojom svete. To kolko ja dam cisel je dost sukromna zalezitost ktora by mala ostat za dveramy spalne. To kolko si ich dal ty je mi uplne u riti a je to pre mna uplne nepodstatna informacia. Ideme dalej takze ty si ma nazval "internetovym honicom" ano? Tak tymto si ma ale kurevsky nassral... a ty si akoze kto ked mi nieco taketo vravis? Co si v zivote dokazal ked ma tu ides urazat? Si myslis ze si teraz nejaky "kapo de la tutti frutti"? Zato ako si ma nazyvas sa teraz akoze citis nad vecou? To ako si ma nazval iba svedci o tvojej inteligencii ked ides tak nazyvat niehoko koho nepoznas .
  • 7. októbra 2014 17:21:55 CEST
    Manželka hovorí svojmu manželovi:
    – Počúvaj, čo si to za chlapa?
    – Čo?
    – Sused svoju ženu uspokojí za noc až päťkrát.
    – Hej? Tak to dokážem aj ja. To predsa nemôže byť problém.
    Večer vbehol muž do postele, miloval sa so svojou ženou dvakrát za sebou, potom si chvíľočku pospal, potom sa opäť spoločne milovali, opäť trošku pospal a po piatom milostnom kole, keď sa už zobudil a zistil, že je skoro obed, utekal do práce a šéfovi sa ospravedlňuje.
    – Sorry šéfko, že idem neskoro, sorry.
    A šéf hovorí:
    –No mne je to jedno Fero, že idete neskoro, ale kde ste boli v pondelok, utorok a stredu?
    • 2 posts
    16. septembra 2014 23:00:39 CEST
    Oo dobre beriem na vedomie že nato su tabletky,,ved ja nič,,ja len tak aby klávesnica nezamrzla,,,
    • 2 posts
    16. septembra 2014 22:58:29 CEST
    ,,noo vdaka.si ma potešil,,,s tým konštatovaním času,,kurva že som hubu nedržal,,,
    Ale ešte fachčím a nebadám ubytok takže duracelky makaju,,,,
    • 7 posts
    16. septembra 2014 22:18:37 CEST
    No už neverím,že pri tvojom "veľkom záujme" o SILDENAFIL,nemáš problém s erekciou.Ved načo by si to tak podrobne študoval,že???????????
    Aj tak nahovno.....Lebo ako ti IZUAL napísal/je farmagolog/tak vieš veľké deravé o probléme,aj ked ho máš.
    Ja som v tvojom veku robil 7 čísiel s vyvrcholením za noc.
    Dnes mi stačí jedno,prípadne dve,/mám 57 rokov/ale musí to mať"štábnu kultúru",ked ovšem vieš,čo to znamená.....kľudne si hoň naďalej vtáka a pokiaľ niektorá "tvoja dáma" bude mať snahu pochváliť "tvoje výkony",radi ju tu uvítame,ináč si obyčajný"internetový honič" a nekompetentný obkecávač..

• 7 posts
    16. septembra 2014 22:04:25 CEST
    Aha,už mi je jasné,že si Aragorn.....je to fajn vedieť.
    Dúfam,že dlho nič podobné potrebovať nebudeš,aj ked tvoj čas sa blíži.
    Jasné,že na vaginálne uspokojenie ženy ti stačí 30 min,nerátam do toho predohru,ktorá môže mať aj dve-tri hodiny,pokiaľ sa to "mladým"zdá veľa,majú sa čo učiť.A samozrejme do deja príspejú aj vyskúšané erotické pomôcky,ktorých tajomstvo si nechám pre svoje potreby/a verte tomu,že sa máte veľa čo učiť/.
  • 16. septembra 2014 21:18:26 CEST
    mlady ta predhadzuje, a skryva sa za tvoje slova a tuto Goro si ma zlizt do najhorsie. Nepovedala by som, ze je vsetko v hlave, ale ver, ze niektore veci su naozaj fyzickou zalezitostou. Tabletky nie su ubohostou v pripade ak ma fungovat vztah a niektore fyzicke veci to nedovolia.
  • 16. septembra 2014 17:36:03 CEST
    Nikde som nenapísal že som odborník,,popísal som ako to funguje u mna že doteraz som žiadne tabletky nepotreboval,,a trvám na tom že všetko musí byť v prvom rade v hlave,ked to tam nefunguje tak celý akt za pomoci tabletiek je len vynutenou ubohosťou a nie slobodným myslením,a uspokojit ženu behom par hodín niekolkokrát nie je žiadny problém len to treba.vedieť a dopracovať sa k tomu,
  • 16. septembra 2014 15:00:33 CEST
    ..nestretla som sa, ze by urazal zeny :-)
    nazor na na danu osobu adresuje vzdy priamo na nu a pride mi to fer, ako vykecavanie poza chrbat (co vobec nerobi)
    • 1 posts
    16. septembra 2014 13:55:20 CEST
    Okey mne tu idete nakladat zato ze ja sa neviem spravat hej? Ale to ze pan velkomozny nema uctu k zanam a uraza ich tu tak to je ok?
    • 1 posts
    16. septembra 2014 13:53:23 CEST
    Vyjadril som sa ja niekedy k tomu ze to beriem a myslim si ze ked my bude stat hodinu tak som frajer? Podla mna nie. Ja pritom pouzivam aj ruky a usta. No zatial sa nestazovala ziadna.
    • 9 posts
    16. septembra 2014 11:26:49 CEST
    Čo som pochopil, učinkuje táto látka vtedy ak príde sexualny stimul psychický ( partnerka je sexualne príťažliva ) ale napr. aj dotykom a ten je dôvod aby sa do penisu začala vlievať krv.

Ide o tom, že sa hodinku pomilujeme a oddýchneme si, či už v objatí pri hudbe alebo si aj polhodinku hodinku zdriemneme a po nežnom prebudení pokračujeme a takto opakovane dokedy budeme vládať a samozrejme aj s použitím hračiek aj vibrujúcich.

Ide mi o to aby aj po niekoľkých číslach dostavila plnohodnotná erekcia či už po fyzickom ale aj psychickom vyčerpaní, kedy by už psychický stimul na partnerku nebol taký silný ale stále aby som bol schopný splniť jej očakávania kedže vieme, že na ženu môže byť jeden chlap málo.
    • 2 posts
    16. septembra 2014 10:24:24 CEST
    Rád by som sa zaplietol do debaty pretože je to môj odbor a chcel by som ťa trochu usmerniť ak sa neurazíš:
    Polčas rozpadu sa týka tak akurát rádioaktívnych prvkov, čo sa týka liečiv tam platí farmakokinetika, ktorá je závislá od chemického charakteru látky, od absorpcie a od biologickej dostupnosti liečiva. Z čoho vyplíva, že tvoje výpočty sú od veci.
    Nechcem mudrovať ani poúčať, myslím to v dobrom a budem rád ak si niečo z mojich slov vezmeš:

Mal by si sa správať k starším a skúsenejším ľuďom trochu úctivejšie a hlavne k takým, ktorých vôbec nepoznáš a o ktorých nič nevieš. Inak ostaneš izolovaným internetovým hrdinom s nerozbitným egom.
  • 16. septembra 2014 7:30:33 CEST
    apropo.... musim skonstatovat, ze aj mnohi mladsi by mu zavideli keby boli v jeho veku... (nielen moje konstatovanie)
  • 16. septembra 2014 7:29:03 CEST
    nuz musim sa k tomu vyjadrit. Ono ten "stary dedek" ma skusenosti, o ktorych mlady clovek ani netusi. Takze vzdy som radsej volila "stareho dedka" ako mladeho jedinca, ktory si mysli, ze ak mu stoji hodinu, tak je frajer. Rozhodne to nie je o tom ako dlho mu stoji, ale aku kvalitu vie spravit. Co sa tyka tych generik, myslim, ze ma viac skusenosti ako ty. No a konstatovat ci je niekto impotent, alebo nie je na zaklade toho ci berie tieto veci mi pride uplne smiesne.
    • 1 posts
    16. septembra 2014 1:44:17 CEST
    Ejha pozor prehovoril riaditel galaxie... sorry pan velkomozny ze sa nechovam podla tvojej predstavy. Mozes ma za to zazalovat nech sa paci Ved maj si svoju pravdu ja mam zase svoju. Chudak? vies mozno by ma to urazilo keby my to nepovie stary dedek
    • 7 posts
    16. septembra 2014 1:36:31 CEST
    Si obyčajný laik-teoretik,ktorý nemá správanie,mudruje do vecí o čom hovno vie a stále si hudie svoje.Ja viem,čo viem,ty vieš,že hovno vieš a tak to ostane.
    S arogantnými chudákmi nemá význam debatovať.
    Nechápem,čo si tu akože chceš dokázať....predpokladám,že si zväčšuješ svoje malé ego.
    Maj sa,peknú noc.
  • 16. septembra 2014 1:22:59 CEST
    ..čo som?

úplne zbytočne si vzťahovačný a staviaš sa do ofenzívy...nikto ti nič nerobí..
    • 1 posts
    16. septembra 2014 1:19:00 CEST
    Okey cize tebe sa staci len na viagru kuknut a uz ti stoji kokot. To mas to iste ako ked citis ucinky nejakej latky ktoru v tele nemas. To co citis je len o psychike o nicom inom. A to ze to mas vyskusane to je krasne ale stale to nemeni nic na tom ze biologiu aj tak neojebes.
    Neni to jedno aku mam profesiu? Aj keby som bol stukater zmeni sa na tom nieco? A nenazyvaj ma sopliakom lebo ja ti zacnem hovorit dedek
    A uz nemienim s tebou debatovat o picovinach
    • 7 posts
    16. septembra 2014 1:02:52 CEST
    Neser ma,máš to vykúšané????Nebud múdry,skús si to a potom mudruj.....
    A môžem vedieť tvoju profesiu???
    Ja ked niečo napíšem,tak to sedí a mám to vyskúšané na vlastnej skúsenosti a žiadny sopliak ma tu nebude spochybňovať,že si vymýšlam,to si pamätaj.

• 1 posts
    16. septembra 2014 0:59:49 CEST
    Na co sa tu ides hrat? Jednoducho biologiu ojebat nemozes ked ti telo odbura za 8 hodin Sildenafil rano nemozes citit ucinok. Mozno to bude tym ze uz mas dost rokov a asi si namyslas ze neico citis. Alebo je problem v psychike, alebo si omylom Sildenafilu pouzil hypnogen

Pocuj ty si uz jak henty ... v reflexe ked hovorili ze typek co sa narodil slepy bez akejkolvek sance aby niekedy videl (cize nemal žltú škvrnu) tak tvrdili ze nejakym treningom po 15tich rokoch zacal vidiet. Tomu tiez urcite veris lebo tam sa tiez snazili ojebat biologiu. Prosim ta never kazdej Bannerovej picovine z internetu.
    • 7 posts
    16. septembra 2014 0:52:18 CEST
    Máš to vyskúšané????Alebo žeby Durag bol väčší odborník????
  • 16. septembra 2014 0:49:05 CEST
    Durag má zase recht
    O viagre viem síce hovno ale podaktorí tu naozaj drístate kraviny a tvárite sa že sa dačomu rozumiete...
    • 7 posts
    16. septembra 2014 0:31:41 CEST
    Ako mňa nezaujíma žiadny polčas rozpadu,ale reálne pôsobenie a ver tomu,ža pokiaľ si dám večer tretinu 100mg tbl.SILDENAFILU,ešte ráno cítim účinok.
    To neznamená,že ti celý čas stojí,ale pri stimulácii máš poriadnu erekciu.
    Mám na to vek,aby som mal podobné srandy vyskúšané a nehanbím sa zato.

Temna_kurva_s_bicom:"si ťažko inteligentá domina,skutočne",
    normálne si si u mňa šplhla

Kecaj do toho,ked o probléme budeš mať aspoň zdanie

• 1 posts
    15. septembra 2014 23:54:07 CEST
    Ja som pisal o polcase rozpadu u normalneho zdraveho jedinca a tym padom ze sa za cca 4 hodiny odbura 50% tak to straca ucinok.(za tvojich 6 hodin by si mal 10mg ucinnej latky a to je pre dospeleho cloveka uplne zanedbatelne mnozstvo) Cize podla teba vyrobca lieku vlastne nevie co vyraba ked to ma dobu ucinku az 6 hodin? Lebo v pribalovom letaku je "Ak máte takúto erekciu, ktorá trvá neprerušene viac ako 4 hodiny, kontaktujte okamžite svojho lekára." Ale ty o tom asi vies viac ako nejaky vyrobca. Tu vobec nejde o to ci som vyskusal alebo ne proste ked ma nieco polcas rozpadu 4 hodiny tak ucinky nemozu trvat 200hodin jednoducho to tvoje telo rozlozi.