Forums » Nekategorizováno

najvhodnejší vek pre subinku

• 19. septembra 2014 13:11:39 CEST
    ....viem,ze sa mylis...rada ti to niekedy osobne vysvetlim...len ako som pisala..neviem ci tuto sobotu;-)))))to bude vasniva diskusia;-)))
  • 19. septembra 2014 13:08:12 CEST
    Co uz niekedy sa inak neda..
    Avsak nepovazujem sa za nerozumnu ako tu niekto napisal...
  • 19. septembra 2014 12:56:31 CEST
    Ano, shadow a jallka ti davaju nazorny priklad o vybere
  • 19. septembra 2014 12:32:37 CEST
    Tak ja mam citat poriadne ? Ty mi pises radu od kamarata teda od teba a potom napises ze nie sme kamosi... precitaj si svoje prispevky ako si v nich odporujes.. pisal si mi ze spolu komunikujeme mesiace.. ja o tom neviem ... a ak mi pises inde pod inym nickom uz mi nepis... to mas aky charakrer ?!
  • 19. septembra 2014 12:32:06 CEST
    Ale dakujem za vase nazory. Asi to chce len natrafit na rozumnych ludi
  • 19. septembra 2014 12:24:58 CEST
    Nechcela som tu rozputat takuto vojnu
  • 19. septembra 2014 12:12:11 CEST
    Citaj poriadne. Ja ta tak beriem, nie, ze sme kamosi. Toto nie je nick vytvoreny vcera. A uz to aj ty nehrot. Pekny den prajem
  • 19. septembra 2014 12:05:34 CEST
    Ocakavam spravu s tym kto si a odkial sa pozname lebo ja nemam taku informaciu a neznasam ked sa tu niekto skriva za nezname nicky a bude tu tvrdit aki sme kamosi...
  • 19. septembra 2014 11:55:24 CEST
    Hm..mylim sa? V com? Mam ti poslat mailom kopiu spravy? Alebo vies co, pridi na stretnutie spolocne do PN...a tam si to vydiskutujeme zoci-voci. To, co som napisal je na zaklade realnych skusenosti, nie na zaklade dohadov a spekulacii.

Jallka - pozname sa A opat sa nevies kontrolovat a si samonasieracia. Bojujme spolu za svetovy mier. PEACE. Ak sa ta to dotklo na tvojej krehkej dusi, ospravedlnujem sa. Nebolo to myslene az tak negativne, ako si na to negativne reagovala. Skor to bola taka rada od kamarata. (ta posledna veta sa zacina rymovat...zacneme basnit?)

Otazka: mat odvahu je zla vlastnost?
  • 19. septembra 2014 11:45:53 CEST
    Este raz sa ta pytam odkial ty beries odvahu vyjadrovat sa ku mojej osobe ?! Pozname sa ? Ja si to nemyslin tak sa zdrz vyjadreni o mojej osobe ... o tok kolko a kto ma bali ... to ze mi niekto napise neznamena ze odpisem alebo pojdem na rande ci budem skusat... zijem si svoj zivot tvoj neposudzujem nestaram sa don a ani ma nezaujima.. a nemam len reci ale to s tvojim obmedzenym pohladom tazko pochopis.

Zi si svoj zivot so svojimi pre mna pomylenymi nazormi a daj mi laskavo pokoj.
  • 19. septembra 2014 9:31:08 CEST
    ....nikde netvrdim,ze zviest subinku je lahsie ako vanilku....hovorim o tom,ze ked si napriklad dievcina precita "knizny poklad"50 odtienov sivej a rozhodne sa to vyskusat....chce to urobit s dominantnym muzom....a vacsina z nich nema o dominancii ani paru....snazia sa oslnit roznymi stupiditami a vyhlaseniami pre ake vzniklo toto forum....Ak narazi ma tuto komunitu....ma ovela obmedzenejsi vyber ako medzi vanilkovymi muzmi....pohybuju sa tu dookola dominanti,ktori hladaju....a obcas sa zadari;-))))nepotrebuju subinky ktore maju skusenosti a chapu,ze nie dominant,ale subinka urcuje hranice,pravidla a je korenim tohto zvazku.....taku nazvu nevychovatelnou:-))))

.....k tvojmu postrehu o starsich subinkach a mladsich dominantoch sa opat mylis....
  • 19. septembra 2014 0:27:50 CEST
    Mirage - rozdiel medzi vynalozenou namahou medzi zvadzanim subinky a vanilky ani nie je. Skor by som povedal, ze subinku zviest je tazsie, lebo to nie su nejake hlupucke opite pubertiacky, ktorym treba naliat par poldeci a podrzi polke dediny. Skor to je kumšt si podmanit subinku, hlavne, ked na jednu pripada 5 dominantov...(vid posledne stretko u zemana).

Lilien - ono to je mozno kvoli tomu, ze mlade su neskusene a lahsie sa adaptuju. Vlastne vedia len to, co ich ten ich prvy, mozno druhy dominant nauci. Cize on ich nauci to, co on chce a ona ine nepozna..tak sa zdokonaluje v tom.

Jalka - nesmut, keby si nemala len reci a reci...uz davno toho svojho mas. Vies kolko Dciek ta uz balilo? A nie vsetci su zli. (len ja som bol zly...ospravedlnujem sa za to)

Chcemsahrat - mal som podobnu skusenost s 19stkou. :-) Bohuzial....je tam ten minuly cas. Ono to robi z nas uchylnych este vacsich uchylov, lebo to mlade vyzera tak nevinne.

Ale chapem starsie subinky...aj ja na vasom mieste by som takymito zvrhlikmi opovrhoval.

A co dominy s mladymi zajacikmi???? Je tu niektora taka, co ma s tymto skusenosti. (ale pre boha..aspon 15+, nech to je legalne....alebo..nelegalne veci mi piste do sukromnej spravy...)

A co idealny vek pre Dominanta? Ste si vedomi, ze starsia subinka skoro nikdy nema zaujem o vyrazne mladsieho dominanta? Takze subinky to nemaju az take zle v akomkolvek veku :-) (doplnok prispevku s casovym odstupom, po precitani si spravy od Baracudy z Xka, ktora hlada 40+ dominanta)
  • 19. septembra 2014 0:12:48 CEST
    Hmmmm.....tak teraz som chvilu rozmyslala,ci dobre vidim a uvedomila som si,ze zas sa mi len potvrdilo,ze DS je pre mnohych modna vlna a lahky sposob ako si zasukat....neviem kto sa prezentuje takou stupiditou....preboha,ved byt subinkou nie je ako byt modelkou....je to ako byt zenou....mat povahove crty subinky....rozmyslat tak,spravat sa tak.....Muz,ktory toto povedal,ma k dominantovi tak blizko,ako ja k tomu stat sa muzom...myslim,ze cim mladsia tym lepsia prave preto,ze je bez skusenosti...hlada sa a v podstate do vztahu subinka-dominant vstupuje bez skusenosti....a toto "pan dominant"potrebuje a zneuzije:-((((
  • 18. septembra 2014 23:26:28 CEST
    tak to si asi pojdem hodit maslu ...

ehmmm
    lilien to ani neber vazne ... to len si zasa asi niekto liecil komplex ze nezvlada normalne zeny tak sa dal na hlupe naivne tínedžerky ... cest vynimkam aby som tu niekoho neurazila...