19. septembra 2014 0:27:50 CEST
Mirage - rozdiel medzi vynalozenou namahou medzi zvadzanim subinky a vanilky ani nie je. Skor by som povedal, ze subinku zviest je tazsie, lebo to nie su nejake hlupucke opite pubertiacky, ktorym treba naliat par poldeci a podrzi polke dediny. Skor to je kumšt si podmanit subinku, hlavne, ked na jednu pripada 5 dominantov...(vid posledne stretko u zemana).
Lilien - ono to je mozno kvoli tomu, ze mlade su neskusene a lahsie sa adaptuju. Vlastne vedia len to, co ich ten ich prvy, mozno druhy dominant nauci. Cize on ich nauci to, co on chce a ona ine nepozna..tak sa zdokonaluje v tom.
Jalka - nesmut, keby si nemala len reci a reci...uz davno toho svojho mas. Vies kolko Dciek ta uz balilo? A nie vsetci su zli. (len ja som bol zly...ospravedlnujem sa za to)
Chcemsahrat - mal som podobnu skusenost s 19stkou. :-) Bohuzial....je tam ten minuly cas. Ono to robi z nas uchylnych este vacsich uchylov, lebo to mlade vyzera tak nevinne.
Ale chapem starsie subinky...aj ja na vasom mieste by som takymito zvrhlikmi opovrhoval.
A co dominy s mladymi zajacikmi???? Je tu niektora taka, co ma s tymto skusenosti. (ale pre boha..aspon 15+, nech to je legalne....alebo..nelegalne veci mi piste do sukromnej spravy...)
A co idealny vek pre Dominanta? Ste si vedomi, ze starsia subinka skoro nikdy nema zaujem o vyrazne mladsieho dominanta? Takze subinky to nemaju az take zle v akomkolvek veku :-) (doplnok prispevku s casovym odstupom, po precitani si spravy od Baracudy z Xka, ktora hlada 40+ dominanta)