Forums » Nekategorizováno

Latex a jeho úloha počas hier

• 21. septembra 2014 3:28:27 CEST
    je to tu 2x viete to prosim admini bloknut :-/ nejaka chyba
    Prosim neodpisujte na toto vlakno, dakujem .....
  • 24. septembra 2014 22:46:06 CEST
    Ja uz pre moju pani chystám dáke prekvapenie ;) ale možno by som mohol zainvestovať i do nejakej kože pre mňa ;)
  • 23. septembra 2014 20:41:40 CEST
    už len vybrať
    to bude problem, peknych veci je tam kopa

aj ja si budem robiť radosť na vianoce...
    • 9 posts
    23. septembra 2014 19:42:38 CEST
    :) Dakujem

Vianoce su za rohom, takze postovne zadara plus prekvapko od Santu
  • 21. septembra 2014 20:10:45 CEST
    tu je link na výrobcu latexových vecí z cíny

http://www.latexcatfish.com
    ja us som od nich bral a budem brat dalej, da sa s nimi dohodnut v anglictine a vyjdu v ustrety, nevyhoda je trochu dlhsí cas dodania a cena postovneho + clo a dan, ale inak ceny priaznive a robia priamo na telo podla dodaných mier

ps. robia aj korzety

pps. po registracii, sas dá dostať aj do bondage oddelenia

pps. pred vianocami byva doprava zadarmo
  • 21. septembra 2014 19:21:13 CEST
    Doposiaľ som latexu nijako nefandila, po tomto opise - btw veľmi senzuálnom a vzrušujúcom - mi začali latexové šaty chodiť po rozume.

Kde sa, prosím ťa, dajú dať ušiť na mieru? Myslím niečo naozaj kvalitné, luxusné...tip-top... počula som o rakúskej spoločnosti, nezapamatala som si vsak web page
  • 21. septembra 2014 18:43:01 CEST
    Preto lackovy lebo latexovy zatiaľ nevlastnime, radšej investovať do tých dlhých šiat :)

Dôvod - pri tak hrubom latexe aby bol vhodný na korzet nevynikne toľko jeho pružnosť - aby bol latexový korzet fakt kvalitný musí byť veľmi drahý, v tej - dokonca nižšej cene sa dajú zaobstarať latexové šaty až po zem - zo zipsom ;)

Ono keď je moja Pani v latexových šatách práve tie časti teľa, ktorým sa treba venovať sú obalené latexom. Korzet už len vďaka šnurovaniu alebo predńemu zapínaniu nie je moc vhodný na tú činnosť.... :) takže tam ten latex tak nutný nie je ... Ale nebolo by zle to nevravím
  • 21. septembra 2014 18:35:22 CEST
    Ako vidím každý píše do tohoto treadu kde nie je moj prvý príspevok tak ho semkaj pastnem :

Odpovedám ted sám za seba. Milujem latex a je mojou vášňou - i keď sám ho nenosím - nepríde mi ako adekvátne oblečenie pre muža. Crossdress neuznávam, ak sa to dakomu páči - OK ale ja to fakt nemusím. Avšak latex na žene je niečo celkom iné. Už len jeho vôňa ma dostáva do eufórie, jeho elastickosť a schopnosť prilahnúť k ženským krivkám činia krásnu ženu odetú v latexe pastvou pre oči. Kombinácia latex + lakovaný korzet a vysoké čižmy na vysokých podpädkoch sú pr mňa heroín. Preferujem šaty - dlhé šaty sú nádherné, avšak odopierajú prístup k ženským vnadám. Takisto výstrih - musí odhaliť to, čo vytvorila mocná sila prírody. Naopak krásny ženský zadok v pružnej sukni treba nechať obtiahnutý latexom, prípadne mu dať zopár pekných latexových prepleskov, nech sa začervená ! V niektorých prípadoch je pekné sukňu vyhrnúť a uštedriť výprask, potom však patrí sukňa na miesto :) To samé platí i o dekolte. Vyzliekať ženu z latexu považujem za absolútne kacírstvo a neúctu. Rovnako ako i vyzlieknutie korzetu. Snáď iba vo výnimočných prípadoch, keď príde repete :) Komu sa chce podeliť o túto skúsenosť hor sa do toho!
  • 21. septembra 2014 15:05:52 CEST
    LATEX má vôňu, má zvuk a má svoju vizuálnu stránku. Teraz sa predáva aj novinka-chlorizovaný latex. Pri jeho používaní sa už nemusíte natierať lubrikantom. Ľahšie sa oblieka aj vyzlieka,môžte si na neho obliecť aj niečo iné bez problémov, ale už nemá svoj zvuk. Stráca ten svoj mľaskajúco-praskajúci zvuk. Podľa mňa, môže také oblečenie slúžiť ako predohra, buď pri jeho obliekaní, alebo aj vyzliekaní.
  • 21. septembra 2014 12:40:01 CEST
    No a ked su tie správne krivky zabalené tým správnym obalom ešte pekne farebným už len ten pohľad dvíha,,,sebavedomie,,,
  • 21. septembra 2014 11:11:23 CEST
    ked som už začal písať sem budem pokračovať tu
    prečo lakový korzet????
    aj latexové sú krásne ( ešte krajšie)
    dlhé šaty ak majú poriadny zips rozopneš ( inak musíš vyhrnúť) a máš krásny prístup
  • 21. septembra 2014 9:44:26 CEST
    Aká chyba šak latex nemá chybu kua,,
    Jasné že sem budeme písať a čo si myslíš,kde si,,
  • 21. septembra 2014 9:15:30 CEST
    latex nemá chybu, krásne obopína celé telo. a keď naleštím manželku v čiernom catsuite, vyzerá ako bohyňa........

je skrátka super, len sa treba vedieť o neho starať......