21. septembra 2014 21:40:05 CEST
Zdravim vospolok. Chcel by som vás poprosit a nejaký tip na dobrý Sado-Maso BDSM e-shop, kde je siroký výber zameraný len na túto sferu. Nasiel som vselico po internete, ale nic nevyhovovalo zatial. Ďakujem
22. septembra 2014 20:06:19 CEST
Nič konkretne. Hladam SK / CZ e-shop ktorý je zameraný iba na BDSM a ktorý je spolahlivý. Oblečenie, topánky, nábytok a nejaké špecialne mučítka na hrátky domina-otrok. Bičíky a putá a podobné somariny čoho je plný každý sexshop ma moc nezaujímajú. Odpovede tipu : Ja nakupujem tu a som spokojný/á úplne stačia. Ďakujem.
22. septembra 2014 0:13:11 CEST
mas pravdu ale niekto má problem s nakupovaním zo zahranicia, a niekzo nevie ako funguje paypal, ako som nspísal ja latex nakupujem s ciny, a su velmi ochotny, ( aj s upravou colného zakladu)
dotyčný ba mal špecifikovať čo vlastne zháňa, a potom sa mu da lepšie poradit...
21. septembra 2014 23:33:56 CEST
Ja som v pohode komunikovala aj so zahr. Predajcamj a v pohodicke staci aanglina alebo google translator a dokonca platim cez paypall a mam viac istotu ze budem mat vratene peniaze ked to nahlasim.. kamos objednaval z ceskej stranmy latexove nieco pre drahu 2 mesiace sa nedopatral ani k peniazom ani k vyrobku a komunikacia 0 bodov. Sice to poriesili.. ale tak..
No v podstate len tolko k tomu .. ak niekomu ide o cenu kvalitu ci blizkost alebo servis.. na nete je toho tolko ze kazdy si najde to svoje.
21. septembra 2014 23:21:23 CEST
zo zahraničia sa dá kupovať laccnejšie, ale niekedy je to jednoduchšie z česko slovensky hovoriacich stranok,a dá sa online komunikovať....
21. septembra 2014 23:16:32 CEST
Su tu aj sikovny ludia co pomocky vyrabaju na zakazky.. dobra cena aj kvalita.. len by si sa mal vyjadrit co konkretne hladas a chces.
21. septembra 2014 23:15:19 CEST
Ako som tak nakukla vsetko co tam maju sa da zohnat ovela lacnejsie cez ebay...
21. septembra 2014 22:24:56 CEST
palacinkar a bambusove varechy zozenies uz skoro vsade
21. septembra 2014 21:54:38 CEST
Ebay a aliexpres... pozri napr moj album
21. septembra 2014 21:49:15 CEST
skus byť konkretny co hladas, skôr ti niekto poradí a možno aj ušetriš, vela vecí sa dá kúpiť lacnejšia lepšie než v sexshopoch