Forums » Nekategorizováno

Fitness a stihla linia

• 28. mája 2015 13:12:50 CEST
    Cital si ambidextrous universe?
  • 28. mája 2015 13:10:50 CEST
    Antigravity...aero...ayfly. kazde fitko si to nazve po svojom...je to taka akrobacia za pomoci siete ktora sa da rolovat a clovek sa moze na nu omotat zavesit...vyzera to aj umelecky esteticky...len som sa zo zaciatku bala ale skor svojich schopnosti a este nedostatocneho.ovladania svojho tela...aj Pink to robi na svojich koncertoch. ked by to niekto chcel vidiet. Ale ved asi vieme. Je to dost namahave ale.ja hlavne potrebujem cvicit chrbticu a tricepsy takze uzasna vec.
    • 13 posts
    28. mája 2015 12:03:44 CEST
    musím priznať že to fakt má hlavu a pätu. Prečítal som to celé. A nie sú tam vyslovené nezmysly. Ak by platili určité predpoklady, mohlo by to tak fungovať. Na druhej strane, nám to môže byť absolútne jedno. Nijako sa to netýka nás ani našich potomkov ešte veľmi dlho.
  • 28. mája 2015 10:41:15 CEST
    Nedal by si mu korunu? Veď tie už aj tak neplatia.
  • 28. mája 2015 9:28:10 CEST
    Dakujem páni za vaše vyjadrenie,samozrejme Leon že máš pravdu ale tieto veličiny sa týkaju iba nášho časopriestoru a fyzikálnych podmienok daných v našom vesmíre čo nemusí aj može platiť aj v iných subežne existujucich vesmíroch kde su určité veličiny menej podstatné ako tie nepodstatné,
    Dobré ránko Slnko,a tvoje dávky neutrín,
    • 13 posts
    28. mája 2015 7:11:08 CEST
  • 28. mája 2015 6:03:28 CEST
    Ako technickú pozn. máš samozrejme pravdu: milli, micro, nano a piko.

No musíš uznať, že tentoraz Aragorn nepísal mimo tému vlákna ako v pohl.ch.
    Keď som si totiž prečítal ten výplod hodný génia, tak som sa tak začal rehotať, že sa môj bazálny metabolizmus minimálne zdvojnásobil a to už zo štíhlou líniou koreluje. :-)
    • 13 posts
    28. mája 2015 0:27:27 CEST
    nie žeby som chcel s tebou polemizovať, ale nanosekunda je kratší časový úsek ako mikrosekunda
    • 13 posts
    28. mája 2015 0:03:20 CEST
    Bože,, ,,,toto čítať moj profák z astronomie tak ho šľak trafí,, ,,
    Aké hlupe názvy ešte ľudia nevymyslia,?,,,
    Antigravitácia je z technického, fyzického či matematického principu neuskutočniteľná v našom sučastnom fyzikálnom stave vesmíru,,
    Jedine v inom časopriestore a inom vesmíre,kde budu platiť tie isté principí ako v našom vesmíre akurát zo zmenenou polaritou ,čiže v takom vesmíre by ludia všetky pre nás neprijateľné veci prijímali normálne a my zasa abnormálne ,otočený princíp kauzality dvoch rozdielnych vesmírov,
    Hmoty a antihmoty,
    Pričom prelínanie týchto dvoch vesmírov pri porušení kauzality dokazuju časopriestorové poruchy v oboch vesmíroch,sposobované anihiláciou hmoty a antihmoty pokiaľ sa zasa nestabilizuje geomagnetické pole oboch svetov,a nevytvorí povodné Status.Quo
    Tam patria aj zmiznutia lodí,lietadiel,ludí čo sa nikdy nenašli bud anihilovali alebo prešli do iného časopriestoru,a nikdy sa už nemožu vrátiť do svojho času ani svojej sučastnosti,možu sa však objaviť v buducnosti alebo minulosti čo nevylučuje.Einsteinove rovnice dilatácie času a Teslove magnetické prenosy.hmoty časopriestorom,zároven potvrdzujuce Hawkingove rovnice týkajuce sa prenosu živej hmoty cez červie diery medzi dvoma vesmírmi a Davisove a Poulove vzorce potvrdzujuce že ak sa náš vesmír práve začal vracať do svojho počiatku a hmota okolo nás kolabuje my.sa to dozvieme až potom ked sa to už stane a nie predtým aby sme to mohli pozorovať pretože subežne prebiehajuci čas bude ešte napredovať v stave hmoty vpred ale iný čas ovplyvnený antihmotou s inými fyzikálnymi zákonmi už subežne bude likvidovať celý časopriestor vesmíru okolo nás len mi vdaka malej rýchlosti svetla na to prídeme až v čase ked nás zničí nový vesmír čiže anihilujeme v jednej mikrosekunde menšej ako nanosekunda,a vytvorí sa nový vesmír a všetko začne znova,
  • 27. mája 2015 12:28:18 CEST
    To schvaľujem. Spájaš fitness a uspokojenie v jedno. Navyše ušetríš jedného väčšinou zbytočného viazača. Problém by ale mohol nastať, ak by si precenila svoje schopnosti a gravitáciu. Potom by sa nejaký ten najmä šikovný odvezovač zišiel. Že hej. :-D

Prajem s aero jógou GL&HF . :-)
  • 27. mája 2015 10:02:47 CEST
    Chodim.na antigravity yogu. Ked ma nema kto zviazat a zavesit tak si pomozem.
  • 27. mája 2015 9:28:58 CEST
  • 27. mája 2015 9:22:23 CEST
    Popracujem na sebe. A hneď ako budem tri v jednom sa prihlásim. :-)
  • 26. mája 2015 19:03:31 CEST
    Micka by bola potešená mala by 2 v 1,,,
  • 26. mája 2015 17:04:47 CEST
    Ja viem Aragorn. Moja postava je ušlachtivo vznešená, niečo ako Obelisk s kožou Neapolského mastiva. :-D
    • 13 posts
    26. mája 2015 16:39:49 CEST
    O tom michelinovi,,?,,
    to ti je podobné ako ten panák v Krotiteľoch duchov 1,,/
  • 26. mája 2015 16:32:50 CEST
    Porozmyslam
  • 26. mája 2015 16:14:47 CEST
    To je prúúúúúser. Ja mám presípačky v tvare panáčika Michelin.
  • 26. mája 2015 16:11:48 CEST
    A nešlo by to ma vytrestať, len dôrazným dohovorením.
  • 26. mája 2015 15:43:59 CEST
    Od buduceho roka budu vyhlasovať suťaše krásy roboty,čiže nezávislé neovplyvniteľné,podľa toho ako poznám pc programy čo som robil už teraz viem výsledok kto bude víťazom,
    = Presýpacie hodiny,,
  • 26. mája 2015 15:41:06 CEST
    Ja ta vytrieskam bicikom,ked to spackas.
  • 26. mája 2015 15:37:54 CEST
    Myslím si, že bohovia by sa asi zbláznili od smiechu, keby videli tie pokusy.:-D
  • 26. mája 2015 15:34:34 CEST
    Chcem aby si si to nacvicil poriadne. A potom mi to predvedies.
  • 26. mája 2015 15:25:56 CEST
    Ďakujem , idem sa učiť tú stojku.
  • 26. mája 2015 14:57:51 CEST
    No vtipny si :D