Forums » Nekategorizováno

Fitness a stihla linia

• 13. apríla 2015 12:58:07 CEST
    pomýlil som sa (ale mi to bolo zaťažko vysloviť )
    ten stav od absinth čo som si myslel že mala, ty nemáš z časti ale na 120% (a to neviem, či sa do celku dá ešte niečo nasúkať)
  • 13. apríla 2015 12:55:06 CEST
    ale Jagoo vie všetko ja mu nič netajím nech sa deje čokoľvek
  • 13. apríla 2015 12:54:52 CEST
    teda podľa tvojej logiky, je vlastne obezita žiadúca, lebo keď nastane stav núdze, tak to bude v pohode potom. mám otázku. koľko máš rokov? (na toto mi nemusíš odpovedať) a koľkokrát počas tvojho života nastal stav núdze, že nebolo jedlo? ani na toto nemusíš odpovedať. odpoviem sám. ani raz. teda kvôli "stavu núdze" permanetne zaťažuješ vnútorné orgány, riskuješ napr. cukrovku, permanentne zaťažuješ pohybové ústrojenstvo, kĺby a pod. zaťažuješ kardiovaskulárny systém a pod. lebo čo keby bol stav núdze, tak tučný človek vydrží dlhšie... mne vôbec neprekážajú obézni ľudia, je mi to jedno, neriešim ani výzor, ani zdravie. nič. prekážajú mi také pseudoargumenty, akými sa tu prezentuješ
    • 9 posts
    13. apríla 2015 12:51:56 CEST
    To zas nie, to o čom vieš pred tebou nebudeme zakrývať... že Dadulka?

To čo nevieš........
    • 9 posts
    13. apríla 2015 12:47:45 CEST
    kľudne sa bavte akoby som tu nebol....
  • 13. apríla 2015 12:47:24 CEST
    BMI sú malé bicykle ako podľa toho chceš merať tučnotu.
    Áááách už som to pochopil (vieš dlhé vedenie) ak si sadne človek na ten malý bicykel a kvôli jeho telu nieje vidieť (spod jeho tela ten bicykel), potom je tučný. (a body mas index môžeš zahodiť).
  • 13. apríla 2015 12:47:22 CEST
    Uprimne, tych 30% cloveka ochrani,ked nastane nejaky stav nudze ci katastrofa,,ze sa nedostane k potrave,alebo az za par vela dni, pricom ten,co ma len 10 ci 15% neprezije. To je bohuzial fakt. Telo ma z coho cerpat energiu a tu cerpa prave z tukovych zasob jedinca.
    Aj mne sa pacia ine tipy muzov,nie taki,co si furt musia honit malinke ego pouckami.takze nenamahaj sa, mas aj tak maleho :D
  • 13. apríla 2015 12:43:26 CEST
    juj nieee tak čo si to by som si nedovolila zasa mám nejaký ten pud sebazáchovy aj keď ...mrk
  • 13. apríla 2015 12:42:12 CEST
    áno, BMI je len mýtus, preto som napísal, že zmerať aj podiel tuku, svalov a vody.lebo podľa BMI ti môže výjsť, že si obézna a ty máš len veľa svalov. ale keď raz ti merania ukážu, že máš povedzme 30% tuku, tak si tučná a môžeš použiť na to akúkoľvek metodiku. ináč priťahujú ma úplne iné typy žien, tebe sa snažím vysvetliť aké iracionálne veci tu píšeš, zatiaľ bez úspechu ale to vôbec nie je problém, lebo na výzore vôbec nezáleží, problém je spôsob akým sa vyrovnávaš s kritikou. to som chcel povedať. bez ohľadu na to či je alebo nie je oprávnená, tak hneď začínaš útočiť.
  • 13. apríla 2015 12:41:57 CEST
    Si správna ženská.

Ale až tak že Jagoo je hlava ale ty ako krk s tou hlavou krútiš si to nemyslela.
  • 13. apríla 2015 12:39:45 CEST
    Ja neviem či je to mýtus, susedov chlapec stále jazdí na takom niečom.
  • 13. apríla 2015 12:39:17 CEST
    myslím že ani nie že je to ok a ak sa Jagoovi niečo nebude zdať obondiem si to ja ale ja zasa rada ...nieje zasa až taký prísny aj ked sa zdá mrk juch
  • 13. apríla 2015 12:35:52 CEST
  • 13. apríla 2015 12:35:05 CEST
    Boha,BMI je uz len mytus.
    • 9 posts
    13. apríla 2015 12:34:54 CEST
    Nepoznám vzťahové otázky a ak som ich narušil ospravedlňujem sa.
    Inak keď už bunny toľko o tej pravde kázal, tak in vino veritas - takže to pijeme.
    • 9 posts
    13. apríla 2015 12:33:42 CEST
    máš... :-)
    pijeme....na tých,ktorý seru na tie zdravé sracky a BMI a podobne hovadiny ....
  • 13. apríla 2015 12:33:08 CEST
    Ale klud, sak sa tu na tom smejem,jak sa toho henten chytil a horlivo prispieva.
  • 13. apríla 2015 12:29:53 CEST
    Ja som ťa pochopil, no napriek tomu že máš 33 a si muž, začínaš preberať časť momentálnej nálady čo má absinth.
    Už to nechcem ani rozoberať.
    Viem, že mám zlé pedagogické vysvetľovanie, tak ak by si mal otázky, vysvetlím ti ich rašej osobne pri poháriku (aj čistej vody) alebo aspoň cez SS.

• 13. apríla 2015 12:29:44 CEST
    Tak to pritahujem aj teba, to akoze bez debaty,lebo vkuse ma riesis.tak si vyber ci si vulgarny alebo alkoholik,alebo oboje.
  • 13. apríla 2015 12:27:45 CEST
    jeej ozaj mám povolenie si priťuknúť? s crazynom?
  • 13. apríla 2015 12:26:56 CEST
    vidíš, stále sa snažím na teba reagovať bez toho aby som ťa urážal alebo akokoľvek hanlivo sa vyjadroval. potom sa čuduješ, že máš okolo seba vulgárnych ľudí, alkoholikov a pod. skutočne, čo vyžaruješ, to priťahuješ.
  • 13. apríla 2015 12:25:14 CEST
    tak ťuk na moje obézne krásne stavané telíčko...čo vlastne pijeme?
  • 13. apríla 2015 12:23:59 CEST
    Zajac,daj kozuch do pracky, smrdis.
  • 13. apríla 2015 12:21:56 CEST
    mám 33, skutočne. netuším koľko má ona rokov, dokonca ani ako vyzerá, reagujem na to čo píše. pozri, keď si urobíš bmi index, zmeráš množstvo tuku v tele, podiel svalov, vody a pod. tak vieš celkom presne určiť čo obezita je alebo nie je, bez ohľadu na to, ako sa bude meniť metodika. teraz nepíšem o vkuse konkrétneho človeka, ani o tom ako spoločnosť vníma výzor.
  • 13. apríla 2015 12:21:38 CEST
    Začínam sa v tom strácať......

Dadulka, Jagoo na zdravie!