Forums » Nekategorizováno

Fitness a stihla linia

• 13. apríla 2015 12:21:32 CEST
    Akoze ne tak utechu jak to,ze nejaky stary vechet s promile, by nemal vystrajat jak keby nim dakto ohrdol prvy krat.
  • 13. apríla 2015 12:20:14 CEST
    kľuuud dievčatko
  • 13. apríla 2015 12:19:06 CEST
    Dunco ta akurat ostal.
  • 13. apríla 2015 12:18:11 CEST
    Ja ťa úplne chápem.
    Neviem koľko máš rokov a ani koľko má absinth (aj keď som si oba profili pozrel - to ten Alzheimer), no cítil som, že nech by to bola akákoľvek pravda podľa teba, že absinth bola z toho rozrušená a potrebovala skôr útechu ako poučky.

Navyše kto určuje čo je obezita - dietologovia? a či oni to neurčovali v minulosti ináč, teraz ináč a v budúcnosti to zas bude iné?
  • 13. apríla 2015 12:17:16 CEST
    dobre viem, kto si. ty si čuvač od susedov. isto chápeš, že sa nebudeš obhajovať, že ty čuvač nie si, lebo je to podobné smiešne obvinenie ako to o mojom veku. fakt mám toľko. vieš, najviac podozrievaví sú tí, ktorí sami klamú, tak vidia v druhých klamárov.
  • 13. apríla 2015 12:15:17 CEST
    Okrem toho,mat zadok krasny ako J.Lo neni nadvaha ani obezita ;D
  • 13. apríla 2015 12:13:34 CEST
    Ale tiez sa nemoze urazit alkoholik,ked mu dakto povie ze ma bachor a hnile zuby.
  • 13. apríla 2015 12:12:00 CEST
    mrk na teba
    • 9 posts
    13. apríla 2015 12:10:42 CEST
    Až na tú poslednú vetu

Škoda len, že po mne slintajú len susedove dva pitbully keď ide okolo plota.
    • 9 posts
    13. apríla 2015 12:09:40 CEST
    v malých dávkach akekolvek množstvo.....
  • 13. apríla 2015 12:09:29 CEST
    tiež nehodnotím výzor iných, lebo mi je to úplne jedno, každý nech si žije ako chce. čo ma hnevá, keď niekto v prípade poznámky na výzor bez ohľadu na pravdivosť, lebo napr. nadváha sa objektívne dá zhodnotiť, hneď prejde do protiútoku. keď raz budem mať nadváhu, aj keď malú a niekto ozrutne obézny mi to povie, tak budem súhlasiť, bez ohľadu na to, že on je na tom ešte horšie, lebo má pravdu.
  • 13. apríla 2015 12:08:01 CEST
    Sak ja viem,kto si.
    V jednom profile mas,ze si kusok krajsi od certa. Tak ta poprosim,aby si zadal pravdive parametre o sebe aj tu. Ty 33 rokov uz davno nemas.
    Ver tomu,ze nemam mat z coho komplexy :D
    Alebo jak by si prirovnal toto: niekto sa tu ohana,ze bdsm je len pre bohatych. Tak to potom sam ma holy kkt,lebo ma komplex z prazdnej penazenky?
  • 13. apríla 2015 11:59:51 CEST
    vieš, vysvetlím ti to... žena napíše som spokojná so sebou a bla bla bla... niekto má poznámku na jej výzor a rieši to neskutočne dlho, úplne každý vidí, že je tu mrzí a to nechcem povedať tvrdšie slová, že má komplexy. jednoducho keď raz som s niečím vyrovnaný, tak sa len usmievam nad akýmikoľvek poznámkami, lebo ja viem, že som sexi, ja viem že opačné pohlavie po mne slintá, ja viem a presne tak to má byť (to nie je o mne, ja som škaredý ako čert)... druhá vec je tvrdiť je alkoholik, je taký a taký, má riedke zuby a neviem čo. brucho veľké a riešiť ho neskutočne dlho. zase každý vidí, že ten človek ti ľahostajný nie je, práve naopak... v neposlednom rade, nikdy netreba plakať alebo hnevať sa na ľudí, ktorí nám povedia niečo nepríjemné, treba si veci zariadiť tak, aby sme im nedali príležitosť to hovoriť. keď má delostrelecký úsmev, veľké brucho, tak sa zatnem a urobím všetko preto, aby nikdy žiadna žena už takú poznámku nemala. to platí aj opačne
  • 13. apríla 2015 11:57:09 CEST
    ty si proste úžasný budeme piť spolu přimježeňe
  • 13. apríla 2015 11:56:24 CEST
    Myslim,ze bunny je jazvec :D
    Ani nevychladol a uz je tu zas trapny,v celej svojej "krase" :D
  • 13. apríla 2015 11:50:38 CEST
    presne tak.
  • 13. apríla 2015 11:49:48 CEST
    naozaj ho pusti z hlavy, lebo škodíš iba sebe. Dlhodobým hnevom sa tvoria vrásky.!!!!!! a to postave nepridáva.

(podľa mna je to len búrka v šerbli).
  • 13. apríla 2015 11:48:02 CEST
    prestaň mu už venovať energiu nestojí za žiadnu
  • 13. apríla 2015 11:43:30 CEST
    Tu ide o to, ze mna stary jazvec len udivil,ako velmi je ohrdnuty,ze si musi o mne vymyslat take skolkarske vymyslene historky.
    Sam na taku zenu ako ja nikdy nebude mat, to ho uplne vytocilo.
    • 9 posts
    13. apríla 2015 11:42:02 CEST
    Alpičku, benzín alkohol a iné dobré pitivko(hlavne to čo je zadarmo) aj ja neodmietam.

....len v poslednej dobe horšie vidím.
    • 9 posts
    13. apríla 2015 11:28:06 CEST
    Ja sa kľudne priznám....z alkoholom problém nemám....vypijem všetko.....
  • 13. apríla 2015 11:24:36 CEST
    Nielen že je to netaktné, ale aj ťažko posudzovateľné. To čo ty nazývaš kalamitou, sa môže inému páčiť, alebo to môže byť týraná žena, ktorá nemá na seba čas a ani prostriedky - určite by som ju nenazval kalamitou.
    Zároveň ťa ale chápem čo chceš povedať. Aj žena, ak je kritika na ňu oprávnená, mala by ju zobrať a neurážať sa.
    Ja osobne veľa vecí a medzi ne patrí aj postava (okrem svojej) nerád hodnotím, pretože neviem čo ten človek prežil, aké mal možnostia podmienky atp.
    pekný deň.
  • 13. apríla 2015 11:20:44 CEST
    Ja mam len jednu skusenost, ale staci na to,aby
    Som neuverila,ze si zas daky "dominant" da do profilu ze "pijem prilezitostne" a chlasta jak duha.
    Toz smola,kto chce kam, pomoze si aj sam.
    Tak uz davno neplati porekadlo,ze co vyzarujes,to aj pritahujes. Tu skor plati, ze kto nechlasta a neklame,ten ostane sam.
  • 13. apríla 2015 11:13:42 CEST
    úprimne, o alkoholikoch toho veľa neviem, ani o tom aké majú ego a pod. lebo sa jednoducho nepohybujem v takej spoločnosti, ale rád si prečítam tvoje skúsenosti s nimi, som veľmi zvedavý teraz utekám, kľudne napíš čo máš na srdci, neskôr si to prečítam, ber to ako terapiu ináč niekde som čítal, že čo vyžaruješ, to priťahuješ, ja asi len problémy
  • 13. apríla 2015 11:06:20 CEST
    Inac, ze mas vo flaske vodku namiesto vody.
    Priznaj promile, ty jazvec.
    Jak ze nepijes? Teraz si si uhol,ty notoricky klamar :D
    Tak to mas tak,nikdy nevies, kto kedy a ako dlho chlasce. Staci,ze sa prejavi pod vplyvom a veze sa to s nim navzdy.
    Inac notoricki maju strasne velke ego :D