23. februára 2015 23:52:58 CET
BALíK Sedel som na terase a čakal kuriéra.Balík od priatela bol na ceste a mal dorazit každu chvílu.Zrazu sa spoza zákruty vynorila dodávka a zacitil som brnenie v rozkroku.Je tu!Dvaja statny chlapi vystupili a skontrolovali adresu."Mame tu pre vas balik sefe"zahucal jeden."neviem co tam je,ale zdalo sa mi,akoby odtial vychadzali nejake zvuky...."."Kam to zhodime?""Potrebujem to hodit do pivnice".Pripravena bankovka umlcala namietky a bedna meter krat meter a 60 cm vysoka sa uz niesla."Tu to polozte a dakujem.""Aj my sefe a dovy..." Zlozil som vrch bedne a nazrel dnu.Bola tam......Zabalena vhrubej vrstve folie,obsypana makkou penou.Po jej odstraneni som rohu nasiel autobateriu. Od nej viedli droty do malej krabicky a pokracovali niekam do vrstiev folie. V nej bola zabalena priatelova subinka,ktora mu trochu prerastala cez hlavu,tak mi ju poslal na prevychovu.Lezala tam ako mumia,neschopna vacsieho pohybu.Z miest kde som tusil bradavky vychadzali dve retiazky,cez pruzinu upevnene o stenu debny a tym stale pevne napnute.musela citit na bradavkach kazdy jeden pohyb.kazdy hrbol na ceste.A ta bola dlha.Zrazu krabicka zablikala,ozvalo sa tiche vrnenie a balik folie sa roztriasol.Na konci drotov som uz tusil vibrator a krabicka ho zapinala a vypinala v nahodnych intervaloch.Zo zaujmom som si sadol a sledoval co sa bude diat.Balik sa triasol stale viac,bolo vidiet ako sa pruziny natahuju a stahuju.Bolo pocut stale hlasnejsie huhulanie,to boli tie zvuky co pocul sofer.Trvalo to asi desat minut,potom zrazu krabicka zhasla. Vzal som noz a pomali zacal odstranovat foliu z hlavy.Pod nou som nasiel kozene remienky,ktore jej drzali masku na ociach a zapchane usi.Skusil som ju oslovit,ale nereagovala ani ked som krical.Vobec nic nepocula.V ustach mala roubik z ktoreho vychadzala hadicka a koncila vo flasi ktora uz bola prazdna.Vzal som ju a naplnil vodou.Tretina okamzite zmizla.Dal som jej dola klapku z usi a oslovil ju."Ahoj,vytam Ta v mojej skromne zariadenej pivnici.J Ta sem poslal na par dni,pretoze si nevazis jeho laskavost a dobrotu.Mojou ulohou bude Ta napravit,naucit Ta slusne sa spravat a posluchat na slovo.Ver ze to dosiahnem a len na Tebe zalezi ako velmi Ta to bude boliet." Chvilu sa nedialo nic,ale potom sa zacala metat a asi aj kricat.Chvilu som ju nechal,kym sa jej to rozlezi v hlave.Odpojil som bateriu,aj pruziny.Opatrne som jej uvolnil ruky a nasadil na zapestia kozene puta.Mala strpnute cele telo po dlhych hodinach nehybnosti a kazdy pohyb jej sposoboval bolest.Odtiahol som bednu do vedlajej miestnosti,zariadenej na vychovu a pobyt subiniek.Pripevnil son jej ruky na dlhu tyc a kladkou zdvyhol do vzduchu.Neobislo sa to bez bolestiveho stenania.Spodnu cast tela mala stale zabalenu,nohy pritiahnute v embrionalnej polohe k telu.Svorky na bradavkach nemali pruziny,ale skrutky ktore regulovali tlak.Bol potrebny specialny skrutkovac ktory som samozrejme nemal.Takzesom jej svorku z bradavky stiahol silou,co babike rozhybalo ruky a zacala sa metat vo vzduchu.Druhu som zatial nechal tak a presiel som k spodnym partiam.Dal som dolu zvysok folie.V kundicke mala zarazeny vibrator,poisteny snurou aby nevyklzol.Mal slusne rozmery a vystupok ktory drazdil klitoris.Po dlhej dobe drazdenia bol citlivy na kazdy dotyk,takze som je pre istotu upevnil aj do siroka roztiahnute nohy.Vibrator som pomalim pohybom vitiahol,kruzivym pohybom znova zasunul a niekolko krat to zopakoval.Evidentne toho mala uz dost,pretoze sotva reagovala.Takze som jej dal len dole druhu svorku z bradavky,na co uz reagovala o poznanie zivsie,dal jej dolu masku a vybral roubik. Zhlboka sa nadychla,pozrela na mna a zasepkala "prosim uz dost.""Ano,pre dnesok stacilo,teraz si oddychnes a zajtra zacneme z vychovou." Zvesil som ju dole,odniesol do velkej klietky,ktora bola uz pre nu nachystana,polozil na madrac,prikryl dekou a nechal ju oddychovat.