Forums » Nekategorizováno

• 11. novembra 2014 9:51:30 CET
    Tak zhasinas ty,ok
    • 9 posts
    11. novembra 2014 9:48:11 CET
    To Ta fakt baví???
    Si tuším este horšia ako bola Zyxy a to som si myslel že ju už nik neprekona ani keby mu oproti utekala...
    • 9 posts
    11. novembra 2014 9:44:36 CET
  • 11. novembra 2014 9:41:15 CET
    Posledny nech zhasne svetlo. Think green.
  • 11. novembra 2014 9:37:55 CET
    :-))))))
  • 11. novembra 2014 9:35:56 CET
    Ja urazam seba leda tak,ze reagujem na teba aj na kralovnu xyz penisov.
  • 11. novembra 2014 9:34:47 CET
    Vraj si taka kvazi domina co xyz pekačov masti a xyz nazorov mas a 0% vedomosti, pytas si rady od subov. Tak sa radsej chod vzdelavat na daky workshop ako byt dominou a neobsmrdaj tu.
  • 11. novembra 2014 9:18:59 CET
  • 11. novembra 2014 9:11:41 CET
    ....ak ma tuzis urazit...zbytocna namaha..ty nemozes:-))))k ostatnym invektivam sa nebudem vyjadrovat...chudobnemu duchom aj tak nevysvetlis:-))))
  • 11. novembra 2014 8:44:55 CET
    Veeelmi si ma zranila idem si poplakat.
    Este sa povyprávaj
    Vsetci tu furt kokcete o realnom hovoreni si cohosi do oci. Laskavo sa ukludnite, ja sa realne porozpravam s kym ja chcem.
    A oné,este som chcela...napis knihu ale pis ju doma,lebo v profile mas napisane,ze inteligenciu bezne zabudas doma .
  • 11. novembra 2014 8:28:34 CET
    ....ked si sa uz rozhodla byt zaujimava urazanim inych..tak escarmel je ON...nie ona...je to pravdaze tvoja vec ako sa prezentujes...si schovana za nick a to ti dava silu....myslim si...ze priamo do oci by si nemala odvahu byt tak ustipacna..priam nechutne vulgarna...takymto sposobom sa prezentuju len slabosi....rozpravas tu ako netuzis byt clenkou tejto komunity...ale tvoje spravanie hovori o niecom inom...za kazdu cenu potrebujes zaujat...neprotirecis si trochu?...urazas tu ludi,ktori ta svojim intelektom daleko prevyšujú. ..pride mi to o to smiesnejsie a trapne,ze to robis takto schovana za nick...tolko k tebe...aj tak skoncis ako vacsina tebe podobnych:-((((
  • 11. novembra 2014 0:49:59 CET
    ...napisal troll vsetkych trollov...a skoncil tu
  • 11. novembra 2014 0:47:42 CET
    Jo jo jo.. To kazdy troll hovori

Sorry koncim tu

Enjoy
  • 10. novembra 2014 4:37:36 CET
    My sa však smejeme naposledy a najlepšie.
    S tým si nerátal.
    Sudružka mirage,uz to mam dobre.
  • 10. novembra 2014 1:36:18 CET
    ROFL @ MORS&Subik
  • 9. novembra 2014 13:46:55 CET
    Presne tak, v zahraničí to je ešte horšie ako tu, len ľudia si myslia že Slovensko je najhoršie vo všetkom a v zahraničí to nehrozí, všade sú ľudia svine, a hádky..
  • 9. novembra 2014 9:37:16 CET
    Nehraj to tu na pekne britske (ostrov kde sa paria rodiny medzi sebou) bdsm. Aj tam sa napadate a riesite. Nemam rada,ak ludia trepu.
  • 9. novembra 2014 0:46:35 CET
    musim povedat, toto je vcelku zabavny thread.

kedze sa pohybujem skor v britskej BDSM komunite, fakt ma to fascinuje - kolko nevrazivosti, ponizovania a vytahovania veci sa vidi na diskusnych forach SVK BDSM komunity,
    Toto sa da tazko aj nazvat komunitou

fakt chalani a baby, proste sa pretiahnite navzajom a dostante sa cez svoje ega :-D
  • 8. novembra 2014 20:06:15 CET
    Zas tu rýpeš? Vieš koľko mamičiek sa snaží čo najlepšie vychovať svoje dieťa? Už je to potom na tom dieťati ako sa prispôsobí k tejto dobe hnusnej.. Či si vezme niečo z tej výchovy alebo bude opak..
    A už keď si začala s tým, tak teba ako potom vychovala? Si spomínam ešte. ako si tu písala, ako drahé dary háďžeš do koša od subíkov aby sa cítili ponížene :D To je výchova
  • 8. novembra 2014 19:26:16 CET
    Roztvorili ste tu síce obsiahlu debatu ale podstata nezainteresovanému uniká,,
    Od buka do buka o ničom,invektívy a nadávky,
    Vyzerá to tak že časť si riešite cez SS a odpovedáte cez vlákno čiže náhodný čitateľ má z toho veľké,,,,,h,,,
  • 6. novembra 2014 8:14:26 CET
    Asi ne, ona v kazdom vlakne rype,niekolko ich uz mam precitanych.
  • 6. novembra 2014 8:09:51 CET
    mors
    skor si myslim ze je to naopak
  • 6. novembra 2014 8:08:38 CET
    Prosim ta ty trapna kreatura, co do toho zatahujes moju matku? Co mas aj s nou nejaky problem? Mama uz zomrela. Tak bud aspon tolko inteligentna,ze si das velky pozor ake sracky nabuduce vyjdu z tvojej chrapy nevymachanej ty krava chora!
    Na mna ty neukazuj prstom,ze som psychopat,sama si.
    Este budem tak zhovievava,ze ti to liecenie zaplatim a raz za mesiac aj pristup na net. Okrem toho asi to uz dobre poznas na tej psychiatrii ,ked tvrdis,ze tam pustaju pacientov na net. Podla mna tam pristup nemaju. Tebe asi niekto velmi ublizil a mas psychicku ujmu. Vidim,ze to uz prekracuje hranice a nezvladas to. Vyhladaj urychlene pomoc, inak sa stane nieco zle.
  • 6. novembra 2014 7:46:56 CET
    velmi vkusne. Pozdrav doma svoju matku, dobre ta vychovala. Ma byt na co hrda. Mne dusevne chori ludia nie su smiesny, preto ti nebudem oponovat, choroba je choroba iba sa divim ze mas z psychiatrie pristup na internet. To by mali bloknut, aby psychopaticki pacientni neobtazovali verejnost.

Skore uzdravenie a pekny den.
  • 6. novembra 2014 6:50:50 CET
    Sa rehocem ty mrochta aj tu si rypala a vyvolala rozbroje?
    A ano!!!! Aj si adminovi zasa musela rychlo napisat lebo sa hras na doleziu!!! No samozrejme,podme vsetci pisat adminovi kvoli kokotinam smiesnym
    Myslim,ze on si tie tvoje staznosti uz necita,lebo pochopil,ze si chora.
    Typicka tvoja vlastnost,ktoru som si u teba vsimla je,ze najprv rypes, vystupnujes hadku,si utocna,a potom trapne napises ze "opustam toto vlakno" otrep si kotrbu o mur ty tela tupe. Ked nevies ustat hadky vyvolame tebou samou,tak neryp,ked na to nemas ty chudera.

Vsade sa spravas rovnako ty hlupana primitivna, ty si dost zakomplexovana, paranoidna krava.