Forums » Nekategorizováno

• 9 posts
    5. októbra 2014 18:07:44 CEST
    Oa áále ved toto je verejné vlákno,v pohodke tu má prístup každý,,,
    Inak vdaka,,, ,,to poteší,,,
    • 0 posts
    5. októbra 2014 14:19:30 CEST

Jezisi, prepac, ze sa tu opat ozyvam, ale tak super sa smejem... "may day may day...kto ma pride odstrelit..."

Rehocem sa tu na plne hrdlo, skvele prispevky
    • 2 posts
    5. októbra 2014 8:31:36 CEST
    I danová kontrola do bordelu prišla
    Že či tu vraj nie je báči Pišta
    Dane nám dlží lapáme ho,márne,namiesto platenia furt chodí do kurvárne,,
    Behaju snoria hľadaju jak drábi
    I najdu Pištíka s kokotkom zapichnutým v tvári,
    I zozadu druhý chlap na nich sa škerí,,,
    Ojoj to riaditeľ náš strieda sa s Pištom na kurve v bordely,,
    I keby to nebol vrchol večera,
    Z kresla sa na nich od trojky riaditeľ colníkov usmieva,,,
    • 1 posts
    4. októbra 2014 23:21:15 CEST
    ach jaj odkial si si zas vycucal ze ja si autobus nemozem dovolit? A ak chces vediet preco som stale tu tak pre rodinu, pre kamaratov a pre vsetkych ktori ma potrebuju
  • 4. októbra 2014 21:37:04 CEST
    Prosím Vás zastreľte ma,,, ,,
    Dakujem,,,
  • 4. októbra 2014 21:23:50 CEST
    Tak keď si ten autobus nemôžeš dovoliť tak choď peši. Keď sa ti tu tak strašne nepáči tak prečo si tu?
    • 1 posts
    4. októbra 2014 21:21:14 CEST
    Ja nemam potrebu sa odstahovat. Do autobusu ma nik nedostal 8 rokov a verim ze to tak aj ostane. Neviem ako ty ale ja nezarabam na to aby som chodil autobusom.
  • 4. októbra 2014 21:12:43 CEST
    Tak sa kurva odsťahuj. Rôčky už máš na to aby ťa pustili do autobusu aj bez doprovodu.
    • 1 posts
    4. októbra 2014 20:57:30 CEST
    Jop este som zabudol napisat vies co nam dal stat? Za pytel travy sadzbu 3 az 8 tak isto ako za hociaku inu tvrdu drogu.
    • 1 posts
    4. októbra 2014 20:03:45 CEST
    Nema bordel danove kontroly? To sa mylis pretoze ich ma ale oficialne si v bordeli nezatrtkas oficialne je to masaz. Ale kontroli tam maju a ne len danovakov ale aj colnikov. A ja som hovoril len o tom ze ak by to zlegalizovali tak by tu bolo lepsie. A kde zijem? Naozaj to chces vediet? Oka tak ja ti to teda poviem. Zijem v state kde sa s ludi stali medialny konzumenti, v state kde media ludom tlacia do hlavy umelo vykonstruovane polopravdy, v state v ktorom je nasilie, v state ktory ludom nedal nic. Este mam pokracovat o tom kde zijem?
  • 4. októbra 2014 19:00:09 CEST

PROSÍM VÁS KTO MA PRÍDE ODSTRELIŤ,,,?,,
    ODMENÍM SA AKO NA TOTO REAGOVAŤ,
    DURAG DAKOVAŤ,,,,BIELEJ TVARI,,,,
  • 4. októbra 2014 18:59:30 CEST
    AK máš chuť preberať ekonomický bordel v štate tam su SS možeš písať alebo sa registruj do vlákien v HN a Pravde ako ja pod starým nickom a prispievaj,,,
    Toto nie je bordel plac,,,pochop to konečne,
    A myslíš že bordel má danové kontroly,,sa zobud chlapče,,to je čierna ekonomika ako za Al Capa,,,ved by tam večer čo večer vyčmachli sudcu,fízla,podnikateľoa,mafiánov,advokátov,prokurátorov,atd,
    Ty kde žiješ alebo odkiaľ píšeš,,?,,,
    • 1 posts
    4. októbra 2014 17:58:34 CEST
    Dal si nahovno priklad s taxikarom pretoze on je riadne zaregistovany na zivnostenskom urade ma taxikarsku licenciu ktoru si musel zaplatit odvadza dan z prijmov a kurva nic taketo nerobi. Pokial zarobi rocne nad urcitu sumu tak sa stava SZCO a tiez by mala odvadzat dan z prijmu. To mas tak isto ako ked si normalna sukromna osoba a rocne zarobis na predaji auta nejaky urcity obnos penazi(kedysi to bolo 120tisic Sk teraz neviem presne kolko) tak musis odviest dan z prijmu. Tak isto by to malo byt v pripade prostytutky. Rezijne naklady beriem ale potom nech si spravi zivnost a vyfakturuje ti najom za priestor prefakturuje ti vodu elektrinu a svoj cas. Dalej k pomockam nieje problem ich kuput niekde po ceste sexshopou je plno. Tak isto moze fakturovat aj prenajom pomocok. Dalej to ze ona si to nakupi to ju neospravedlnuje ja ked chcem otvorit nejaku prevadzku tak tiez to nejde bez pociatocneho kapitalu. Vobec ziaden biznis nejde bez kapitalu. A keby riadne odvadzali dan tak by sa tu zilo omnoho lepsie. A nebolo by to tak ze jedna szco neodvadza ani kokot a dalsi maly podnikatel sa pretlka touto skurvenou birokraciou a casto krat aj likvidacnymi zakonmi voci malim podnikatelom.
    • 1 posts
    4. októbra 2014 15:59:33 CEST
    Ako vidím zasa som dal nahovno príklad alebo si niekto z toho vyberie čo sa mu páči,
    Takže vety rozvité nasleduju,
    Ked žije niekto s niekým v spoločnej domácnosti a preferuju bdsm,akebo máš známosť z ktorou sa poznáš dlhšie a navštevujete sa tak logicky nebudeš inkasovať hodinovu taxu,,
    Lenže ak k niekomu ideš koho nepoznáš k nemu domov
    1= Čas,ktorý strávi s tebou
    2= Pomocky si zaiste len tak nekupiš po ceste
    3=oblečenie tiež neviem žeby bolo gratis,
    4=Ked ti niekto urobi službu tak nasleduje aj hygiena
    Ak si nie arabský šejk na ropnom vrte tak platíš energie ,jednému sa to nezdá ako položka pri jednej návšteve,,len to treba násobiť počtom záujemcov a zrazu su to iné položky,
    Atd,,ešte veľa by.sa dalo popísať,
    Je nahovno den a ešte si ho musím kurviť aj objasnovaním pojmom boha jeho,,čo je toto za mládež,,,,
    • 1 posts
    4. októbra 2014 15:38:32 CEST
    No taxikar a ucitel nepracuju zadarmo ale je to ich praca ktorou sa zivia. Ked bude nejaka kurva odvadzat dane za zarobkovu cinnist tak s tym vobec problem nemam. Nech si zalozia zivnost kupia ERP riadne odvadzaju dane a potom to mozes porovnavat s taxikarom ktory tiez poskituje sluzbi.
  • 4. októbra 2014 12:02:30 CEST
    Nebudem tu podnecovat osobne utoky.

V tomto vlakne koncim, co som chcela, som povedala, admin nezareagoval na moj dopyt, myslim ze je cas vsetkymi popriat peknu sobotu a ist sa venovat sychravej jeseni.
    • 9 posts
    4. októbra 2014 9:50:17 CEST
    Takže podľa Teba je každá žena ktora si vraví domina automaticky kurva???
    A ak to robí len pre vlastne potešenie tak je iba dominantná žena???
    Hmmm....máš to nejaké pomýlené moja pekná
    Práve si urazila minimálne tretinu ženského osadenstva na domina.sk
  • 4. októbra 2014 8:56:06 CEST
    Suhlasim so vsetkym, je to tak.

Musela som sa vsak ozvat, ze sme tu aj my, tie ine :)

Tak vsetkym prajem pekny vikend, a mas pravdu, dost bolo hnevu.
  • 3. októbra 2014 21:28:26 CEST
    Čas minulý,,,bejvávalo,,,
    Free,,melie sa tu o tom aspon 3 krát a vždy to skončí nadavkami a peniazmi,
    Učiteľ neučí zadarmo
    Taxikár nevozi za Vatikánsku menu
    BODKA...................................................................
  • 3. októbra 2014 21:12:33 CEST
    K tej vete: "Prekvapivo existuju vsak aj ine dominantne zeny, ktore sa nepredavaju." Tak prekvapivo je to preto lebo chu to co sa im paci. Profi domina vacsinou musi znasat rozmary otroka a nemalo by to byt naopak? A nehovor mi ze to tak nie je. A potom ze su tu konflikty.

Ale dost uz o tom.. moj navrh. Taketo typy diskusii tu vzdy budu. Aj ja ked som nieco spomenul vo forach (co uz bolo davno), hned mi chodili SS s otazkami: u koho som to bol, aka bola... a vobec ich netrapilo ci s dotycnou nieco mam. Az doteraz mi chodia podobne spravy a stve ma to aj napriek tomu ze s dotycnou uz nic nemam a netrapi ma to.

Mne osobne sa nepaci, ze dominy su tu uz pomaly len tovar a sexualna pomocka. No smutne na tom je, ze si tovar robia zo seba same a tak si to zariadili.
  • 3. októbra 2014 18:51:25 CEST
    Nie kazda dominantna zena je domina.

Domina je pre mna zena, co berie za svoje bdsm vykony peniaze.

Prekvapivo existuju vsak aj ine dominantne zeny, ktore sa nepredavaju.

Mne tu vadilo jedine: rozpytvavanie hoc aj profi domin vselijakymi nadrzancami. Nas, dominantne zeny, to podla mna musi urazat, to by si ziadna nenechala, to znesu iba kurvy. Skoda ze nemaju nejaku svoju kurvo-sekciu, aby sa tu nemixovali s nami.

re Durag: Tebe na tom co vadi, ked o vlastnej partnerke uvadzas ze "slape"?.

re ine uvahy

Ostatne domnienky o mne su cista fikcia ich zverejnovatelov, nemaju nic s realitou.
  • 3. októbra 2014 18:05:17 CEST
    Ale no, nebud taka fajnovka. Slecna Kralovna to tam naznacila, tak som trosku zaripal.
  • 3. októbra 2014 15:16:17 CEST
    ja sa len divím, že sa tu rieši všetko okrem dominy Lindy!
  • 2. októbra 2014 23:27:01 CEST
    Už zasa urážky vo forme kur,,,,,
    No tak toto nejdem ani čítať páni,,,
    Len dodám,,,
    ,,,je mi z Vás na blití velebnosti,,,,
  • 2. októbra 2014 21:03:01 CEST
    Tak uz aj ty tvrdis, ze profidominy su kurvy?