Forums » Nekategorizováno

• 9 posts
    2. októbra 2014 17:16:01 CEST
    Tu ide skor o to, ze mnohi nevedia rozlisit seriozne recenzie od sprosteho ohovarania
  • 2. októbra 2014 15:30:19 CEST
    Podla mna by ste mali mat dokonca"recenzie"k profi aby sa vam nestalo ze okrem toho ze pridete o peniaze dostanete aj nejaky"darecek"ako bonus.

A myslim si ze ziadnu serioznu profi by to nemalo hnevat. Aj ja ked idem k niekomu kdo sa ma chyta(kadernicka, kozmeticka, maser) chcem o nom vediet co si iny myslia ich skusenosti. A toto je este intimnejsie ako ked sa niekdo chyta hlavy vlasov.

A myslim ze by mali byt praveze rady ved cim viac dobrych recenzii tym viac zakaznikov tym padom viac penazi a za pekne modre ocicka zakaznikov to asi nerobia...
    • 9 posts
    2. októbra 2014 14:41:43 CEST
    Kašli na to.To sa iba niekto citi dôležitý....
    • 9 posts
    2. októbra 2014 14:31:31 CEST
    Kde som tvrdil že si kurva????
    Konkurencia???
    Netuším či tá dotyčná je alebo nieje....a je mi to jedno.
    Myslel som to akože konkurencia medzi dominami .....
    • 9 posts
    2. októbra 2014 14:26:45 CEST
    Nebuď vztahovacna a kúp si trochu humoru v prášku
  • 2. októbra 2014 14:19:49 CEST
    čo je na tom ako zlé? ak sa niekto vybral cestou profi tak s takýmito vecami musí rátať.. tiež keď idem niekam do kaviarne tak ma zaujímajú názory iných, človek sa tak vyhne nechcenému prekvapeniu, takže nerozumiem čo je na tom tak ťažko pochopiteľné... či ide len o strach zo kšeftov?
  • 2. októbra 2014 13:47:28 CEST
    Prave si o mne povedal, ze som kurva.

Naco na uvod pises, "prepac", ked na zaver si aj tak stale primitiv? Asi len aby si si usta otvoril.

re ibaTvoj: vsetci reaguju na jednu vec, takze pochopili co mi vadi, len ty nie.

OK, co som chcela som povedala, adminovi som napisala, uvidim co a ako.

Ostatnym nickom tu dakujem za konstruktivne nazory.

• 2. októbra 2014 12:26:44 CEST

ja sa k nej tiež chystám, tak by ma zaujímal názor ostatných, ktorí už absolvovali lekciu pod jej vedením.
    • 2 posts
    2. októbra 2014 12:11:00 CEST
    Vybral si spravny sposob aj komunikaciu. Odpovie ti kto nieco uz zazil a odpovie ti sukromne takze k ziadnemu naruseniu sukromia neprislo. Prajem vela zabavy ;)
    • 9 posts
    2. októbra 2014 10:36:34 CEST
    Prepáč,ale ani ja,starý rypak a provokatér na tom nevidím nič zlé. Chlapec chce získať informácie,nie tu niekoho verejne zhadzovat.
    Hádam nemáš strach z konkurencie
  • 2. októbra 2014 10:28:46 CEST
    Neporadim, zakladnu vychovu by si uz mal mat v sebe, vek na to mas.

Nebudem tu viest dlhe uvahy, poziadam admina o reakciu, ak to nebude korigovat on, tak ja vela nezmozem.

Kazdopadne to povazujem za krajne nevhodne, vyspely clovek take veci nerobi.