Ahojte, blizi sa nam stretko v BA aj chata v Modre a tak sa chcem spytat, co by ste radi... no ved viete :) V BA buduci tyzden sa hraje stavkovy poker, kto bude chciet sa prida a v Modre uz mame vyzivatelov na varenie gulasu a samozrejme par ukazok z cisteho DS ;) Tak co je to, co by vas prilakalo? :D
Ahojte, blizi sa nam stretko v BA aj chata v Modre a tak sa chcem spytat, co by ste radi... no ved viete :) V BA buduci tyzden sa hraje stavkovy poker, kto bude chciet sa prida a v Modre uz mame vyzivatelov na varenie gulasu a samozrejme par ukazok z cisteho DS ;) Tak co je to, co by vas prilakalo? :D
Tebe je čo kua smiešne.?...
Však si o 11 rokov staršia ako moja posledná,,, ,,
Ked už musím byť vulgárny,,,, ,,,
Ale ktovie ako by to fachčilo,,človek nevie,,,či,,,?,,,
Si robte pííííču zo mna kua,,
V Modre som nebol na chate to máš pravdu,,
V Pezinku hej tam s mojou ,,,eee počkaj,,predpredposlednou,,,teda druhou od predvlani,,nie treťou,,od 2009,,tak by to malo byť asi,už mám v tom bordel sa mi to mieša.ale hej predposledná bola z Pezinka,
Ty si vazne este nebol na chate??? :D :D :D Mne je jedno, tak sup tu cibulu s priborovim. Tam pochybujem ze najdes nieco lepsie ;) A hlavne rob tak, aby ta neobtiahli kriedou :P
Zubami nechtami,,srandista,,človek pred skokom do truhly z umelým chrupom a ešte si z neho ujebávaju,,,, ,,
He nemboj nožíček sa najde,také fajn čierne s chirurgickou oceľou,veelmi fajnové s kvalitného materiálu,,,
Nonamechina,