Forums » Nekategorizováno

• 4. októbra 2014 19:05:59 CEST
    Zaujima ma nieco hlbsie za tym klasickym ..bude ma posluchat na slovo.. 3x denne pred jedlom ma zbicuje a pod. :-)
  • 28. októbra 2014 16:33:22 CET
    Ved mi ho hadam predstavis a ja si sa s nim porozpravam ako velky chlap s chlapom. Ale nepovedala si, ze ci som trafil klinec po hlavicke, ci si to takto presne myslela.
  • 28. októbra 2014 9:25:44 CET
    sh.
    a to by ma zaujimalo u koho sa chces za mna prihovarat
  • 28. októbra 2014 6:19:21 CET
    shadowlight
    ty co si nemohol spat? :)))
  • 28. októbra 2014 4:21:53 CET
    Niekto v parlamente uz rozhoduje roky za nas vsetkych. A vidis...bohvieco to nie je. Tu si mozes aspon vybrat medzi dobrom a zlom - mas luxus vyberu. V politike....len medzi zlom a velkym zlom. A keby som chcel politika vyslahat trstenicou, budem obmedzeny na fyzickej slobode.

Chcela si sa asi spytat, ze ak budes mat jedneho D, ci ti zakaze mat inych D? Neboj, ja sa za teba prihovorim...ze nechces mat pristrihnute kridelka.
    A dalej, ci ide len o obcasne lekcie alebo o DS vztah s urcitym citovym naviazanim. Vzdy je dohoda vopred, pripadne aktualne zmeny raz za cas, podla okolnosti. Sukromne detaily potom riesit cez SS.

PS: ak sa niektore S-ka citia obmedzovane ako motyle v sieti - kontaktujte urychlene spravcu siete a oboznamte ho s problemom.
  • 27. októbra 2014 21:35:34 CET
    shadow
    samozrejme som nemyslela tu prvu cast odpovede
  • 27. októbra 2014 19:34:40 CET
    Ako myslis tu stratu slobody? Fyzicku, psychicku? (pri urcitych praktikach je to o obmedzeni osobnej slobody - podotykam dobrovolnej). Malo by to byt vzdy o dohode oboch. Myslim, ze to tu minule obsiahle riesil a bojoval nas spolubojovnik Drunken (SSC a RACK). Bolo o tom aj male skolenie v BA u Zemana s nazornymi ukazkami

Ziarlivost a majetnickost....hmm to je asi u vacsiny Dcok. Nie kazdy partner (to je jedno, ci D alebo S) sa podeli...jedine, ze by si si nasla kandualistu
    • 13 posts
    9. októbra 2014 8:33:48 CEST
    To je velmi pekne a presne povedane...ta posledna veta "nie je dokonalý protajšok..dokonalým sa vytváraš sam pre toho druhého..." je uplne presna, aj ja to tak vnimam.

Nie je to lahke, je to o stalom snazeni sa resp. uvedomovani si, ze chcem pre toho druheho to najlepsie zo mna... a aj ked ta praca nikdy nekonci, napriek tomu je to to najlepsie, co ma postretlo
  • 8. októbra 2014 22:48:00 CEST
    Tento text asi pôvodne bol asi k niečomu inemu ako tak čítame....ako vnímať protajšok?
    Tak ako ste nastavený obaja..a my sme príkladom..príklad...toho čo chceme aj necheme..toho po čom tužime a čo objavujeme...toho čo očakavame od seba navzájom no aj neočakávame...sme jeden pre druheho...sme zlý a zaroveň dobrý "na seba".....nie je dokonalý protajšok..dokonalým sa vytváraš sam pre toho druhého.....
  • 8. októbra 2014 6:42:17 CEST
    Fusakle noo,,
    Ja som menil výbehové typy za inovované mladšie ročníky a neosvedčilo sa,,
    Kvalita sa nahradiť nedá pochabým mládím,len za čas,
  • 6. októbra 2014 23:33:23 CEST
    Tie sa ani nehodia do lodiciek:)
  • 6. októbra 2014 22:24:45 CEST
    presne tak. vsetky rovnake. ziadna sa nehneva.
  • 6. októbra 2014 22:17:19 CEST
    ja mám všetky ponožky čierne takže môžem párovať navzájom
    • 8 posts
    6. októbra 2014 21:20:52 CEST
    21:42 Durag ehm, ako si to myslel v tomto prismevku? ze bdsm pomimo..
  • 6. októbra 2014 15:20:38 CEST
    ...ja chodievam bosa....a vyriesene:-))...ponozky vobec nemam
  • 6. októbra 2014 12:51:50 CEST
  • 6. októbra 2014 8:21:13 CEST
    btw ja nosim bezne kazdu fusaklu inu...a vsade tvrdim, ze je to moderne
  • 5. októbra 2014 22:08:55 CEST
    Najlepšie je ich zoštipcovať spolu pred praním lebo ani zaboha to potom človek nevie popárovať aj minule jedna čierna a druhá tmavo modrá,,ok doma ale vonku to už bolo vidno a v lakovkách otvorených kua,,,
    • 2 posts
    5. októbra 2014 20:10:37 CEST
    Hmmm ako ich davam do pracky, tak ich potom aj vyberiem... Rukov :D A vyvesit ich nieje problem. Raz som si jedny frote ponozky aj vyzehlil ked som sa zakukal na rozpravku v telke :D :D :D
    • 9 posts
    5. októbra 2014 18:08:57 CEST
    Lissbeth, naozaj je to take dolezite?
    :). inak to uz je asi moc ze rovno do pracky
  • 5. októbra 2014 17:16:37 CEST
    treba mu to naznacit, chlapom niektore veci tak nejako nedochadzaju ;-)
  • 5. októbra 2014 15:21:12 CEST
    drunken
    ja som aj velmi nezna aj " provok. mrcha" a neposlucham.. takze potom nic
    ty potrebujes asi mlade maciatko..
    • 2 posts
    5. októbra 2014 12:47:17 CEST
    Ja si poradim aj s takou ale moja tuzba je mat niekoho velmi nezneho kto poslucha na slovo ;) nemam rad bitky ale ak uz niet vychodiska, trestam ako boh ;)
    • 2 posts
    5. októbra 2014 8:38:51 CEST
    Ja ocakavam aby si aspon spinave ponozky hodil do pracky
    • 2 posts
    5. októbra 2014 5:13:34 CEST
    miesat sa je nie ze dovolene, ale silne ziaduce :-) tak ziadne sorry, ale pekne sa k nam primiesajte, dobre? :-)
    • 2 posts
    5. októbra 2014 5:02:55 CEST
    taku subinku, myslim tu s tym vinom, si treba vazit a nosit na rukach, lebo vidno, ze je hrava, ma fantaziu a vie sa postarat o program :-)