Forums » Nekategorizováno

stredoveké dišputácie

• 9 posts
    6. novembra 2014 12:45:00 CET
    jagoo
    vsak preto
    • 9 posts
    6. novembra 2014 12:36:16 CET
    Samozrejme že to platí aj naopak
  • 6. novembra 2014 11:57:39 CET
    Nazvi to ako chces ale nie kazdy !!!!

Kedsu dvaja spolu tak sa ovlyvnuju navzajom.
  • 6. novembra 2014 11:42:07 CET
    statocne srdce, jagoo
    pozor aby to nebolo aj nsopak paaani dominanti
    ked chlap nenapadne cele roky meni zenu podla seba... ona ustupi ani nevie ako( rodina, deti prvorade)..
    a zrazu pride den ked uz to nie je ONA
    a to je len vyhovorka ze zena spravi uhundraneho muza. to by ani dominant nemal povedat toto
  • 6. novembra 2014 11:37:13 CET
    Mirage

mne inak tak lezu na nervy reci o zlatokopkach furt
    s tym suhlasim. aj o zavisti.
    aj o sudeni
    aj o tej hre na slovicka
    ja viem co si chcela povedat.

• 6. novembra 2014 11:29:20 CET
    ..to je len hra so slovickami...respekt ci uctu....nie je to jedno..hlavne treba byt clovekom:-)))
  • 6. novembra 2014 10:45:12 CET
    Nemyslim, ze respekt ma kazdy. Respect si musis zasluzit resp. ho zikat a je jedno ci si smetiar bezdomovec ci milionar.
  • 6. novembra 2014 10:28:47 CET
    ....v niecom mate pravdu v inom nie....nie kazda zena a kazdy muz moze byt na vysokom poste a tym padom zdielat zasluzeny obdiv....vzdy boli bohati a chudobni....ti co rozkazovali a ti co museli robit a pocuvat....vzdy si kazdy clovek zasluzi nas respekt...nevravim obdiv..hovorim respekt....pre mna aj ten,kto v ociach inych neznamena viac ako kopka hnoja....nikto z nas nemoze sudit a nema na to pravo....toto by sme si mali povedat vzdy ked nad niekym ohrnieme nos....lebo podla nas sa o seba nedokaze postarat..lebo je zlatokopka...lebo je tucna...lebo taka ci taky....viete....ja si myslim..ze sme tie nakrutejsie stvorenia ake na zemi ziju....my sme ti..ktori vymysleli pomenovanie zlatokopka....a preco?....kolko z nas by rado zilo bez strachu o buducnost...bez nutnosti pocitat kazdy cent a nemusiet rozmyslat co bude zajtra...v krasnom dome ....asi vacsina..takze si myslim..ze z nas hovori vo velkej miere zavist.....Kolkokrat nepomozeme jeden druhemu....naopak podrazime mu nohy....akosi zabudame...ze vsetko sa vrati:-((((ale aby som neodpocila od hlavnej temy....jasne..ze vztah je o dvoch ludoch o nutnosti vediet komunikovat....monogamiu nemame vo vienku nikto...ibaze zivot s prezite nas nauci urcit si hodnoty....nauci nas pochopit,ze donekonecna sa neda menit partnerov ako ponozky....ze vybudovat vztah trva roky..tak ako spoznat toho druheho a zivot je prilis kratky aby sme to dokazali viackrat....ale to ako kto ten svoj zivot prezije je na ňom. ...mna moj zivot naucil....ze ked mam domov,pracu..rodinu a strechu nad hlavou som bohatsia ako vacsina ludi okolo mna
  • 6. novembra 2014 9:28:45 CET
    ano.
    ale aj tu plati ze existuju vynimky.
  • 6. novembra 2014 9:16:44 CET
    V tomto plný suhlas,
    Teraz k tým zlatokopkám,máš pravdu čo sa týka inteligentnej zeny,druhá vec je a chlap to nechce priznať,že práve ked na taku narazí a zistí že sa mu inteligentne rovná tak akosi podvedome začne ustupovať a cuvať,zľakne sa,je to pravda lebo si uvedomí že má niekoho seberovného s ktorým nebude mocť robiť /ojeby/ a to ho začne ničiť,máloktorý chlap preto hľadá seberovnu radšej maju tie naivné,prešpekulované zlatokopky,aj ked vedia že im to dlhodobo nevyjde,
  • 6. novembra 2014 8:44:58 CET
    Prosím Vás, to akože stretávam milionárov na stretkách ?? To asi ťažko. Takže o nejakých zlatokopkách nemožno hovoriť. Nájdu sa osoby, ktoré chcú byť zabezpečené od muža. Skoro každá žena, ktorú poznám z BDSM, pracuje a stará sa o seba, deti resp. rodinu. Alebo je to tým, že selektujem ľudí, s ktorými sa stretávam ?
  • 6. novembra 2014 8:06:12 CET
    Ked sa vulgarne nevyjadrujes na fore, neohovaras, tolerujes osobnost druhych a nesijes intrigy...tak nie si IN.
  • 6. novembra 2014 8:01:14 CET
    Suhlasim z XYX
    Milovat znamena pre kazdeho nieco ine, ale ked uz tak zrejme aj z chybami pretoze nik neni bez nich a ked to zvladnes aj financne tak je to bonus pre obe strany -neratajme zlatokopky a zlatokopov :-)
  • 6. novembra 2014 7:54:42 CET
    je na 90% zlozena z primitivov, agresorov a kuriev.

Preto tu nikto slusny a na urovni nevydrzi verejne dlhsie ako par mesiacov... lebo nema potrebu byt v spolocnosti luzy, ktoru inde bezne nestretne...

A admin tohto webu zlyháva na plnej čiare...neviem načo ho kupoval, keď tu nič nerobí, o nič sa nestará, nemá ani slušnosť reagovať na dotazy a komunikaciu...

Ja uz tu na fore nebudem, to bahno čo tu je, je nechutné...prenechávam ich sebe samým.
  • 6. novembra 2014 7:50:49 CET
    Nezabudajte, ze vo vztahu (akomkolvek) su vzdy dvaja (no dobre..minimalne dvaja). Takze vecne hadzanie viny na toho druheho tiez nie je spravny smer. (okrem politickeho SMERU - tam to Fico hadze furt na druhych).

Takze... ak je nedostatok komunikacie a otvorenosti, nemozno sa cudovat, ze to dopadne do tej "usliapanosti".

A samozrejme...tolerancia, ktora tu je "veškerá-žádná" v spolocnosti...a tymto neduhom trpi aj BDSM komunita.
    • 9 posts
    6. novembra 2014 7:40:44 CET
    Presne....A potom sa po rokoch cielavedomeho prerabania žena pozrie a pýta sa kde je ten energicky muž plný energie a nápadov ktorého si brala a kedy sa zmenil na usliapnuteho hundrosa bez vlastného názoru....
  • 6. novembra 2014 6:22:44 CET
    Jedno Vam uchadza...ošukať zenu a milovať ženu a postarať sa o nu-nemyslim financne... su dve uplne rozdielne veci...

Akoby hlavna hodnota zeny bola, kto ju chce do postele...nezmysel.

A to financne zabezpecenie... nuz je smutne ak zena sama nie schopna nic dosiahnut, a chce to iba od muza... to pre mna nie je zena, ale handra.
    Naopak, je ina situacia, ked zena sama ma dobre postavenie a hlada si seberovneho muza... taka ma na to pravo.

Ale to pochopia iba ti, co sa ich to tyka, co takych ludi a take sposoby maju okolo seba...darmo, ked su to pre Vas vzialene obzory, stale budete len omielat o šukani a peniazoch...lebo ine nepoznate
    • 13 posts
    6. novembra 2014 0:08:59 CET
    Keď si občas prečítam, čo napíšeš - tak to si človek len povzdychne, že prečo aj viac báb ako jedna z milióna, si nevie naliať čistého vína, ale furt musia žiť v akýchsi paranormálnych predstavách o chlapoch, typu VEĎ JA HO UŽ ZMENÍM ... ;)
  • 5. novembra 2014 22:44:47 CET
    Čooo,,,,?,,,
    čo zasa varíš,,,,?,,,
  • 5. novembra 2014 22:02:27 CET

ved kto si ako spravi tak ma!
    alebo ze: kazdy den nie su hody

• 5. novembra 2014 18:07:37 CET
    no hej lenže tí tzv. uspešní, si môžu podať ruky s tými zlatokopkami
  • 5. novembra 2014 17:47:44 CET
    Byt zabezpecenou...alebo skor najst si muza,ktory sa dokaze o zenu a neskor rodinu postarat je informacia,ktoru si my zeny nesieme v genoch....vzdy sme si vyberali muzov,ktori sa o nas postaraju...ibaze kym kedysi nam stačila jaskyňa,oheň,jedlo a kozusiny....dnes je to inak...okrem toho vsetkeho sa chceme mat dobre....ba este lepsie ako dobre....to je zial dan doby aku zijeme....Uvedomme si,ze muž,ktory to žene dokáže poskytnúť musi byť úspešný. ...tym pádom sa pohybuje v lepšej spoločnosti a žena,je jeho trofej a slúži na reprezentáciu. Logicky musi byt top a keďže sa muzom páčia dlhonohe...prsnate...casto blondate zeny s kackoidne posobiacimi perami....co sa tu teraz divime?....ukazte mi chlapa,ktory sa vzrusi a tuzi osukat zenu uz len preto,ze je clenkou Mensy?:-))))proste je to tak....ak sa aj muz stane uspesny po rokoch spoluzitia s nejakou zenou...skor ci neskor ak ju rovno nevymeni za mladsiu a atraktivnejsiu.....aspon ju pojme do svojho pomyselneho haremu...preco?...lebo muz je lovec a co ma vlastne robit ako lovit,ked po svete pobehuje tolko sliepociek,kraviciek, husiciek ci kaciciek????a mimochodom monogamia je gen,ktory mu chýba. ....pravdaze aj tu plati,ze vynimka potvrdzuje pravidlo:-))))))
  • 5. novembra 2014 17:43:53 CET
    Jedno aj druhé su v dnešnej dobe spojité nádoby,
    Ale historicky vzaté,nebolo to tak stále,,?,,,
    Priznajte si baby vyhľadali ste.si vždy objekt ktorý Vás.dokázal finančne zaistiť,,,
    A až potom ste sa poobzerali po objekte svojich tužob ,,
    To že to niekto dokázal sklbiť dokopy je vecou šťastného života a suzvuku duší,
  • 5. novembra 2014 17:42:17 CET
    S mladou rajdou suhlas ale to si neber moj prípad,
    To radšej nechci vedieť podrobnosti lebo nik neuverí,,
    Inak mladé rajdy robia garde na.Trenčianskom výstavisku stále starým chrenom ked som tam jazdil predávať,
  • 5. novembra 2014 12:29:28 CET
    Inak z opačného uhla pohladu ma to nikdy nenapadlo... su aj zeny ktorym ide iba o sex? O peniaze to sa hovori stale dookola,
    ale to je tym, ze si sami nevedia na seba zarobit... a myslia si, ze potom maju narok mat muza, co to za nich urobi... len z titulu toho ze su bud mlade alebo rajcovne... inak taki muzi su sice na slovensku dost popularni, ale zvacsa su uz na smiech :)) tie casy z 90-tych rokov su podla mna pomaly prec, ked mat mladu rajdu bolo akoze nieco... dnes to je hanba a nedostatok vkusu