Forums » Nekategorizováno

stredoveké dišputácie

• 26. októbra 2014 23:34:03 CET
    Mnemosyne, pekne napísané - ono obyčajne si stačí pozrieť dátum registrácie v užívateľovom profile a hneď vieš, aký level serióznosti asi máš pred sebou.;)
    95 percent nickov regnutých menej ako 1 rok = bullshit, česť výnimkám
  • 26. októbra 2014 18:59:28 CET
    Skvelý postreh, už len to aplikovať na seba samú.
  • 26. októbra 2014 18:11:12 CET
  • 26. októbra 2014 17:59:06 CET
  • 26. októbra 2014 17:29:32 CET
    mnemosyne
    taa dobre pises, dobre
  • 25. októbra 2014 22:46:48 CEST
    Inak Vám to tiež odporučam lebo v lete do Sk siete net nabehol nový vírus ked tu bol summit v BA,odvtedy neskutočne blbne net všade,antivírus trocha pomože ale nie je to výhra,spomalí Vám jednotky,flash CD,a načíta sukromné udaje,,okolo Vianoc sa pc zosype,bude sa prehrievať pamäťová jednotka na pripojení k netu,
  • 25. októbra 2014 22:33:27 CEST
    Vdaka už to išlo kupil som druhé pc novšie,,aj tak už tieto mali registrovanu IP adresu,takže treba zmenu nech sa tajní nenudia,kedže ich mám furt za zadkom,
  • 25. októbra 2014 21:04:07 CEST
    Ked ti nejde otvorit sprava skus iny prehladavac: chrome mozilla opera internet explorer.mne to obcas robi v opere
  • 25. októbra 2014 20:18:40 CEST
    ....to sa stalo uz aj mne....hoci som na zaciatku napisala...ze mam partnera,komunikacia bola prijemna a zdalo sa mi,ze nas bavila oboch....ked som po nejakej dobe znova pripomenula,ze niekoho mam,nasledovalo ani nie tak ochladenie komunikacie,ale utahovanie si...neprijemne podpichovanie..ba az ponizovanie:-((((vysvetlenie bolo neprijemne...som zadana a tym padom uz nie jedovod byt milym;-(((....priznam sa...ranilo ma to a sklamalo zaroven.
  • 25. októbra 2014 18:19:45 CEST
    S tou manipuláciou uplný suhlas,
    Podľahli sme reklame a ani nevieme čo vlastne chceme,teda niektorí,
    Preto som stále sám sebou,kašlem nato čo na to okokie,nech si ťukaju,,,
  • 25. októbra 2014 18:17:02 CEST
    Hm to bolo fajn na čítanie v noci,,
    Mne niekto poslal SS a neviem prečo nedá sa to načítať a otvoriť
  • 24. októbra 2014 23:32:50 CEST
    Dobrý postreh s tou STOPKOU,,
    Svina,,,
    Skoro som vpálil na východe pod kamion kurva,
    Potom o par metrov dalej vidím ako nesie na pleci STOPKU svina čierna,
    Horná Myšľa ,Herľany,
  • 24. októbra 2014 17:12:39 CEST
    Suhlasim, aj ja som si vsimla, ze je dobre ak veci nesadnu cim skor povedat "nie, to nie je pre mna"... inak je z toho iba zle.
    Ja kym som si nasla svojho mileho s tak to trvalo...nekonecne dlho
    • 9 posts
    24. októbra 2014 10:12:30 CEST
    Nie je to o nejakých predstavách alebo škatulkách, ale o človeku, ktorý práve stojí oproti tebe. Alebo si rozumieš, alebo nie. Dôležité je vedieť vystaviť okamžitú STOPKU v prípade, že nie.
    • 9 posts
    24. októbra 2014 8:30:02 CEST
    Ja som minule bola prvy krat na stretnuti u Zemana, na uvod sme s "prvykrat tam pritomnymi" ucastnikmi hovorili uplne o vselicom, beznych kazdodenných veciach, a asi po hodine som mala potrebu sa popytat na ich sex. zameranie, velmi ma to zaujimalo... a tak sme si porozpravali kto sa ako citi, nikto nebol nijako prekvapeny tej otazke ani nemal nejaky problem povedat ze napr. ja som vtedy a vtedy skor s, ale pri tom a tom som d...ked sa človek troška zorientuje v komunite zistí že si môže svoje preferencie vyskladať podľa chuti...
    • 9 posts
    24. októbra 2014 8:21:23 CEST
    Už sme si vytvorili toľko rôznych škatuliek,že sme zabudli vidieť v prvom rade človeka.
    • 0 posts
    24. októbra 2014 1:45:35 CEST
    Neviem čo som dnes v noci,
    Asi dočasný cirkevník modliaci sa k bohom vetrov,,,
    Kua nestihál som dotiahnuť všetky tyče na nosníkoch čo robím a veľkom satelite a vonku to riadne fučí,,som zvedaví kde to budem mať zajtra ak niektorá skrutka povie
    Adios,,,,
  • 23. októbra 2014 22:08:26 CEST
    každy mame nejake predstavy, je len na nás aby sme si ich dokázali zrealizovať, resp. nájsť si niekoho kto nám vyhovuje, a je úplne jedno či to inému nebude vyzerať ako správny sub či dom.
    pravdu povediac mne je úplne jedno ako ma kto posúdi a zaškatuľkuje, podstatné je prežiť život tak ako chcem ja a nie tak ako chce niekto iný, resp. názory určitej skupiny ludí.
  • 23. októbra 2014 21:52:25 CEST
    Chapem...lezie to na nervy....ja sama nechapem k comu su take sprostosti ako tent test o milenke dobre...asi v tych casopisoch pisat nieco musia....ze:-))))v podstate si myslim...ze sme nauceni prilis dat na verejnu mienku...na nazor inych na nas..reci o nas....tak hrozne nas to obmedzuje a zvazuje;-((((v podstate nam neustale vymyvaju mozog....manipuluju nami ako ovcami...
  • 23. októbra 2014 21:39:09 CEST
    to sa mi tiez paci..black
  • 23. októbra 2014 21:36:14 CEST
    ....pekne napisane,len nechapem aku odpoved chces pocut....skatulkovanie ako si to nazvala tu bolo od davnych vekov...dnes to je mozno skatulkovanie....mozno potreba ludi niekde sa zaclenit.... ci zit pod pravidlami,ktore taketo zaclenenie prinasa....naprikad...veriaci-neveriaci....otroci-otrokari....bohati-chudobni.....zeny-muzi.....uz od malicka ucime deti skatulkovat..zaradovat....ucime ich sudit a posudzovat.....ucime ich ako spravne zit..kde sa zaclenit....potom sa nemozme predsa divit dosledkom v podobe plytkych testov v casopisoch...poucovania o tom co je este spravne a co uz nie....preco sa divis otazke ci je niekto dominant a ci subik?...pravdaze by sa ten dominant k subikovi choval inak ako k dominantovi..presne kvoli naucenym sposobom spravania....to,co si tu nacrtla je na nekonecnu diskusiu....
    • 5 posts
    23. októbra 2014 21:35:16 CEST
    „A ty si subik, alebo dominant? sa opytat hned po pozdrave je nevhodne. Či ma bude mat niekto za subika alebo dominanta je jedno hadam ,ked sa rozpravame, kde zohnat aku hracku kto odkial je a podobne. Ak budem mat tu potrebu aby niekto vedel co som tak s rozpravania zazitkov to zisti pripadne casom ak sa to opyta to problem nieje. Prava subinka existuje lebo je premna ta prava :). znamenato ze si rozumieme po vsetkych strankach. Teda aj pre subinku existuje ten pravy dominant je to ten co jej vyhovuje. PS a ano da sa poved, ze ten alebo ta nieje premna dominatna . vypliva to zo spravania, prejavu a charizmy ktore su premna platne to neznamena ze niekto iny bude s mojim nazorom suhlasit .
  • 23. októbra 2014 20:39:07 CEST
    to že nie sme zaškatuľkovaný, už vyplýva aj z toho že sme tu a neťaháme z hlavným prúdom.
    pre niekoho to môže byť dôležitá informácia, či je nieko sub alebo dom. môže to vplývať na smer konverzácie,