Zas tu niektore na vlastne matky myslia... Jak normalne. Si najdi nieciu matku a povedz jej jak po nej tuzis... :p divna hra na mamicku a synceka ale tak proti gustu ziaden disputat...
To som mal v umysle,dal som si aj inzerát,zatiaľ sa pisárka z blízkeho okolia neozvala,,problém je v tom že cez den nestíham,potrebujem všetky tie veci najprv nahrubo popísať a až potom chronokogicky zoradiť,naozaj je tých zážitkov za knihu,možno sa časom niekto ozve,
Mirage mi to ozrejmila dáávno,a az potom som si uvedomil že má pravdu a bežný človek nemá také životné absurdity a príbehy za celý život čo mna stretnu za mesiac,idem si ešte natrieť tu dieru po klinci v hlave,furt je to ešte cítiť,a musím isť robiť logie čo si objednali na balkony,zasa budem ako spiderman,
Ty mas ale znamosti. Pocuj..nechces napisat knihu? Alebo aspon eBook. Ak bude za rozumnu cenu, rad by som si to kupil na citanie. Dost zaujmavych veci sa dozviem.
Vacsinou tieto hlupe nazvy vymyslaju spajanim roznych greckych slov.
Inak toto je sprosté vlákno,osobne poznám chlapíka čo si to rozdával v márnici ked tam robil potom ho vyhodili fuj hnus,,,
Hlavne že pravidelne bozkáva koberec pred oltárom a každý týžden je v liehu ked dostane dochodok,,,
A vraj homo sapiens,,,
To musel byť idiot čo vymyslel také pomenovanie,
Ok opýtam sa inak,,podme konšpirovať,,
Ako to bolo ?/,Adam a Eva,,,,
Kain a Ábel,,,?,,,a potom čo,,,?,,,
kto s kým dalej,,,?,,,trma vrma..?,,,
Len sa pýtam,,,,a Noe a spol,sro,,,,?,,,
Ak nazval rubriku incestom, tak asi vie rozdiel medzi sexom s matkou a incestom s matkou. Nebagatelizujte to. Nech si ludia nemylia BDSM s niecim, co je nelegalne.
Myslim, ze si vas dotycny pytajuci dobera a bavi sa na komentaroch moralnych aj nemoralnych....kludne sa jej to opytaj nadrzany blazon, ak vobec matku mas,,,pojebat chtivu matku inych ludi uz nie je incestom, to si nemyl:-)
Kedze incest je trestny cin a ty sa velmi dozadujes rady, tak tu je niekolko:
1. nechas si zajst chut, ovladnes sa a ostane to maximalne v tvojich predstavach pri onanii.
2. miesto svojej matky si vezmes na musku matku niekoho ineho, cudzieho (len nie moju!!! lebo poviem fotrovi a takeho psychopata spoznat urcite nechces)
3. zabudnes uplne na matky a najdes si normalnu sexualnu partnerku, pripadne dominu, co z teba taketo nieco vytlcie / pripadne ta tak vytazi, ze na to nepomyslis.
4. pripadne si rob co chces, si sam za seba zodpovedny. Ked sa to prevali, budes celit dosledkom...len ako citas, ludia o tom nechcu pocut / citat a kedze je to protipravne, ani aby si nemal taketo prispevky pisat VEREJNE.
Toto je suhrn vlastne vsetkych rad, co tu napisali ostatni, len si to nepochopil, takze nic nove som nevymyslel, co nebolo povedane. Silne ti doporucujem 3. moznost + druhu variantku - Dominu
Otrok ty tlk už tu bolo takéto vlákno,zalez do Pezinka,kua fix,
Alebo si kup zverák a pritiahni poriadne,,,
Prípadne preklepať 5 ! kg kladivom po hlavičke jednej aj druhej,,
Keby si napísal nevlastnu mater nikto nereaguje tak sprosto,