Forums » Nekategorizováno

BDSM Chata

• 6. novembra 2014 8:11:25 CET
    Chapem ti uz dosli argumenty
  • 6. novembra 2014 7:16:46 CET
    MORS
    ty uz jeb na to
    nehadaj sa so mnou
    mna uz to nebavi
  • 6. novembra 2014 6:07:00 CET
    ty si otrieskaj ten transparent o hlavicku ,mozno sa preberes.
  • 6. novembra 2014 6:03:34 CET
    Ty zabudni,ze taky psycho ako ty,sa dostane do mojej blizkosti.
    Ty pisálek
  • 5. novembra 2014 23:17:22 CET
    jasneee. v kufri budes ty.. a ked mi dovolia tak ho tam otvorim
  • 5. novembra 2014 22:50:02 CET
    Budes cestovat v kufri zabalena v priesvitnej folii a este v koberci, lebo je zima. Potom otvorim kufor a vyletis z kukly ako motyl.

Mozeme sledovat minibus z bezpecnej vzdialenosti (aby nas nevytlacil z cesty).

Ohladom chaty: Platia tam pravidla slusneho spravania (to, co sme dostavali v priestoroch U Zemana vytlacene na A4) ?
    • 2 posts
    5. novembra 2014 22:47:15 CET
    mozme ich ist pozriet.. teda ak mi nieco nespravis cestou
    • 2 posts
    5. novembra 2014 22:47:12 CET
    Nic pre vase uska ;)
  • 5. novembra 2014 22:41:18 CET
    Ides tam na chatu na otocku so mnou, ze by si mi aspon privolala zachranku? :-D Ked ma tam tak hufne chcu napadnut vsetci moji blizni. (ospravedlnujem sa za moju gramatiku, mal som zo Slovenskeho jazyka dvojky-takze Mors, mozes ma opravovat)
  • 5. novembra 2014 22:27:21 CET
    lejdy ds-kovy par
    dakujem
  • 5. novembra 2014 22:25:55 CET
  • 5. novembra 2014 22:24:23 CET
    Ano. Spadol som, vstal som, kracam dalej. Maly krocik pre mna, velky skok pre ludstvo. (Klinec SilnaRuka) (povodne skomoleny Ne(a)il Armstrong)

Ja inak som napisal k veci ku chate. Takze hadam nebudem pranierovany za nemiestne prispevky.

Beriem kritiku od Mors...dovolim jej dohovorit mi nazivo 14teho u Zemana, hore, aby sme nerusili atmosferu mierovych jednani v spodnej casti. (toto by uz patrilo do stretnutia BDSM Bratislava). Prijmem jej kritiku a tesim sa na nu. Kedze je vraj taka fajn, ako tvrdila Annie...tak som nedockavy a zvedavy. A aj som zvedavy na jej uprimnu kritiku zo srdca. Ak sa boji sama ma kritizovat, moze si prizvat ticheho spolocnika/cku, co bude dohladat na bezpecnost nas oboch. Skusim si jej rady vziat k srdcu. Este upresnim, nikdy v zivote som nebol zakerny a podly, sam to neznasam. Jedine, co som sa ja dockal zakernosti a podlosti. Ja nemam problem povedat cloveku do oci, co mam na srdci. PODOTDYKAM DO OCI. A nie, ze do oci hovorim pekne veci alebo mlcim a na fore sa navazam. A charatker mam svoj vlastny, nekopirujem ineho, neskryvam sa za silne reci na forume. Ja tie reci mam aj v realite. Na rozdiel od teba "mužatkový" MORS, ti to potvrdi kazdy, ze ja na rozdiel od teba som ochotny pomoct, som uprimny a otvoreny....az velmi.

Ano, ucim sa komunikovat..je to pre mna cudzie, hovorit len to, co sa ma..a nie to, co ma clovek na srdci. Slzu pre mna mozete uronit, aj ironicku.

Ale zabava musi byt. Som za srandu...aj v mojom vysokom veku. :-)

Ale som rad, ze som iny, ako ostatni....

Ku chate:
    Vraj ma chce na chate niekto fyzicky napadnut a bit (som sa dopocul od nemenovaneho zdroja). Pridem tam pozriet...Na otocku teda. Som zvedavy, ze kto mi konecne chce nalozit, lebo to som uz cital viac krat...a zatial nikto nemal odvahu. (myslim hmaty, chvaty, udery, kopy...)
  • 5. novembra 2014 22:14:57 CET
    čo mysliš bodkami...definuj.....
    • 2 posts
    5. novembra 2014 22:12:48 CET
    ....
  • 5. novembra 2014 22:08:49 CET
    a to musiš "vediet byt sub" aby si isla...ja myslim ze aj bez toho mozes...my radi uvidime nových ludi :)nerob si prdel a pod...sice ta nepozname ale tak radi uvidime :)
  • 5. novembra 2014 21:53:28 CET
    mne dnes drunken povedal ze neviem byt sub takze ziaadna chata
  • 5. novembra 2014 20:42:57 CET
  • 5. novembra 2014 19:58:30 CET
    ...ako tak pozerame...založite zvlašt forum Shadowlight alebo riešenie ďalších. Preto sa založilo toto forum aby sme tu mohli debatovat o chate a nie o niekoho egu a jeho charaktere... Vyjadrujte sa prosím ku chate a jej pripomienkam či napadom :) Vďaka
  • 5. novembra 2014 18:57:41 CET
    Tak dajme trocha gramaticke okienko : kYda, komplexY. Mam dojem,ze si dal maximalne ucňovku ty nevzdelanec. Toto je ubohost,ze nejaky gramaticky malo zdatny jedinec mi tu ide slapat na ego, haha. Citaj viac knih,nech sa to naucis,lebo je hanba takto prznit rodnu rec.
    Ubohe neni to,co sam vnimas ako ubohe.
    Ty si ten najposlednejsi,co ma moze nazvat ubohou,zapamataj si to. Opakuj si to ako mantru. Pre mna si nula a vybavene. Tvoje prispevky ma irituju,nech uz pises komukolvek. Pis si co chces,si len obycajny panák,nic viac.
    • 5 posts
    5. novembra 2014 18:37:30 CET
    Ty bud tíško tebe tu tiež napísali čo si zač a nič z toho nebolo zrovna prijemne.
    shadowlight nema sebareflexiu a urcite nevie komunikovat ale nieje bezcharakterny podly clovek. toto mozes s kludom napisat o iných. Ty si ta co na kazdeho kida. Ty maš komplexi ktore situ vybíjaš Ty si ta ktorá tu tu len vykrikuje a nič si vlastne nepovedala len to aká si úbohá.
    • 9 posts
    5. novembra 2014 18:35:25 CET
    Kašli na to. Je nedôstojné kopať do dominantov z výšky svojho ega na zem spadnutych. Už aj tak sú ťažko zranený....
  • 5. novembra 2014 18:09:55 CET
    Tam to mas, cierne na bielom. Si vypatlanec,co ho odvsadial vyhadzuju. To,ze sa ta tu zastavia 2 osoby neznamena,ze si ten dobry a nerobis spinavosti. Uplne by si zapadol medzi jehovisticku sektu,tí vedia vymyvat dovercivym ludom mozgy ako to vies len ty.
    Si bezcharakterny podly clovek. Do kazajky a na samotku s tebou. Doteraz som bola agresivna len a len kvoli tebe.
  • 5. novembra 2014 18:05:41 CET
    Uplnu pravdu mas o shadowlightovi nevie nic ine len na druhych kydat a robit zle.
    Ale ja to chapem,ten chlap neni psychicky uplne v poriadku.
    • 4 posts
    5. novembra 2014 17:44:17 CET
    o akej inkvizícii hovoriš? Máš pocit že drunken je nesvojprávny? je to jeho akcia može sa rozhodnuť ako on chce koho tam chce a koho nie, už ma to tvoje zvalovanie viny na druhých nebaví, sa konečne zamysli prečo na teba všetci tak reagujú?
    • 9 posts
    5. novembra 2014 17:20:34 CET
    Normálne som skoro aj slzu nad Tebou vyronil ...