5. novembra 2014 22:24:23 CET
Ano. Spadol som, vstal som, kracam dalej. Maly krocik pre mna, velky skok pre ludstvo. (Klinec SilnaRuka) (povodne skomoleny Ne(a)il Armstrong)
Ja inak som napisal k veci ku chate. Takze hadam nebudem pranierovany za nemiestne prispevky.
Beriem kritiku od Mors...dovolim jej dohovorit mi nazivo 14teho u Zemana, hore, aby sme nerusili atmosferu mierovych jednani v spodnej casti. (toto by uz patrilo do stretnutia BDSM Bratislava). Prijmem jej kritiku a tesim sa na nu. Kedze je vraj taka fajn, ako tvrdila Annie...tak som nedockavy a zvedavy. A aj som zvedavy na jej uprimnu kritiku zo srdca. Ak sa boji sama ma kritizovat, moze si prizvat ticheho spolocnika/cku, co bude dohladat na bezpecnost nas oboch. Skusim si jej rady vziat k srdcu. Este upresnim, nikdy v zivote som nebol zakerny a podly, sam to neznasam. Jedine, co som sa ja dockal zakernosti a podlosti. Ja nemam problem povedat cloveku do oci, co mam na srdci. PODOTDYKAM DO OCI. A nie, ze do oci hovorim pekne veci alebo mlcim a na fore sa navazam. A charatker mam svoj vlastny, nekopirujem ineho, neskryvam sa za silne reci na forume. Ja tie reci mam aj v realite. Na rozdiel od teba "mužatkový" MORS, ti to potvrdi kazdy, ze ja na rozdiel od teba som ochotny pomoct, som uprimny a otvoreny....az velmi.
Ano, ucim sa komunikovat..je to pre mna cudzie, hovorit len to, co sa ma..a nie to, co ma clovek na srdci. Slzu pre mna mozete uronit, aj ironicku.
Ale zabava musi byt. Som za srandu...aj v mojom vysokom veku. :-)
Ale som rad, ze som iny, ako ostatni....
Ku chate:
Vraj ma chce na chate niekto fyzicky napadnut a bit (som sa dopocul od nemenovaneho zdroja). Pridem tam pozriet...Na otocku teda. Som zvedavy, ze kto mi konecne chce nalozit, lebo to som uz cital viac krat...a zatial nikto nemal odvahu. (myslim hmaty, chvaty, udery, kopy...)