Forums » Nekategorizováno

O Dominantoch

• 5 posts
    28. novembra 2014 22:02:52 CET
    ja som nikdy toto nevedela.. ze ci aj dominanti beru love.
    • 5 posts
    28. novembra 2014 21:54:34 CET
    inak všimli ste si jednu vec? ..baby co pytajú ako dominy peniaze, su brané ako kurvy atd. ..ale chlapi co tiež pytaju peniaze, su zadržaní za neopravnené a nedovolené držanie zbraní, za držanie kokainu a ďalších drog, sú tu preferovaní ako najlepší dominanti? :-) docela zaujímavé, že? :-D
    • 9 posts
    28. novembra 2014 21:36:56 CET
    áno je.
  • 28. novembra 2014 21:32:41 CET
    Tie veci by mali byť základom už pred vzťahom inak je to šum fuk o ničom,,brrrr:
  • 28. novembra 2014 21:05:49 CET
    Ale ste toho zasa nakecali,,,
  • 28. novembra 2014 20:45:28 CET
    Shadow ty ma strasne provokujes s tymi slohmi. Bicik sa mi v ruke ohyba
  • 28. novembra 2014 19:14:36 CET
    btw.vzdy som hovorila. shadow ma najlepsiu gramatiku to si napr. vsimam.
    nehovorim ze to je dolezite.
  • 28. novembra 2014 18:46:00 CET
    Ten tvoj ólóvránt
  • 28. novembra 2014 18:15:14 CET
    Veru, ked som bola mladsia, to vedelo az horiet :) panbohzaplat za starobu :)))

Jezisi,ale aj dnes ked ma chyti prchka slina, ulalalaaaaa :))
  • 28. novembra 2014 18:11:29 CET
    kralovna, kym nejde o život môže byť sranda
  • 28. novembra 2014 18:10:31 CET
    k tomu bodu 1. je to pravda. každý vníma svoj pohlad, čo je vždy subjektívne,
  • 28. novembra 2014 18:10:09 CET
    prchkost-jaj, moj hlavyn problem ako dom :)) to veru nie je dobra vlastnost

netrpezlivost k sub-tiez niekedy mavam :)
  • 28. novembra 2014 17:58:55 CET
    Sa mi paci, ako tu ludia moralizuju...ale mam zopar aj ja svojich moralizovani.

1. Pocul som od jednej subinky dost zaujmavu filozofiu: "Objektivnost neexistuje. Existuju len rozne uhly pohladu". (nikto nevie, co je spravne, kazdy do zohladuje podla seba)

2. Kazdemu pravda vyhovuje, ak mu hra do kariet. A ak panovi velkemu "D" (a aj subinke, aby sme nediskriminovali len Dcka) nehra, tak nevaha a pretvori si ju podla seba (aj Drunken porusuje svoje vlastne pravidla, ktore sam vytvoril - vytmavim mu to na stretku u Zemana)

3. Dominant, ktory svoju dominanciu dava najavo neustale vulgarnostami mimo lekciu, role-play .... je podla uhlu pohladu viacerych, co som sa s nimi bavil: "chudak".

4. Forum/fora, ako take (nielen tu na Domine, ale uplne prapociatky) boli zalozene kvoli tomu, aby si ludia vymienali informacie, pomahali si, sprijemnili si chvile, zabavili sa. Niektori si tu chodia kompenzovat neuspechy vo svojom sukromnom zivote. (Veci, ktore mozno viete a mozno nie)

5. Sablona dominanta neexistuje, ak niekomu vyhovuje Dominat, ktory sa vymyka bezne zauzivanej sablone uplne presne navlas, tak ostatni nemaju pravo ho diskriminovat. Ake by to bolo, keby kazdy dominant mal presne rovnaky postup pri lekciach a presne rovnake spravanie? Ved subinky by si nemali podla coho vybrat...akurat podla vyzoru a velkosti penisu (takze Dcka by sa vyberali podla fotky ksichtu+tela na ADAMA)

6. K ovladaniu...vacsina Dominantov, co poznam osobne (ti, co tu tiez pisu), sa nevie ovladat za kazdych odkolnosti. To je len ich zbozny sen a keci, co tu pisu. UTOPIA - stale to opakuju tu a aj v realite a skutek utek. Je mi z toho zle. Nech sa naucia ovladat naozaj a nepisu o ovladani. To ja tu mozem rozpravat o prechadzke na MARSE.

7. Pacia sa mi ludia, ktori sa nehraju na nic..a ani na Dominantov. Respektuju ostatnych, toleruju a chovaju sa tak, ze su vedomi, ze komunita a stranky vznikli na zaklade toho, ze sa tu maju schadzat ini ludia, ako "standartne zauzivany spolocensky model". A vidiet, ze polovica ludi na to zabuda a myli si to: Same posmesky, pomsty, vymyslene konspiracie, ohovaranie, zneprijemnovanie....

8. Moj uhol pohladu....moj + par inych ludi, co som s nimi v kontakte a vymiename si svoje uhly pohladov. Takze berte to informativne a nie ako utok voci konkretnym osobam. (okrem spomenudeho Drunkyho a ten mi to kamaratsky prepaci - spolieham sa na to)

PS: Po dvoch dnoch som sem nakukol a napisem pri olovrante vsetky moje myslienky, co ma v rychlosti napadli. Za pravopis sa ospravedlnujem, s mastnymi rukami od jedla a vyrusovanim zo strany navstevy sa mi horsie pise. Neskor bude "EDIT" a opravim si chyby, aby sa skodoradostnici nevytesovali. (priznavam sa..mal som zo SJ na skole 2ky.)

PS2: Ako to narychlo kontrolujem, mam tu more chyyyyb. (uz som ich opravil minimalne 6)
  • 28. novembra 2014 16:36:49 CET
    Ja osobne neriešim desatorá, šablóny ani nič podobné. Správny dominant je ten, ktorého by som s kľudným svedomím odporučila aj vlastnej dcére. V prenesenom význame, samozrejme.
    • 9 posts
    28. novembra 2014 15:31:11 CET
    • 9 posts
    28. novembra 2014 15:19:23 CET
    ja nie som ta kto zacal o rozpravkach a oblubenych postavickach
    • 9 posts
    28. novembra 2014 14:38:57 CET
    rozprávky sú plné bdsm prvkov....
    • 2 posts
    28. novembra 2014 14:38:39 CET
    Pridavam "trpezlivost" a "vernost" k dobrym vlastnostiam. A kto chcete vediet mena niektorych naozaj skvelich dominantov tu su: Will Fredericks, Peter Acworth, Master P, Peter Masters a dalsi. Staci vediet trosicku po naglicky a nemecky a najdete ich neurekom :D
    • 5 posts
    28. novembra 2014 14:08:26 CET
    a urcite vela dominantov inklinuje k populuške, pááni, to je subinka...tu mala iná domina pod palcom
    • 5 posts
    28. novembra 2014 14:06:46 CET
    :-D
    • 5 posts
    28. novembra 2014 14:05:04 CET
    dajme sem vsetky kladne vlastnosti dominanta,
    a potom mozno zistim ze si to ty ;)
    • 9 posts
    28. novembra 2014 13:48:17 CET
    hádať sa nebudem
    Ale napríklad také NEZOSMILNIS ...by mi dosť chýbalo :icon10
    edit:porušovanie by mi chýbalo...
    • 2 posts
    28. novembra 2014 13:40:45 CET
    Pridavam zlu vlastnost "negativny postoj" :)
    Tak isto ako maju ludia svoje idoly vo filmoch a knihach, ma ich aj BDSM komunita. Mozno vam mena nic nehovoria ale vela zien si oblubilo Pana Graya ;)
    • 5 posts
    28. novembra 2014 13:37:39 CET

inak moja malá povedala, že aj keby sa dodržiavalo desatero by ta nuda aj tak nebola :-D

• 9 posts
    28. novembra 2014 13:29:45 CET
    celá táto diskusia je vlastne o ničom!
    nepotrebujem aby som bol dokonalý dominant v očiach kohokoľvek v bdsm komunite.
    budem šťastný ak sa priblizim k dokonalosti v očiach mojej subinky !!!!