Forums » Nekategorizováno

tinky46

• 4. decembra 2014 19:45:07 CET
    Nic s bdsm.
  • 4. decembra 2014 19:43:24 CET
    to, ze by som sa pozerala? ja som voyer a nehanbim sa za to
  • 4. decembra 2014 19:23:14 CET
    Ahoj bosorka, ale ide mi to proti srsti. Nie durag, nieco uplne ine. a nemyslim ani to privazova ie.
  • 4. decembra 2014 19:13:40 CET
    fuuu, tak na to by som sa pozrela
  • 4. decembra 2014 19:04:08 CET
    Pockaj, to bola prosba, poziadavka, alebo prikaz? Myslim to o tom privazovani.
  • 4. decembra 2014 18:30:57 CET
    Idem asi splietať na corwina,,k vetránom mám uctu a k ľahkej váhe tiež takže len slovná likvidácia,,,kurva ešte že nejdem na stretko lebo kamionista by ma asi musel priviazať o zábradlie aby som niečo neurobil,,,
    • 4 posts
    4. decembra 2014 18:19:55 CET
    Prečo sme vlastne na tomto vlákne,,,?,,,
    • 2 posts
    4. decembra 2014 14:12:08 CET
    Corwin tu boduje už dávno,,,duragovinami,,,,
  • 4. decembra 2014 14:10:39 CET
    Jasne chkapci ste geroji odchovaní na wikipédii,som zvedavý či by ste na svojich názoroch trvali keby ste to rozprávalii veliteľom čo tam bojovali,priamo do očí,cez net je každý z vás frajer naživo by ste si akurát tak cvrkli,pred nimi do gatí,
  • 4. decembra 2014 14:03:36 CET
    Ok
  • 4. decembra 2014 14:01:51 CET
    Pockaj, ale toto vlakno ma primarny ciel tinky. Musis dat novu temu...
  • 4. decembra 2014 13:58:45 CET
    Serme na tinkyho,nezasluzi si pozornost
  • 4. decembra 2014 13:55:30 CET
    Mors, prepac. Vratime sa k nadavaniu na tinkyho? Prestala tu sranda a zacalo ohovaranie a nadavanie...
  • 4. decembra 2014 13:39:31 CET
    Modus operandi psychicky labilných ľudí. Snažíme sa vyhrať nad niekým. Ten niekto je lepší rétor a prebije naše argumenty. Komunita sa nepostaví na našu stranu, čím v podstate vzdáva dotyčnému hold. Ako ho ponížiť? Zahovoríme tému, ktorú sme pôvodne venovali jeho osobe bežnými blábolmi. Už teda poznáme dve psychicky labilné osoby.
  • 4. decembra 2014 11:05:42 CET
    Nekecajte o bojovej technike keď sa tomu nerozumiete, je to na smiech.
  • 4. decembra 2014 10:54:27 CET
    Bodujes :D je to tak ako hovoríš, tento trtko Durag drista nezmysly.
  • 4. decembra 2014 10:52:54 CET
    Inac, rozmrdali ste mi vlakno vy chuligani
    • 5 posts
    4. decembra 2014 10:06:44 CET
    T 80 bol vo výzbroji ruskej armády od roku 1975 až cca do roku 2000,teraz je to možno len ako loženka v skladoch od roku 1997 sa stal hlavní tankovou výzbrojou tank T-90, a kedže první čečenská válka bola v rokoch 1994 - 1996, tak je jasné, že T 80 tam v klude bojoval :-)

editace: ..teda v klude - jediné co aragorn napisal skoro spravne, je, že mali odmontovaný aktívny pancier, resp. bol vybratý z kaziet aktívny material, takže vozili iba prázdne schránky bez účinku. V duhej čečenskej válke boli nasadené iba na začiatku, ale po vyhodnotení, že stačí osvedčené T-62, čo mala čečenská vláda, boli stiahnuté. V druhej čečenskej válke už mali aktívny pancier funkčný.
    • 5 posts
    4. decembra 2014 9:57:48 CET
    včetci co používajú autokamery v pohode prehrávajú svoje videa na PC, ale iba ty máš jedinú specialnu kameru s akýmsi divným frmátom.. Poradím ti stiahni si VLC, to prehraje akýkolvek formát, ktorý bol na svete urobený - a ukáž nám ten prejazd tanku ,-) ..alebo si fakt taký chrobák truhlík, že už veríš všetkému čo tu drístneš?

a k tomu T90 a trom prototypom - http://cs.wikipedia.org/wiki/T-90

pozri si najma pravú stranu, je tam v rámečku počet vyrobených kusov

a len pre zaujímavost ... https://www.youtube.com/watch?v=HyBFNil-wpk

a k tomu T 95 - http://cs.wikipedia.org/wiki/T-95

Rusi teraz smerujú skorej k tomuto - http://fofanov.armor.kiev.ua/Tanks/MBT/b_eagle.html

proste ako vždy iba plácaš nesmysly o veciach do ktorých sa nerozumieš
  • 3. decembra 2014 23:45:53 CET
    Nie naozaj to bolo fakt tak,ak už budeš niekedy v pohode doma a plk čo tam bol veliaci ti to povie po rusky,však Duma potom narobila také čistky v armáde že odvtedy je tam drezura ako za Čepičku,
  • 3. decembra 2014 23:32:28 CET
    Hej, to som pocul, ze RPG im trhali tie drevene platnicky na kusy. Potom tam zacali davat dubove... O boze...durag, dufam, ze som to spravne pochopil.
  • 3. decembra 2014 23:30:53 CET
    T 90 neboli corwin boli len 3 vyrobené prototypy a prešlo sa na T 95 S,
    Pretože to bolo v čase ked mali rusi dosť problémov postaviť krajinu na nohy po rozdrbaní Ruska ožratým Jeľcinom,a nie to ešte zbrojiť,
  • 3. decembra 2014 23:28:25 CET
    T85 boli použité v Čečenskej vojne a dostali na frak zo začiatku,pretože kapitáni prepili aktívne pancierovanie a nalepili tam iba prázdne prefarbené drevené platničky takže ich RPG trhali na kusy,,
  • 3. decembra 2014 23:26:01 CET
    Možeš mi prosím ťa napísať akým sposobom mám vybrať nahrávku z autokamery,,??,,kedže je tam nejaký iný formát zápisu ktorý mi nedokáže prehrať ani tablet s.Android systémom ani pc s Windows,,?,,akurát to možem kukať priamo na obrazovke kamery,a nemám momentálne nič ako by som to vedel skopírovať do niečoho iného,ani mix pult na upravu,vydrž do leta a donesiem ti komplet celu nahrávku aj s kamerou,teraz som rád že sem vobec nakuknem,prerábam celý byt,ťahám káble,vešiam fotopanely,zateplujem,teraz idem obkladať kuchynu,potom komplet prerobiť kupeľnu a po Vianociach celu vodu a solárne bojlery plus balkon zmeniť na malu izbu logiu,pritom makám vo chvili ked satanistka spí inak sa nedá,
  • 3. decembra 2014 22:17:18 CET
    Corwin, pises, ze rusi vyradili t 80 pred vela rokmi a, ze presli od t 72 do t 90. Tak mali t 80, alebo nemali? Inak je pravda, ze v tankoch sa nevyznam. a len pre zaujimavost, ked ho nemali, cim bojovali v cecensku? Prave kvoli nespokojnosti s t 80 u v cecensku, vyvijaju novy tank na podvozku t 80.