Forums » Nekategorizováno

tinky46

• 1. decembra 2014 18:15:00 CET
    A chcem to?
  • 1. decembra 2014 18:09:45 CET
    Tinky, neda sa nic robit, po vasej vzajomnej komunikacii musim priznat a potvrdit, ze si hulvat, ktory sa hra na ukrivdenca, ktoreho ostatni nechapu a ublizuju mu. Vrat sa sem po dovrseni 18. roku svojho zivota.
  • 1. decembra 2014 18:04:07 CET
    MORS (249)
    01.12.2014 18:01 Chapem uz,tvoj bezny slovnik,bezna komunikacia zahrna nadavky bezne. Asi mas dajaky syndrom.
    Tak ta poprosim,aby si si nepresadzoval svoju pravdu,kedze ju nemas a vlastne tamto je obhajoba? je postavena na fakt slabych ak vobec nejakych zakladoch.
    Pardon, nestojis mi ani za tuto odpoved vlastne.

Ano, si presne ten typ sociofobičky, ktorý klesol na absolutne dno techniky získavania pozornosti. Písanie osobe, o ktorej vyhasuješ, že Ti je ľahostajná a zároveň tvrdenie, že nepíšeš, aj keď píšeš.
  • 1. decembra 2014 18:01:23 CET
    Chapem uz,tvoj bezny slovnik,bezna komunikacia zahrna nadavky bezne. Asi mas dajaky syndrom.
    Ani nepamatam,kedy som ja mala rozbite ci poslapane ego :) asi sa mi take ani nestalo.
    Tak ta poprosim,aby si si nepresadzoval svoju pravdu,kedze ju nemas a vlastne tamto je obhajoba? je postavena na fakt slabych ak vobec nejakych zakladoch.
    Pardon, nestojis mi ani za tuto odpoved vlastne.
    Nepochopil si,ze nechcem od teba nic-spravy, reakcie ani si ma uz nevsimaj.
  • 1. decembra 2014 17:52:25 CET
    Je mi ukradnuté, že si potrebuješ liečiť rozbité ego vymyslenou pravdou. Chápem, že pritom, čo sa deje iným, chceš aj ty nadobudnúť pocit, že zažívaš turbulentné časy, ale včera si mala len nudný večer, počas ktorého Ti nik nevynadal. Ty si napísala, že nič nechceš, ja som sa opýtal, či si teda hovno, ktoré nemá žiadne ambície. Až Ti niekto vynadá, kľudne sa tu vyplač, ale aj nadávky si asi musíš zaslúžiť a odo mňa ich zatiaľ nedostaneš! :-)
  • 1. decembra 2014 17:38:04 CET
    Bolo presne tak. A nijak inak. Pis si co chces, uz ma nezaujimas,vlastne vobec si ma nezaujimal.
  • 1. decembra 2014 17:35:46 CET
    Bolo to trochu inak, ale aj negatívna reklama je reklama.
  • 1. decembra 2014 13:29:30 CET
    Plne s tebou suhlasim, vulgarizmy pouziva len hlupak.
  • 1. decembra 2014 3:09:45 CET
    Mike rada ta uvidim,kamarat moj
    Urcite mame toho vela noveho a o com kecat.
  • 1. decembra 2014 1:57:46 CET
    ...nic si z toho nerob Mors. Nesiahaju ti ani po clenky.
    Si uzasna zena, priatelka, ktoru mam velmi rad. Ani len netusia s kym maju docinenia a o co prichadzaju svojim vystupovanim voci tebe...
  • 30. novembra 2014 21:37:27 CET
    Dakujem si uplne prvy, co,pouzil vulgarizmus v ss.
    Gratulujem Ti. Ja viem, ignoracia a odmietanie ta neskutocne nasralo.