Všetko najlepšie k meninám Alexandra , veľa veľa zdravia , všetko ostatné príde samé. Ti praje Francesco a agneska P.S prídeme to zapiť nech si zdravá celý rok
Dakujem opat za podporu vsetkym, je to velmi mile! Tetovanie je trvale, a kedze sme manzelia, tak verim, ze bude aktualne i za mesiac, rok... A ak nie, tak mu treba!!!
Poznám Alexandru osobne a je jedna z mála ľudí z D/s koho si ozaj vážim , je to super Baba , Keby niekomu nedalo prečo ju neoslovujem Madam Alexandra tak som Dominant a Alexandra je kamarátka , tak kľud.
Preco prepanajana kopnut do zadku aby isiel kadelahsie? Najst kompatibilneho sub je priam zazrak ba az dar...a ked uz ste tak daleko ze ma vypaleny znak svojej Pani...to uz je puto
necita tieto fora, celkove sem malo chodi...:-)...ale nemyslim si, ze kvoli tomu, ze sa tu na nu pytal, by ho nevzala.......nie je vtrahovacna...a nakoniec nic zle nemyslel
Rada pozeram tvoje fotoalbumy. Ja bezne mam nepekne vyjadrenia na profi dominy, ale dovolom mi povedat - klobuk dole pred tebou, a nech su radi, ak sa k tebe dostanu...
keby si vyberám ja dominu a chcem zato platiť tak si vyberám podľa vzhľadu a podľa toho či si to dotyčná osoba užíva...a už len z foto je vidieť že táto slečna vyniká nad ostatnými podla mna...
Hmm podla mna sa to sem celkom hodi teda pokial je to s mierou a nik neosocuje, nenadava (alebo nieco podobne) na adresu poskytovatela sluzieb. Ved ked idete do banky si zriadit ucet tiez sa chcete dozvediet co najviac o kvalite poskytovanej sluzby nie? A dozviete sa to bud tak ze navstivite danu banku alebo sa opytate niekde v kruhu svojich znamych alebo na nejakom diskusnom fore ludi co si zakupili sluzby u daneho poskytovatela nie? Aj ked je uzcite slusnejsie sa opytat daneho poskytovatela. A aj poskytnutie zluzby od profi D je sluzba ako kazda ina. (teda v banke mate skor nervy ako pozitok) Ps: nikomu som nenadaval ani som nikoho neurazal tak nerypte do mna :P
PEACE