Forums » Nekategorizováno

Workshop

• 5 posts
    10. februára 2015 18:42:57 CET
    našiel som na stránke jTeatr klubu ednu akciu - 13.2. tam robí party v štýle "50 odtienov sivej" - s prižmurenim oka to bude v štýle BDSM a vstupné na párty muži cca 4- Eura, ženy cca 2,50 Eura . na to, že Moskva patrí medzi absolutne najdrahšie mesta vo svete, zaujímavé ceny, že?
  • 7. februára 2015 9:40:27 CET
    Si šľachetná nositeľka života.
  • 7. februára 2015 9:29:33 CET
    V pohode. Problém je, že mi prestali ísť SS. Prečítať viem, keď chcem poslať, zavrie sa. Asi nejaky zasuvny modul.
  • 7. februára 2015 9:17:41 CET
    Que faites voux ce soir madmoiselle?
  • 7. februára 2015 8:59:06 CET
    ja ti všetko poviem do očí, s tým problem nemam
  • 7. februára 2015 8:42:51 CET
    Ty vášnivá siciliánka!
  • 7. februára 2015 8:17:18 CET
    Ty naše posledné dobré dievča. Zobudila si ma. Posielam Ti teda krásnu sobotu!
    • 5 posts
    6. februára 2015 14:28:48 CET
    Ci uz mate alebo nemate pravdu v tom co pisete uvedomte si ci to koresponduje z nazvom a Temov Fora. Ak nie prestahujte svoje staznosti tam kam to patri. Jedine co ma ako tak tesi je aspon nevulgarna diskusia.
  • 6. februára 2015 14:15:07 CET
    V Cassovii majú hovoriace semafory.
  • 5. februára 2015 20:09:14 CET
    dovolim si tvrdit že cele to co si napisal je jeden VELKY NEZMYSEL . len tolko k tomu .
  • 5. februára 2015 19:40:53 CET
    Ja mam tiez negativnu skusenost s vychodniarkami, Jallkou a Mandalou. Kedysi som si pisal s Mandalou, celkom dobre sme si rozumeli. Potom sla na stretko do KE, kde ju ku stolu odchytila Jallka a postvala ju proti mne, lebo s Jallkou sa neda po par spravach rozumne debatit. Ma to rozbehnute s viacerymi, nestiha a len sa (Jallka) stazuje v inzeratoch, ze jej normalny Dominant nenapise. A bodaj by nie. Taki nestoja o intrigy a takuto osobu...tak jej ostavaju zenati, co ju chcu len na to jedno a potom ze zakonite nastvana, ze muzi chcu sex. (vacsina dravych ludi chcu sex...len chce mat blbe pripomienky). Potom mi Mandala napisala, ze ona veri Jallke a jej intrigam a ze nechce komunikovat. Tak aspon maju obe, co chcu. Ohovaracky, zistovanie, intrigy. Hned ako som sa ozval Jallke tu, hned zistovala kto som....a velkohubo tu komentovala. (mam jediny nick tu a jediny nick na Xku, kedze boli zakladane v odlisnom case a za odlisnych okolnosti..maju odlisne meno). Niektori ludia a Vam dobre vsetkym znami a Vasi kamarati/kamaratky maju vela nickov na kazdom jednom portali. Tak pretriasajte ich. To nikto nerobi. A ak chce niekto nieco diskutovat..preco nemate odvahu si to prijst povedat osobne? Mate TU NIEKTORI len plno sprostych ohovaraciek a silnych reci a do oci ste ZBABELI TO POVEDAT!!! Co sa chovate ako hyeny? Nehanbite sa? Chochmes Vam to dovoli??? A ostatni niektori ste nesvojpravni? Co sa nechate ovladat od par manipulatorov? To nemate svoju vlastnu hlavu a svoj vlastny usudok?
  • 5. februára 2015 17:39:12 CET
    my mame nejaky problem ..ze ma beries do ust..resp spominas vo svojich prispevkoch ? poprosim vysvetlit ...lebo netusim do coho sa ma skusas zatiahnut
  • 5. februára 2015 17:38:01 CET
    Nejdem vrtať do dám len k tej sedembolestnej mám pekný zážitok,kým som mal atelier tak ma zavolali do kostola že odfotiť sedembolestnu,,,
    No tak ako taký čurák tam sedím počuvam básne kukám ako si podávaju ruky,,baterky sa v tej zime vybíjali rýchlejšie ako moj mozog,ked už som mal len 15% tak sa pýtam kostolníčky = kedy do riti príde tá ženská už nemám batetky a kostol končí ako vidím,
    A ona = aká ženská
    A ja = no tá sedembolestná,,
    Zazrela po mne ako boh hromu a ukázala na sochu pri farárovi že to je ona to mám odfotiť,,
    A ja = tak do piči to koli takej kokotine som tu musel čumieť 2 hodiny,,?,,to neviete hned povedať že mám odfotiť sadrovu sochu,,?,,
    no,,,takže potom kupili 1 fotku namiesto 800 Ako si objednali,,
    Odvtedy s cirkvou zásadne neobchodujem,su nedoverihodný,,,
    Ešte z naším evanjelickým sa dá to je ok chlap s tým po nociach sem tam dačo vykopávame,ked nemá ženu doma,,,len čakám kedy nás dakto zazrie a bude
    Pruser ak to povedia jeho starej tá je alergická na takéto veci,,aj ked sme chceli čarovať podľa starej knihy a prichytila nás tak nás zhlušila ako malé deti to bola kázen,,,že starí debili,,atd,,,
    • 2 posts
    5. februára 2015 17:24:39 CET
    Rád by som sa vyjadril, nemáš nám prečo krivdiť a dobre vieš, že veľký podiel viny nesieš aj sama. Vysvetlil som ti všetko v súkromnej správe a myslím, že sme sa aj dostatočne o tom probléme porozprávali.
    Navyše sa sama vyjadruješ, že ti je naša spoločnosť ukradnutá, sme pre teba pod úrovňou, nebezpeční a pod. tak potom nechápem prečo tu verejne nariekaš, že sme ti obmedzili prístup na akciu o ktorú vlastne ani nemáš záujem?
    Alebo mi niečo uniká? Myslíš si, že si obeť nedorozumenia? spiknutia a všetko čo povieš sa otáča proti tebe?

Naše rozhodnutie považujem za správne a nenechám akciu znechutiť pre vaše nezmyselné vojny.
    Aj keď si šla na minulú akciu s dobrým úmyslom a žiadne pravidlá si neporušila tak po správnosti nemáme prečo zamietnuť tvoju registráciu - na druhej strane bol som tam s femme celý čas a nám ako organizátorom nikto nič nehlásil a ani sme nepostrehli žiadny problém. Zrazu po roku na internete sa dozviem o rôznych ničím nepodložených veciach a ešte od iných osôb? Vyvolala si obrovskú kauzu a ja nemienim riešiť vaše konflikty zas a znovu. Na to nemám chuť ani energiu...

Rád by som vyhovel každému, ale keď nemáte k sebe úctu a toleranciu - tak to nejde a nepôjde.

• 5. februára 2015 16:10:14 CET
    Dámy sa do seba pustili. Budú sa šklbať vlasy a kopať kolená.
  • 5. februára 2015 15:21:52 CET
    Ze nie ja som "vybavila " zakaz... :)
  • 5. februára 2015 10:42:43 CET
    Každý človek robí najlepšie ako vie. Nesnažím sa nikoho provokovať, len nastavujem zrkadlo.
  • 5. februára 2015 10:29:09 CET
    Ja ku tebe ? Dostat ? Hmmm.. uzavreli sme primerie po niekolko mesacnej ignoracii to je vsetko . Su ludia ktori maju radi teba a su ludia ktori maJu radi mna. No akosi si neuvedomujes ze svojimi vyjadreniami si sposobujes zle a potom vyplakavas ze nemozes ist na akcie a ako sa ti snazia ublizit... ale ty si predsa silna zena na urovni a inteligentna k tomu tak sa pozbieraj a neplac nad rozliatym mliekom ... stále oplakavanie ako ti bolo ukrivdene a ublizene ti nepomoze ako aj urazanie ostatnych .
  • 5. februára 2015 10:16:36 CET
    Ok. Nepadlo mi to dobre, ale verím ti. Nie som voyerista, som normálna vanilka naklonená k vášnivosti.
  • 5. februára 2015 9:55:12 CET
    Si prchká pruďaska, čo Ti na atraktivite aj pridáva, aj uberá. Prchká pruďaska je akysi vlk v baranej koži. Niečo dráždivé. V praxi však skôr zraňuje, než dráždi. Zabiť takú sprostosť, ako či som voyerista, je rovnaké, ako opýtať sa Ťa, či si cixánska pixa. Dosť pochybujem, ze by som položením takejto otázky v tebe vyvolal dojem kvalitného spoločníka. Voyerizmus je ukájanie sa sledovaním ničnetušiaceho páru pri milostnom akte. Je to ťažká psychická porucha a v prípade nedoloženého označenia aj urážka najhrubšieho zrna. A v poslednom rade netuším ako by sa dala praktizovať formou diskusie na fóre.
  • 5. februára 2015 9:42:10 CET
    A presne taketo tvoje vyjadrenia maju za nasledok ze na niektorych akciach proste niesi vitana... ak uz adresujes taketo komentare vo verejnom fore pomenuj tie slecny a tie konflikty.. pretoze kto je bez viny nech hodi kamenom...
    ano ozyvam sa preto ze som sa v tych komentoch asi nasla ale je mi to fuk ... tvoje prispevky pre ludi co sledovali aj nas konflikt a tvoje vyjadrenia sa obracaju v konecnom dosledku len a len proti tebe a potom nechapes ako je mozne ze ta ludia medzi seba nechcu... niekedy by si sa mala zamysliet nad svojimi prispevkami skor ako ich uverejnis.. alebo si taketo prispevky nechaj do sukromnych sprav.
  • 5. februára 2015 8:33:12 CET
    Skus ma presvedčiť, že konám ako voyerista.
  • 5. februára 2015 8:09:34 CET
    Sem tam sa tu mihnú ľudia so širokým rozhľadom, s ktorými rád komunikujem.
    • 13 posts
    5. februára 2015 8:04:08 CET
    tak prečo si teda tu? Nie že by to bolo pre vanilky zakázané, kľudne sa tu moc, ale ja sa tiež nemiešam do diskusií záhradkárov alebo chovateľov tigrov. Toto je celkom úzko špecializovaný web pre priaznivcov BDSM+
  • 5. februára 2015 8:01:42 CET
    Neutrálny, nezaujatý. Keď to niekoho baví, nech sa páči. Mňa to nebaví.