Forums » Nekategorizováno

BDSM a legislatívna úprava na Slovensku

• 16. decembra 2014 10:40:16 CET
    Prikladám link na to, ako to funguje inde vo svete: http://en.wikipedia.org/wiki/BDSM_and_the_law
  • 27. januára 2015 18:42:25 CET
    Škoda,,,
  • 27. januára 2015 14:03:24 CET
    choďte všetci do piče... a nie, nie je to pozvanka
  • 27. januára 2015 13:29:42 CET
    Čo vy máte za komplexy kuwa, dajte sa prešetriť,napíšem jeden názor na zákony a vy ako katolícky farár s krucifixom hned vybehnete,,,,
    S Vladosom,mladýotrokok,jurošíkok,mors atd sme si v pohode vymienali názory tomu sa vraví diskusia ponimajete vy duraki,,,?,,,,,
    Ale vy máte svoj samokružok kde si kompenzujete malé vtáky,,tak nakieho boha otvárate vlákno ked sa donho nemá písat vopchajte si ho do riti aj s vašimi ehm YNTELIGENTNÝMI KOFOTINAMI zadubenci,,
    • 9 posts
    27. januára 2015 12:45:02 CET
    Pokiaľ s ním neurobí poriadok admin,tak jedine ignorovať.....
    • 13 posts
    27. januára 2015 9:48:15 CET
    Nemá zmysel s nim bojovať, pol Domini sa do teba obuje ako do mňa a Corwina.
    • 13 posts
    27. januára 2015 9:32:09 CET
    Už som ju našiel - Zyxy
    • 13 posts
    27. januára 2015 9:30:48 CET
    Veď ja viem. Len raz za dlhý čas dám pokus. Fakt je že na dominu som už skoro prestal chodiť. A asi prestanem úplne. Ak na mňa má v každom vlákne vyskočiť nejaký Duraq. Vrátim sa až keď ho to prestane baviť. Tak ako tú babu pred ním. Už ani neviem ako sa volala.
    • 4 posts
    27. januára 2015 9:05:11 CET
    Vy dvaja spolubojovníci humanity ste si vobec prečítali tému vlákna,,??,,
    ak áno tak prosím znovu o čom to je a ked Vám nezapálil druhý piest vo valci tak znova,,
    Potom mi napíšte kde som písal od veci a nie k téme,,
    Boha a takíto tupci vládnu národu tomuto čo v žiaľ obrátiť sa musí bo inak keby prebral sa do rici by ich kopiti musil,,,
    =/ Prejav Jána Žižka z Trocnova ked defenestroval konšelov Pražských,/upravený na obraz sučastnosti,
    Boh s vami bratia a vy s ním nech odpustené Vám je ked topiti Vás budeme,bo dutosť hláv Vašich nepustí Vás samých pod vodu to napomocť Vám musíme,,,
    • 4 posts
    27. januára 2015 8:15:59 CET
    Asi ma pocit nejakého bojovníka za slobodu slova len už zväčša bojuje sám so sebou,
    • 13 posts
    27. januára 2015 7:47:12 CET
    Takže nie je šanca že by si na niečo proste nereagoval. OK. Myslel som si.
    • 1 posts
    27. januára 2015 1:03:47 CET
    Nehadajte sa tu zbytocne o kktinach! Aj tak to nic nevyriesi. (Rovno sa pobite a bude to vyriesene hned)
    • 13 posts
    27. januára 2015 0:56:16 CET
    To že si starší o jeden crvk na piesku neznačí že si pobral aj viac neuronov do obehovej dráhy,,
    Amen s Tebou,,Sallah,,
    • 13 posts
    27. januára 2015 0:53:13 CET
    Aká diskusia aké zablokovanie,,?,,to je typický postoj diktatur zablokovať,umlčať,rovno zrušiť,
    Ty nevieš aké zákony sa prijali v Rusku a kde to smeruje aj u nás,,?,,a ja ked tam vložím trochu humoru tak vy ,,,
    A škoda písma na Vás,,,
    A ver že som až veľmi reálny,možeš prísť hocikedy,
    • 13 posts
    26. januára 2015 21:58:45 CET
    www.domina.sk je asi fakt prežitá. Proste zakladateľ diskusného vlákna by mal mať možnosť zablokovať ľudí ktorí kazia celú diskusiu. Asi je fakt čas pre nové stánky.
    • 13 posts
    26. januára 2015 21:54:29 CET
    podľa oho čo uvádzaš, si mladší ako ja. Myslím že som dosť reálny BDSM+ ktorého poznajú ostatní. Teba nepozná nikto. reálne. Skús politiku riešiť v iných fórach. Táto stránka by mala byť fakt o BDSM. Bolo by možné, keď už nie si schopný sa nevyjadrovať, aby si sa vyjadroval k témam?
    • 5 posts
    26. januára 2015 19:41:56 CET
    Leonko ..ved ho nechaj, aspon mi dáva podklady na stránku, kde zverejnujem tie jeho "skvelé" hlášky :-)
    zopár ľudí sa už na nom zabáva a ani neveria, že niečo také môže niekto vypotiť :-)
    • 4 posts
    26. januára 2015 19:30:29 CET
    šanca žeby Durag obrátil svoju nekonečne vtipnú a inteligentnú pozornost inam je nulová...Ded vševed je proti nemu obyčajný amater
    • 13 posts
    26. januára 2015 19:14:37 CET
    Podľa veku čo tam máš neverím že je to pravda akebo ti vypadávaju neurony za jazdy to by veľa objasnilo,,
    • 13 posts
    26. januára 2015 19:10:36 CET
    Čo je nahovno v mojom príspevku,,?,,držím sa témy kapištooo,??,,
    píšem k veci ak sa ti nepáči nečitaj čaw,,
    Ak ti to v gebuli nedočlo referendum sa týka aj takých cvokov ako sme tu,všímaj si ako tento štát ide postupne od demokracii ku komunizmu ešte ti to ocko nevysvetlil,,,?,,,,,
    Slobodu ste si vy mladí neustrážili ani čistotu ideálov demokracie takže si minulosť prežijete nanovo,my sme Vál slobodu vydobili vy ste sa na to vysrali,nechceli sme kapitalizmus ale demo a to sa nestalo,
    Mna to už neprekvapuje synku,zažil som príchod rusov aj ich odchod,príchod demokracie a teraz odchod 5x menenu penažnu menu,,takže ja som už mimo takéto hry,je to na.mladých,
    Howg
    • 13 posts
    26. januára 2015 17:51:25 CET
    je nejaká možnosť aby si svoje inteligentné a vtipné komentáre nepísal úplne do každého vlákna? Fakt, ušetri svojej prítomnosti aspoň jedno. Bol by som ti veľmi vďačný.
  • 26. januára 2015 17:04:49 CET
    Nebojte nič o chviľu tu máme referendum a potom Ficiak zavedie také zákony že nám vezmu najprv vodičáky a potok budeme mať trvalé denné stretká niekde v Kremnici alebo Prednej hore podľa toho kam nás daju,,
    No a tým pádom Ba, piešťanci a východniare maju po problémoch kde budu stretká,, ,,
    Vladooos otázka = na kieho boha si kupoval byt a prerábal,,,,
    • 4 posts
    26. januára 2015 15:25:47 CET
    jedime čo sa tomu projektu nemože upriet je reklama, ktora je zvladnuta uplne skvele a ludia blaznia za uplnou kravinou
  • 26. januára 2015 14:40:39 CET
    No uz to prestava byt nieco sokujuce...ako pred 20 rokmi to bolo nieco hrozne ked spolu zili dve zeny. Mala som take susedky. A teraz gayov aspon ludia v okolo akceptuju a nestaraju sa do nich. Este by mohli ludia prestat stigmatizovat aj psychiatrickych pacientov ked uz si ich spomenul. Problem to je vtedy ked to clovek nema pod kontrolou. Lebo by ma celkom zaujimalo co je to ta bezna populacia. Asi nieco ako tradicna rodina.
  • 26. januára 2015 14:35:23 CET
    Alebo aj Angelika aj v tych knizkach. Tam ju v kazdom dieli znasilnili.
    • 13 posts
    26. januára 2015 14:30:51 CET
    to niečo na tom čo som napísal? OK. Boli tam nejaké prvky. Ale teraz to už nie je senzácia. Prestávame byť psychiatrickí pacienti. V očiach bežnej populácie. Si myslím.