Forums » Nekategorizováno

Vianoce

• 19. decembra 2014 14:00:05 CET
    Tak moja milovaná deva vytváraná pravdepodobne počas Sabbatu na čertovom kolese a to teda piriadne divoko, rozumovo o pár generácií pred sukmenovcami aj tatkom,čarbala na moje danové priznania ktoré stiahla zo skrine pomocou rebríka,/takže trezor musím kupiť/
    Ježiško dones mi jogurty,banány,mlieko,termix,syr,parenicu,polievky,mäsko,zemiaky aj palacinky a vajíčka na praženicu,ak budem dobrá tak chcem takého vlka ako má tato ale menšieho, a taký počítač ako má tato a nechce mi ho dať,
    Nechcem hry ani bábky,
    Tatovi povedz nech tento rok ježiškovi povie že mi stačia malé svetlá na stromček nie ako vlani ked osvetlil celi činžák a lasery namieril do neba a stihači si mysleli že je to letisko a hučali mi nad balkonom
    No nemám ja zlaté decko,vobec nie je náročná,s tým vlkom bude problém su povolené odstrely,doteraz som behal po lesoch ale žiadne stopy,ukecám ju nejak a do roka chytím dajakého tak ako pre seba dávno,
  • 19. decembra 2014 22:34:58 CET
    Ty vták korkorán tak kurva neživ tieto kokotské klony a davaj do toho kde je najviac,, ,nestačí že mne drbmlo ked som to znásobil,,?,,
    boha hotový Pezinok,
  • 19. decembra 2014 22:26:18 CET
    Kua, durag, teba riadne beru vianoce, ked si nabuchal tolko vlakien.