Hlavne je, ako tie nohy vyzeraju, ak sa niekto o nohy nestara tak je to naozaj na hanbu. Ale ak sa o svoje nohy staras a su upravene potom je to to najlepsie co mozes urobit ak chodis v topankach na boso a nasledne ak sa niekde vyzujes je to pre okolie dar, ktory by som nikdy neohodnotil inak ako obdivom. Fandim ti a zavidim tvojim kolegom v praci
Srať na názory väčšiny,druhá mi tiež kecala do kadečoho,ako sa hanbí lebo som nie štýlovo nahodený a chodím ako bezdomovec,,
Tak som ju vymenil za iný modelový ročník,a bol kľud,mohol som chodiť ako predtým,
....ja s tou mojou poruchou mam len ostaru...na intaku musela zakrocit az mama...lebo to vychovavatelia nedokazali pochopit...v praci tej najnovsej si este stale nezvykli a stale to rovnako prekvapene okomentuju a ex mi raz povedal...ze sa hambi so mnou chodit na navstevy:-((((ale to som proste ja a uz ina nebudem
Normalne :D co ja viem, ja si nejak nevsimam ludi. dam si topanky do ruky a idem bosa... strasne sa usmievam pri tom, och vrely chodnik na nohach to je mega uzasne... uplne inak pokladas nohy. a skus behat. to mas uplne iny pohyb ako v topankach
Stavam sa tvojim fanusikom, zda sa mi to neuveritelne pritazlive, ak v kazdej obuvi za kazdeho pocasia chodis na boso, mozno je to tym ze mam silny fetis na nohy, ale je to super. Potom aj tie topanky musia mat krajsiu vonu
Hej po meste blbé ale minule a je už chladno pozerám či dobre vidím a učitel pekne naboso si vykračoval po meste,mladý chalan taký tiež divný vždy tmavý klobuk,ruksak na chrbte,a rovnošata,dlhé vlasy pod plecia ale upravený,a vobec ho nezaujímali divné pohľady išiel si po svojom,
....tak mne sa toto forum rata...lebo ja tu budem ako exot...medzi exotmi:-)))..ale vazne..ja som sa asi narodila s nejakym chybnym genom...pretoze od malicka chodim kedy sa len da bosa....nevlastnim ziaden par ponoziek...v zime v cizmach som naboso....este aj teraz rano do prace idem v suknicke a drevakoch...naboso:-)))sice autom...ale pre tych..ktorych stretnem som asi riadne sisi:-)))...pre mna by topanky vyrabat nemuseli vobec....