Forums » Nekategorizováno

DOMINANTI NA DOMINE

• 5. januára 2015 19:57:29 CET
    ja som bola subinka len voči jednému a tak to aj zostane.
  • 5. januára 2015 19:55:41 CET
    No ja detto
  • 5. januára 2015 19:53:23 CET
    ..putovné subky, kvázi domíci...

..za seba som strašne šťastná, že som nikdy nemala nič s nikým, kto by patril do tejto akože komunity...

..normálne sa cítim bezpečnejšie s ľuďmi, ktorých tu nikto osobne nepozná...minimálne sa nemusím obávať toho, že by ma rozoberali tretie osoby..
  • 5. januára 2015 19:51:12 CET
    Nedakuj, to len aby nezabudli,ze aj susedia su na xku a domine,nelen slovací
  • 5. januára 2015 19:47:26 CET
    aha...ďakujem
  • 5. januára 2015 19:44:29 CET
    Takí su na Slovensku aj v Čechach,zeny by si to mali uvedomit.
  • 5. januára 2015 19:32:33 CET
    A co taki kvazi mozno asi "dominanti" ktorí subku namotaju,pretiahnu, povedia a zahraju smutny ksicht,ze "neklapalo by to moja" a veselo dobijaju dalsie a zas namotavaju?
    Baby bacha na nich, zvyknu namotavat viac bab naraz. Taki co si len gule tuzia vyprazdnit a ruka sa im uz zunuje.
  • 5. januára 2015 19:11:09 CET
    ak sa také niečo stane, určite by sa to takto malo riešiť, len treba dohliadnuť na objektivitu. Niekedy je naozaj pravda uprostred, inokedy žena si niečo nechá v 18 a o pár rokov jej to dôjde...ale vždy dominant má tú zodpovednosť to je fakt. zase chápem že ľudia aj nechcú nikomu krivdiť...ale naozaj sa len čaká, kým sa niečo stane :-) páči sa mi váš zodpovedný prístup
  • 5. januára 2015 19:10:31 CET
    vieš.to.ja.som.si.to.povedala.už.veľa.krát...
  • 5. januára 2015 19:08:22 CET
    Ďakujem veľmi pekne. Aj mňa to teší, lebo som si myslela, že to neprežijem :-) som naozaj v pohode, na dobrej ceste a už sa nestane také
  • 5. januára 2015 19:05:14 CET
    Podľa mňa by taký kvázi dominant, ktorý vydiera subinku, vyhráža sa a podobne mal byť označený za nebezpečného a nemal by mu byť dovolený prístup na BDSM akcie. Ani kecacie, ani akčné. A to sa nie vždy dodržiava. Ak to urobil raz, urobí to znovu. Nehovoriac o tom, že to veľa vypovedá o tom kvázi "D". Duševne vyrovnaný, sebavedomý a prirodzene dominantný chlap by niečo také neurobil.
  • 5. januára 2015 18:59:34 CET
    neviem.či.na.to.vyzeráš.nepoznám.ťa.len.sa.pýtam
    ..pôsobíš.sebaisto..čo.ma.teda.teší
  • 5. januára 2015 18:55:04 CET
    áno, prečo nie? :-) vyzerám tak :-) všetci máme celý život čo riešiť, inak by sme tu už nemali prečo byť, a ja už riešim iné veci :-)
  • 5. januára 2015 18:53:04 CET
    srdiečko.si.si.istá.že.si.už.za.vodou?
  • 5. januára 2015 18:11:57 CET
    dúfam, že píšem zrozumiteľne. vôbec sa totiž tu nemienim hádať, ale ja mám naozaj takú intuíciu, že vycítim z ľudí ich úmysly, aj či sú poháňaní dobrou alebo zlou motiváciou :-) no a aj tie skúsenosti čo som si všetko overovala, atď...len niektorých ľudí tým dráždim, že všade som bola, všetko som videla. čo už :-)
  • 5. januára 2015 18:02:18 CET
    ja viem, ja som si tým ako subinka prešla :-) a Ty mi to vysvetľuješ že pritiahnuté za vlasy ale ja rozoznám na prvý pohľad aj obeť aj predátora lebo som si tým prešla. Len nesmú takí ľudia ísť spolu do vzťahu, to je všetko :-) lebo keď sa takí stretnú, tak sa stane to čo vravíš. Ale tu sú takí ľudia, ktorí skúšajú, či našli práve takú. Mne sa nemôže už nič stať, ja už mám všetko zlé za sebou :-)
  • 5. januára 2015 17:11:41 CET
    videl som dávnejšie jednu reláciu ( rekonštrukciu udalostí), kde v usa, si robili zo žien vyslovene sexuálne otrokyne nútili, ich podpísať otrocké zmluvy a tieto žili týrané mučené ako otrokyne, pretože sa báli niekomu zveriť, pretože ich zastrašili, že sú do tohto systému zapojený ludia z police, súdov, úradov, a neviem odkial, proste, otrokyne mali strach ujsť a u niekoho hladať pomoc..... viem je to pritiahnuté za vlasy.... ale strach a neistota môže viesť nie práve k racionálnemu správaniu.......
  • 5. januára 2015 17:06:03 CET
    tým som chcel povedať, ( budem hovoriť všeobecne, nie len v BDSM) že psychicky menej odolne osoby vedia byť... nazvime to zastrašené, ovplyvnené, citovo vydierané, neviem čo ešte zo strany tyrana, dostávajú sa do pozície, ked sa už racionálne nevedia brániť, a nehľadajú chybu v tyranovi, ale v sebe.... myslia si že oni sú dôvodom správania tyrana.... krásne by sa dalo na to použiť aj schéma kruhu domáceho násilia....

• 5. januára 2015 15:52:25 CET
    psychológia je sviňa? to už som od jedného z tých obťažovačov úchylákov počula, ten spanking digest to povedal, že psychológia nepustí. keď mu môj priateľ dohováral, že nemá čo cápať po zadku neznáme ženy, ktoré o to nestoja, tak toto povedal, že ale my to chceme a keby to neurobil on, tak by to urobil niekto iný. Potom som mu vulgárne napísala a ešte aj tak doliezol, akože milo. Tak som na neho nahúkala a hádam už pochopil, kde je jeho miesto. Toto je správanie psychopatických jedincov. Naozaj musia ženy pochopiť, že sa nemajú čoho báť a radšej nech vyzerajú nevychovane, ako by mali byť od hocikoho doobchytkávané. Kedysi som sa aj ja bála, potom som mala zase až príliš bojovú náladu, keď som videla, koľko zla a zneužívania je vo svete a ešte v tomto svete kde má platiť SSC ale už viem veci riešiť aj s chladnou hlavou. Ak sa nejaká bojí, kľudne sa môže obrátiť aj na mňa, ja to tomu dotyčnému poviem, lebo sa nebojím. Aj mi niektoré píšu, o tých istých ľuďoch, o ktorých som hovorila ja.
    • 1 posts
    5. januára 2015 15:25:46 CET
    Tak to ti teda gratulujem
  • 5. januára 2015 15:17:29 CET
    maros?
    co tym chces povedat?ci som to myslela vazne? myslela
  • 5. januára 2015 15:16:26 CET
    Jurosik, uz pracujes na zapracovani mojej malickosti do pribehu?
  • 5. januára 2015 15:10:07 CET
    Mors nerob neslusne sexualne navrhy. Lebo sa prestanem ovladat....
  • 5. januára 2015 14:54:09 CET
    Kralovna

Podte do mnaaa
  • 5. januára 2015 14:49:29 CET
    Nemusi to byt len na tom ale aj napriklad skusenostami z minulosti. S ovela banalnejsimi vecami.