5. januára 2015 12:14:29 CET
a posledná reakcia - ukázali ste mi, akí ozaj ste, už nebudem prispievat ani reagovat do týchto debát, pretože aj tak dobre myšlenú vec , vždy zvrtnete na svoje osobné problémy a všetko aj všeobecne napísané vztahujete na seba(ale aj to na niečo ukazuje),
nik z vás nechce nič urobit pre ostatných, iba sa hrajkáte na svojom píesočku a ked sa niečo stane, tak strčíte hlavu do piesku, ako pštrosi, prípadne ked chce niekto niekomu pomoct, tak ho ešte utopíte. Baby, ktorým sa niečo stalo a sú obete, obvinujete z toho, že si za to môžu samé, ľudí, čo urobili zle obhajuete, ved oni to tak nemysleli a potom sa im aj ospravedlnili . Máte dvojakú morálku, jeden človek ma ban, pretože niečo urobil mimo stretiek, aj ked na stretkách sa choval relativne slušne, druhého obhajujete, pretože ved on je na tých stretkách absolutne geniálny a to čo robí mimo stretiek tak nás nezaujíma
Proste riadite sa heslom, čo ma nepáli, to hasit nebudem. Takže sa hrajte, len potom sa nestažujte až sa niečo vážne nazaj stane.
Prajem pekný den, krásny nový rok.
A už sa nemusíte obávať toho, že sem ešte niekedy napíšem. Stratil som tu už príliš vela času "hádzaním hrachu na stenu".