Forums » Nekategorizováno

DOMINANTI NA DOMINE

• 9 posts
    5. januára 2015 13:22:11 CET
    už si sa presvedčila že som mal pravdu?
  • 5. januára 2015 13:19:22 CET
    mirage.
    ved hovorim, ze nepit vobec
    ziadne posilnenie.
  • 5. januára 2015 13:17:52 CET
    mirage
    to nie je ze si ho obranujem.je velmi dobre ze sa to tu rozoberalo. takychto pripadov je urcite viac.
    baby musia byt viac opatrne s kym sa stretnu a stretavaju.
    ja nemozem predsa verit len tak niekomu za to ze jeho nick je tu dlho. ja tu vlastne nikomu neverim na 100%. je dobre prist na stretko. rozpravat sa aj s babami. a viacerymi. nie len so subinkami jedneho paaana. a ani baby si vsetky nesadnu.
  • 5. januára 2015 13:14:16 CET
    ...uz tu fakt neprispievajte...lebo je to fakt na grc....moon...dufam..ze vzdy budes mat stastie na ludi..ktori budu mat v sebe tolko slusnosti a nezneuziju tvoje posilnenie alkoholom..ked uz to v tej chvili nedokazes sama. ..ale inak uznavam...uzitocna rada...
  • 5. januára 2015 13:05:02 CET
    ...to ides obranovat subinky predomnou a sposobom..ze urobis zo mna kurvu?....to uz zo mna urobil goro..prisla si neskoro alebo sa ti zapacila moja uloha samozvanej advokatky?...ale bacha...je to velmi nevdacna funkcia...o chvilku by si mohla byt kurva ty:-)))
  • 5. januára 2015 13:04:49 CET
    mozno este taka rada mladym babam.
    ked uz na " lekciu" tak bez alkoholu.
    alebo radsej nic. alkohol k bdsm zrejme fakt nepatri.
  • 5. januára 2015 13:00:16 CET
    kto je dokonaly, neomylny..nech hodi kamenom :-)
  • 5. januára 2015 12:57:21 CET
    to pokus o obhajenie subiniek, ktore rozhodne taketo skusenosti nepotrebuju mat a ani nemaju. To ze su submisivne, este neznamena, ze by mali byt promiskuitne.
    Na druhu stranu k tomu co si pisala moon, lahko sa naspini na niekoho, ale tazsie sa to potom berie spat.
  • 5. januára 2015 12:48:57 CET
    ....ja viem..ze masterslave bol pospineny viac ako sa patrilo...viem aj o tom..ze tie fotky koluju a ma ju v mobile aj.....:-)))ma to vyznam pisat kto?je to uplne jedno....vsetko bolo povedane a kazdy ma moznost urobit si nazor sam....mam ta rada a chapem tvoju potrebu obranovat....zmenila som nazor...na neho:-)))
  • 5. januára 2015 12:37:07 CET
    mirage
    ze reagujem na co?
    corwin mi odpisal do ss.
    nieco tu zacal pisat a nedokoncil. pise len utrzky.
    do posty nema problem napisat. je to zase len slovo proti slovu.
    a ruku na srdce vsetci chlapi co ste tu:
    kolki z vas poslali fotku subky dalej? je jedno komu. len maju to " stastie" ze sa to neprevalilo verejne.
    nepotrebujem odpovede. je to len na zamyslenie.
  • 5. januára 2015 12:29:01 CET
    ...to je pokus o slusnu urazku?.....je mi jedno koho stretavas a prosim ta reagujes prilis neskoro a na veci,ktore su mi v tejto chvili uplne ukradnute.....
  • 5. januára 2015 12:25:17 CET
    ...vies co mi je luto..ze az teraz reagujes:-((((
  • 5. januára 2015 12:23:53 CET
    Ja ze je to tvoja osobna skusenost, lebo zatial som stretla prijemnymi, inteligentnymi subinkami, ktore sa nestazovali na to, ze by mali sex s kazdym dominantom co sa im naskytne.
  • 5. januára 2015 12:22:35 CET
    corwin
    kym odides, uprimne ma zaujima ako si pomohol tej babe( alebo babam) ked sa ti zdoverili.
    naozaj ma to zaujima. nie ze v zlom.
  • 5. januára 2015 12:18:31 CET
    ....je mi jedno do akej vety znie moj popis fajn a do akej nie....citas v mojich riadkoch co tam vidiet chces....popri vsetkom tom co tu odznelo mi pride fakt zbytocne riesit taketo malickosti a v kontexte k ostatnemu povedanemu...blbosti
  • 5. januára 2015 12:17:53 CET
    Amen..
    • 5 posts
    5. januára 2015 12:14:29 CET
    a posledná reakcia - ukázali ste mi, akí ozaj ste, už nebudem prispievat ani reagovat do týchto debát, pretože aj tak dobre myšlenú vec , vždy zvrtnete na svoje osobné problémy a všetko aj všeobecne napísané vztahujete na seba(ale aj to na niečo ukazuje),
    nik z vás nechce nič urobit pre ostatných, iba sa hrajkáte na svojom píesočku a ked sa niečo stane, tak strčíte hlavu do piesku, ako pštrosi, prípadne ked chce niekto niekomu pomoct, tak ho ešte utopíte. Baby, ktorým sa niečo stalo a sú obete, obvinujete z toho, že si za to môžu samé, ľudí, čo urobili zle obhajuete, ved oni to tak nemysleli a potom sa im aj ospravedlnili . Máte dvojakú morálku, jeden človek ma ban, pretože niečo urobil mimo stretiek, aj ked na stretkách sa choval relativne slušne, druhého obhajujete, pretože ved on je na tých stretkách absolutne geniálny a to čo robí mimo stretiek tak nás nezaujíma
    Proste riadite sa heslom, čo ma nepáli, to hasit nebudem. Takže sa hrajte, len potom sa nestažujte až sa niečo vážne nazaj stane.

Prajem pekný den, krásny nový rok.

A už sa nemusíte obávať toho, že sem ešte niekedy napíšem. Stratil som tu už príliš vela času "hádzaním hrachu na stenu".
  • 5. januára 2015 12:01:06 CET
    docitala som to teraz pred polhodinou vsetky prispevky, ale reagujem na to co si pisal. Neviem preto, preco to prirovnavas k trafenej husy. Kazdopadne to "Vy ste zaniesli" mi pride dost nekonkretne, kedze som sa k nicomu nevyjadrovala co bolo pisane. Leda prednedavnom som tu prehodila jagoo zopar usmevnych slov v tomto vlakne.
    • 5 posts
    5. januára 2015 11:58:07 CET
    asi ste si nevšimli jednej veci. Urobili ste klasické gesto trafenej husy a začali ste reagovat do diskusie, ktorá sa v tej dobe týkala vždy niekoho iného, preto sa začalo podrobnejšie písať, to, že potom ste pomazali a pomenili príspevky, už nič nezmenilo na to, že sa to vlákno niekam uberalo.

Problém je v tm, že Mirage sa chcela rozprávat všeobecnejšie, len vy ste do toho zaniesli osobnostní prvok, tak sa potom nečudujte, že sa tu opat rozoberali staré veci.
    • 5 posts
    5. januára 2015 11:49:26 CET
    ..ano, je mi jasné, že naviac nemáš, ked ti dojdú argumenty, len niekomu vrazit jednu pestí, a ešte vlastne ano, vymysliet si argument prečo mi ju vrazit, že som urazil záhorákov .....fakt by ma zaujímalo, kde som tých záhorákov urazil. kde som povedal, že je niekto dajaký záhorák???

proste aké dominnatné, nemám pravdu tak ta zmlátim, aby si pochopil, že pravdu mám :-)
  • 5. januára 2015 11:34:40 CET
    k vyjadreniam MS : stali sa tak ako napisal.
    corwin : vsetko sme si vyjasnili na stretnuti kde bol aj Blacksun, preto mi to pride uz hlupe sa k tomu vracat. Ospravedlnil sa jej niekolkokrat a nevidim dovod to tu rozoberat. Ona sa ospravedlnila (asi), ze to prehnala s vyjadreniami a ze ste to boli Vy, kto ste to cele nafukli. (To mi tak Maros sprostredkoval-toto vyjadrenie).
    Takze skuste radsej sa venovat veciam, s ktorymi Vas oslovi konkretna osoba s konkretnou pomocou a nie to co ste zapoculi v krcme pri stole, respektive co sa napise na fore.
    Ale v celku je to zabavne citat co tu vsetko dokazu ludia popisat.
  • 5. januára 2015 11:25:05 CET
    čítala som tvoj popis k miestnosti, znie fajn po vetu : "Nepripadate si ako "obeživo"ked kolujete z postele do postele? " teraz premýšľam, či si myslíš, že subinka je "sexuálna otrokyňa", alebo či sa poniektoré ženy "hrajú" na subinku, aby vôbec mali sex. Akosi tomu nechápem, prečo by mala prirodzená subinka cestovať z postele do postele, keďže prirodzená submisivita nie je o cestovaní medzi posteľami.
  • 5. januára 2015 11:04:07 CET
    ..povedala som,ze uz toto vlakno zivit nebudem..ale tebe este odpoviem.Nezalozila som toto vlakno za ucelom ziskania mnoho prispevkov za par dni, ci zviditelnenia sa ako si asi myslis....to,ze tu niekto dotknuty neprispel je jeho vec. Mne staci to,ze viem,ze ta baba o ktorej sa tu pisalo naozaj dostavala tie vyhrazne spravy a urazajuce sms. Po tom vsetkom by som sa ani ja neozvala. Mozte tu zlahcovat veci ako chcete. Mate tu aj par prispevkov,ktore hovoria o tom,ze elita tejto komunity dobre meno nema....to by ta malo mrziet. Nie to ci sa tu dotknuta osoba ozvala. Mohol by si sa zamysliet nad tym od akych prispevkov k akym sme sa tu za tri dni dopracovali. Od vyhrazok na zrusenie fora...cez vulgarizmy....vysmech....k comu....odpovedz si sam....nie necakam..ze niekto potresta gora...k comu by mi to bolo...dali by ste mu na zadok...ze to za Mirage...nanana?:-))))Bola to len krasna ukazka "elity" a vsetkych tych blabolov,ktore ste tu popisali. Kontrola...cenzura...senat..rovna sa....vlatne nic...nemate dost moci poradit si s vycnievajucimi z radu a ani guraze priznat si to...To druhe je osobne pre mna dolezitejsie:-))) A prosim ta Leon...nechod tu na mna s pokusom vyvolat vo mne vinu za drunkena. V jednej vete ma nazves samozvanou advokatkou a vysmejes ma za moju snahu niekoho chranit a v druhej idea apelovat na moje city,lebo som neochranila drunkena pred kardinalom?...citas sa?...ja som zena...preco si uz len ty mna zo slusnosti neochranil pred zurivym dominantom,ktory mi nu nakladal ubohym sposobom.....radsej si napisal reagujem len na tvoje prispevky:-)))))ake chlapske a dominantne...ze?:-))))) alebo vtedy ti to vyhovovalo???....je mi uplne jedno,ci sa tu pozeriete....ale uplne. Moje vlakno ukazalo ovela viac,ako som povodne ocakavala. Myslim..ze prave to ta najviac mrzi...ze tu problem je...aj ked sa pri stretnutiach laskyplne poklepkavate po pleciach.....a este z jednej veci tu par ludi dostalo strach,ze nepridu nove subinecky....ze?....ale ved to maju uplne jedno kde si natlcu huby...ci v sukromi...alebo pod vetejnou zastitou dominantov ,ktori si potom porozposielaju pomedzi seba este jej fotky....a aj tak nic neurobia....ja osobne by som si vybrala to prve:-))))...prilis chabe a slabe argumenty Leon
  • 5. januára 2015 11:01:34 CET
    Vysvetlene, uzavrete :)
  • 5. januára 2015 10:53:28 CET
    Ja si nwmusim nic po sebe citat a za vsetkym si stojim co som napisala sem aj do ss. Je to dost ucelene a nic nesplietane. Myslela som tie pozvania na kavu ktore boli na zaciatku ale som ich odmietla lebo hlbsie prenikat do komunity som uz nemala chut. To ze ty mas s niekym dobru skusenost ti nikto neberie. Ved kazda nech si vyberie koho chce na priatelenie atd. Nikto nikomu nezakazuje zit a existovat iba veci ktore uz normalne nie su. Aj ja poznam ludi s ktorymi mam aj par dobrych skusenosti ale hlavne urobili inde vela tych veci ktore uz su za MOJOU hranicou. Takze je to normalna vec ze ludia aa selektuju a preto je dobre ze na vychode je priestor aj pre takych ako su ti ktori su v BA zakazani. A zeny ktorym to spravanie vadi tam mozu bezpecne ist. Na vychod zase mozu ist ti dotycni. Takze kazdy si vyberie no. Nema zmysel hovorit ze vychod je zlo alebo zapad je tiez neviem aky. Proste na kazdej strane iny pristup a prirodzena selekcia