Forums » Nekategorizováno

DOMINANTI NA DOMINE

• 4. januára 2015 23:16:42 CET
    si paranoidny ...
    nespasis svet a ani vsetky subinky a tvoja nepodarena osveta teda pokus o nu ma skor negativne dopady na teba a vnimanie tvojej osoby ... uvedom sa ze ty si pri tych udalostiach ktore tak rad riesis nebol pritomny teda nevies ako sa veci naozaj mali stali a vnimali ...

neobvinuj niekoho kym nemas istotu a dokazy ... nevytvaraj si v hlave konspiracne teorie ... a otrepane ohovaranie dabelskeho by si mal uz tiez nechat tak ... vsetko sa len obracia proti tebe ..

chapem ta nechces nam zle ... ale vazne to uz prehanas tak ze klesas v ociach vacsiny ludi .
  • 4. januára 2015 23:16:05 CET
    poprosím.ťa.trochu.sa.skutočne.mierni
    ...Ivana.poznáme.a.vieme.že.to.nieje,žiadny,násilník.zberač.fotiek.ani.iný-.gauner.a.to.ty.dobre.vieš

....robil.chybu
    ..ale.on.je,jeden.z,mála.ktorý.ju,aj.prizná.a.skutočne.sa.ospravedlní
    ...vec.je.vyriešená.a.ja.neverím.že.sa.niekomu.cez,sms.vyhrážal
    .a.dokonca.slovo.krava.nieje,ani.v.jeho.slovníku...tak.fakt.skľudni.hormon
    ...stále.sme.dúfam.priatelia
  • 4. januára 2015 23:15:37 CET
    do piče jediny problem tu je druken duuuda
  • 4. januára 2015 23:13:55 CET
    To bude najlepsie :) tesim sa... Minule som bola vo Velkom Mederi a tam vsade tvoj nick :D som si myslela na teba aj ked ta nepoznam osobne
  • 4. januára 2015 23:13:47 CET
    kokotinaaaaaaa,,,joooooj,,,ma neser ,,,,lebo si ťa prestane važiť !!!!!! drugen budka je kokot a hotovo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • 5 posts
    4. januára 2015 23:12:50 CET
    ..mno, takže všetci si podajme ruky, obime sa a všetko zabudnute ..aká to shoda :-) len škoda, že tie prblémy tu budú stale, len budú zametené pod koberec a všetci o ne budeme zakopávať ..ale ani sa nečudujem ..poviem to sprosto ..typicky slovenské, zatvarajme oči pred problemami
  • 4. januára 2015 23:12:11 CET
    Ake ody? :))))))))))) napisala som vlastnu skusenost s Dabelskym. A je to clovek ktoreho si vazim. Je tazke uznat iny nazor? hm
  • 4. januára 2015 23:11:05 CET
    Nech je mastetslave aky chce..v tomto ma pravdu...uz dost....uz ma boli hlava z tych urazok..vyhovoriek a vsetkeho negativneho...ak mate potrebu kludne si hrkutajte....ja uz nebudem zivit toto vlakno...pekny vecer
    • 5 posts
    4. januára 2015 23:10:58 CET
    :-) som 500 km daleko, takže to nevidim teraz realne, ale ked budem mat cestu dam vediet až budem v Ba
  • 4. januára 2015 23:10:08 CET
    ja som sa ospravedlnil v kuchyni minutu na to nezacinaj zas ze po pol roku. ved ty si tam nebol. ja mam svedka annie ktora stala vedla mna. moze sa tu k tomu verejne vyjadrit. potom medzi dverami ked odchadzala tak si to u mna nekaz. laisla dakujem za podporu aj dadka aj vsetci ktory ma fakt poznate.
  • 4. januára 2015 23:08:43 CET
    Mozeme dat kavu na stretku teraz u zemana a rozobrat problematiku hlbsie.....pozyvam ta
    • 2 posts
    4. januára 2015 23:08:08 CET
    Dakujem ;)
    Ty sa nechces pridat na workshopy?
    • 5 posts
    4. januára 2015 23:07:37 CET
    fakt to určite bola náhoda ...bola kritika na dabelskeho, on napísal odpoved, za polhodinu na to jeho odpoved zmizla, objavil sa ženský nick, ktorý písal na neho ódy ..ano podla teba čistá náhoda ...
  • 4. januára 2015 23:07:35 CET
    Masterslave , mirage aj toto si chcela? Uz asi nie vsak? Ovsem vlakno obnazilo nasu solidaritu a nerozborne priatelstva. Ja som aspon zistil, ze ignore list funguje a ziadnu dalsiu cenzuru nepotrebujem
  • 4. januára 2015 23:05:28 CET
    Juj ako ma mas ty zmapovanu :D ma tesi tvoj zaujem... ludia ktorym doverujem to vedia. Tebe musi stacit odpoved ze z rodinnych a bezpecnostnych dovodov som musela zmenit nick, ktory som mala uz rok predtym registrovany. Aj take sa stava bohuzial... ale preco to vytahujes nechapem. Co to ma s tym spolocne?
  • 4. januára 2015 23:04:04 CET
    Až také zlé to nie je, v priemere 2 zo 100 profilov, sú normálne zmýšľajúce dominantné osoby, ktoré aj majú nejaký ten spirit..
  • 4. januára 2015 23:03:34 CET
    bol by som rad keby ste prestali utocit jeden na druheho...jalka na corvina...kardinal na drunkena...a a ty mirage neviem ci prestanes na gora...daj si ho do ignore listu...ja chcem len povedat ze ja teraz prvy krat pocujem o nejakych sms 24 hodin denne a som prekvapeny...a ziadny moji kamarati neposielali ziadne fotky po nete to je dalsi blud... bola tam anie a goro ako ludia co tam byvaju a venovali sa prevazne sebe.
    ja sa nenalepkujem za ziadneho dominanta ani submisiva...robim veci podla nalady a hlavne v sukromi a jednorazove akcie ma vlastne ani nezaujimaju.
    velmi rad by som vas vyzval k vacsej tolerancii jeden voci druhemu aby sme sa tu navzajom neovracavali a skor spolupracovali aby sa tu ludia ktory su vazne nebezpecny sem nedostali. ja si neodchytavam ziadne babenky aby som sa tu na nich ukajal ale verejne hovorim vsetkym ze mna uspokoji iba normalny dlhodoby vztah. neposielam nikomu ziadne fotky a snazim sa veci skor urovnavat ako vyvolavat konfliky. Co sa tyka drunkena tak som mu odpustil a je aky je. je tu a hotovo. ked sa s nim nechcem zaoberat tak sa nim zaoberat nebudem. tym narazam na nadpis tohoto vlakna a drunkena pouzivam ako priklad. lubos na teba sa nehnevam samozrejme. nech ti je odpustene. aj ja robim chyby. chcem len ukoncit happyendom tuto debatu. kazdy si robte nazor na druheho a vyberajte si svojho partnera, dominanta, subika, kamarata podla vlastnych kriterii. ak mam uviest priklad ako by stretavanie malo fungovat tak si berme priklad z vychodu a dr jajbolito...tam sa nic nasilu nezavadza a ds vztahy sa koncia svatbami.
  • 4. januára 2015 23:01:41 CET
    váž slova ! laisla je jedna úžasná žena a tvoje nepriame obvinenia sú silné . dennodenne vznikaju nove a nove nicky a ty nemas pravo niekoho takto osocovat a spochybnovat !
  • 4. januára 2015 22:57:46 CET
    https://www.youtube.com/watch?v=8fQZsKOIPhA
    • 5 posts
    4. januára 2015 22:57:06 CET
    dajako som doteraz nečítal od MS, že by niečo také napísal ...až dnes ...fiha, takže pol roku bol svaty, po pol roku sa ospravedlní a je svaty opat ....mimochodom, prečo tvoj nick vznikol akurat v dobe, kedy bol kritizovany dabelskym?? tu aj na xbdsm??
  • 4. januára 2015 22:55:56 CET
    ...mne neprinalezi ta odsudzovat..ani sudit...bola som zvedava ako sa obhajis...ostatne si dostal v ss...
  • 4. januára 2015 22:53:28 CET
    jeden.,z.mojich,naj.kamošov...a.verím.mu.že.to.čo.sa.stalo.bolo.síce.popičovka.priatelia
    ....a.už.to.dávno.oľutoval...ale.sa.zamyslite.mladá.slečna.to.trochu,nenafúkla?
  • 4. januára 2015 22:53:19 CET
    Zaujimave ze jedna slecna nieco povie a je z toho kauza. A pacia sa mi dokazy typu "neviem", "povedala", "nespavala", "niekto jej volal" a urazil ju nadavkou typu "krava" … och..... ou jeeee.... Masterslave ma moju plnu doveru. Chyba je chyba, tot vsjo. Kiez by sa niektori dominanti chovali aspon tak rozumne ako MS. Ze...
  • 4. januára 2015 22:50:27 CET
    zlato.a.prečo.vyrazila...ved.ak.niekto.chce.nech,tam.mukluje
    ....nik.predsa.netvrdí.že.musíme.všetci.poslúchať...každý.si.predsa.žijeme.to.svoje,krásne.D/s
    ja.nikdy.nebudem.nikoho.počúvať.okrem.svojho.Pána
  • 4. januára 2015 22:48:46 CET
    Neny za co bracho.