Forums » Nekategorizováno

DOMINANTI NA DOMINE

• 2. januára 2015 21:08:27 CET
    A ty si prosimta z coho tak bohaty, z toho ze si vlastne bdsm gigolo alias muzska stetka? Ja poznam skutocne movitych ludi, a neviem ze by sa prostituovali... a chodili obleceny v podobnom duchu ako ty a tvoja domina... si smiesny Goro

Len moje cizmy su drahsie ako tvoje cely ohoz a posmievam sa ti???
    • 7 posts
    2. januára 2015 21:06:52 CET
    ako vždy si od veci,spýtaj sa mojich bývalých subiek a možno ťa osvieti.....
    Nikdy si ma osobne nepoznala,žiadny osobný rozhovor sme neviedli....si proste zakomplexovaný človek,čo ma raz v živote videl a nesadol som mu....

CORWIN
    To je možné,že ti nezaplatili,ale mohol si za mnou prísť,alebo aspoň zavolať,že Goro,prosím ťa,nemohol by si mi ešte počkať.....
    Lenže ty si sa mi radšej vyhýbal,nebral mi telefon-toto má byť prístup hodný chlapa?
    V poslednej dobe zisťujem,že si zlý človek,kde môžeš rýpeš,robíš naschvál zlú krv,ale si,aký si.....iný nebudeš.
    Píšeš ľudom v SS nepravdivé ohováračky na moju osobu,leješ olej do ohňa,kde sa len dá....a to sa prezentuješ,ako jedna persona s nadhľadom...a tieto zákerné praktiky robíš pravideľne odvtedy,čo som povedal otvorene svoj názor na teba.
  • 2. januára 2015 21:05:08 CET
    To je najúbohejšie malomeštiactvo komukoľvek vravieť že je chudobný ako kostolná myš. To samotné mi stačí aby som ťa ako človek nerešpektovala. Preboha, aké úbohé, ... pán bohatý...ale rozhodne nie si bohatý osobnoťou to je naozaj vidno z tvojich pravidelných vyjadrení a že ich tu sledujem ... čo ty vieš kto tu čo vlastní a nevlastní, tupáň trapný... a bežne za teba potom píše tvoja domina ... čo si ty za muža ... už sím to chcela dlho napísať, ale toto vyjadrenie o "chudobných"... fuj, u Zemana ti už ruku nepodám
    • 9 posts
    2. januára 2015 21:03:30 CET
    teraz si strašnú chujovinu napísal...
    akože chudobný človek nemá právo po niečom tuzit,niečo(niekoho)hľadať,byť clenom nejakej komunity????
    • 5 posts
    2. januára 2015 21:02:34 CET
    5 max 6 metrov a nic mi nebranilo vo vyhlade
    • 5 posts
    2. januára 2015 21:02:27 CET
    goro , sorry, povedal som, že nerypme do seba, ale toto mi už nedalo ...všade na svete je BDSM o inteligentnych ludoch, len ako pozeram tak na Slovensku je to inak ....to, či si dominantny, alebo submisivny nerozhoduje, či máš v penaženke 100 euro, alebo euro, ale rozhoduje to, čo máš v hlave... to by si si mal zapamatat, ...ked si myslíš, že každy pitomec, co má na to si kupit vibrator, alebo bič je bdsm pozitiv, tak sorry, ale si uplne vedla ...a ked tu začneš vytahovat to, že som si od teba požičal 400 euro, a 3 mesiace som ti je nebol schopny splatit ..hej, pretože mne nezaplatili za moju robotu ...BDSM máš v hlave a nie v penaženke
    • 2 posts
    2. januára 2015 21:00:49 CET
    Dominanti na domine... Novy web vyriesi vela veci, casom aj toto. Ziadny Dom nieje perfektny. Ja mam od toho daleko a som si toho vedomy. Su tu a to je dolezite. Potrebuje Dom ucitela? Ano. A najcastejsi ucitel bude vzdy sub. Chcete vediet ako to funguje tak sa stretavajte, kritizujte, citajte a skusajte. Ak vas nepresvecia ludia ktory su tu treba hladat inde.
  • 2. januára 2015 20:59:45 CET
    Jako nováček jsem chtěla přispět do tématu, ale koukám, ze se téma trosku změnilo. :-( Jinak bych neřekla, ze se diskuze tady na domine nějak zásadně liší od jiných diskuzi. Vždycky se najdou lidi, kteří se chtějí dohadovat o nesmrtelnosti chrousta. ;-) Nic proti nikomu, neznám tu nikoho. ;-)
  • 2. januára 2015 20:57:44 CET
    ....nic viac si nedokazal vymysliet?...dovol sa mi zasmiat...
  • 2. januára 2015 20:55:59 CET
    ..horka prichut?..vase teorie a vyjadrenia su zrazu proti vam..ze?..trepete tu dristy o prevencii...ale ved by ste tym robili osvetu sami proti sebe....pravdaze..necakala som nic ine..len..ze pravda sa oznaci za chujovinu...a akych rokoch?....goro..o tebe koluju take anekdoty ze by si sa divil...pocuj..co vlastne si..dominant..ci sadista...nemal by si si to aj ty ujasnit?
    • 5 posts
    2. januára 2015 20:45:53 CET
    Ach horká to príchut pravdy. Toto bolo zanedbane z našej strany.
    • 7 posts
    2. januára 2015 20:45:48 CET
    Veľmi rád by som vedel,o čom inom bola tá poznámka?????Napíš do SS.
    Lebo sú to Chu....joviny,čo sa vyťahujú po x rokoch...
    • 5 posts
    2. januára 2015 20:42:20 CET
    A prečo?

Poznamka Mirage na Leona bola o niečom inom. Ty si sa nemusel ozyvat a teraz si tu riešite súkromne veci na fore. Si to vyrozpravajte sukromne a nezatažujte forum. Ano aj marosa sa to tyka.
  • 2. januára 2015 20:41:09 CET
    Takze poporiadku....
    Leon...co cakam od teba?...ze povies pravdu ako to tu bezi...ze priznas,ze "priatelom" sa odpusta aj co by sa nemalo...a aj na stretkach organizovanych tebou...ale asi chcem vela...
    Goro...preco to vytahujem?...lebo sa mi od hnusu dviha zaludok ked tu tak moralizujete...pranierujute inych...tato komunita je mala a viem,ze aj na dalsom stretku v Strbe si mal podobny problem a tych problemov so zneuzivanim postavenia dominanta mas viac...to vies...nie kazdy ta zerie:-)))
    Maros....ved si na tom stretku nebol...len kolko metrov dalej si sedel?....tesim sa na vyhru:-)))
    Blackson...prosim ta...mne o prevencii nerozpravaj:-))))neviete si dat rady sami medzi sebou...ako tu raz ktosi davno trefne poznamenal na co sluzia stretka u Zemana?.....dopln si
  • 2. januára 2015 20:39:03 CET
    Aha vrátim sa k téme
    = Ukážte mi chlapa aj babu čo nie su nadržaní,
    Ved prečo ešte aj v kláštoroch maju palice aj diery do steny,,?,,
  • 2. januára 2015 20:38:59 CET
    Durag sice niekedy kecáš, ale občas máš recht, treba si užívať života kým sa dá
    • 9 posts
    2. januára 2015 20:35:34 CET
    či máš 18 alebo 81
    Furt jedno aj tak skapeš sprostý,takže treba žiť kým sa dá,
    • 9 posts
    2. januára 2015 20:34:02 CET
    som totiž jedinečný a nenapodobitelny kus....
  • 2. januára 2015 20:34:02 CET
    kralovna, mne sa lúbi od 1 do 6, a mať subku lubilo by sa mi od 1-9
  • 2. januára 2015 20:33:57 CET
    To čo ideš hodiť do stávkovej,,,?, ,
    Tak pridám 6.9,3,
  • 2. januára 2015 20:32:10 CET
    myslím že blacksun má pravdu, dôležitá je osveta, aj poistka.....
    nikto nemôže rozhodovať za iného, môže maximálne poradiť, každý rozhoduje sám za seba.... keď sa 18r. človek môže ženiť, zobrať úver, šoférovať auto môže sa rozhodovať aj v tejto oblasti, že ide nepripravený a neskúsený je hlavne jeho chyba...
    • 5 posts
    2. januára 2015 20:29:21 CET
    Všimol a potom vysvetluj niekomu že prečo mu bolo ublizene. ak poviem lebo si sprosta som bezcitna svina ( aj ked je to pravda :)). ak pôjdem nato citlivo spravito znova alebo ma to bude stat priliš vela energie dotyčnej pomoct . Radšej to sem flaknem na sklo nech aspon nijakú osvieti si davat pozor.
  • 2. januára 2015 20:28:09 CET
    ty fajnšmeker, čo to je za mix prepanajana som sa tu od srdca rozosmiala :))
    • 7 posts
    2. januára 2015 20:27:52 CET
    Strašný problém založiť si životnu poistku,,?,,
    Po mne potopa,
    Ha,keby ste mali nitrodecko to by ste mali zážitky do dominy,nie teorie,
    Kurva zasa nejaký idiot precitol z ožranstva a strieľa petardy,
    • 7 posts
    2. januára 2015 20:26:55 CET
    tí dotyční to vedia,ved je to tu rozhovor medzi MIRAGE s Marosom.....to si nepostrehol?A to sa už pripravujem na spúšť,ked sa MIRAGE pripojí
    A verím,že na novom serveri bude admin,ktorí bude osobne poznať konkrétnych ľudí a teším sA,že sa nebudú opakovať neduhy DOMINY.