Forums » Nekategorizováno

DOMINANTI NA DOMINE

• 2. januára 2015 11:06:55 CET
    Ja sa priznam ze sa orientujem na povahu a psychiku muza... ak ma teda moj hypoteticky buduci subik voci mne uctivu, milu povahu, akoby prirodzene reaguje na uvod jemne psych ovladanie, ktore postupne z mojej strany ma silnu tendenciu narastat az do kontroly a vlastnictva...tak zacnem mat zaujem... a az potom aj zacnem citit sex zaujem...

Zaklad mojej dominancie je totiz potreba vlastnit, ovladat...a sex. s tym potom ide prirodzene ruka v ruke...

Sex. zaujem necitim bez toho psych ovladania... takze, aj ked sa ma pytaju subikovia u Zemana na praktiky-pride mi to irelevantne s nimi riesit, kedze ma nezaujimaju.

nedovolim nikomu mi lizat hoc len cizmu len preto ze nemam suba a chyba mi to... nebolo by to pre mna ono, prislo by mi to ako prostituovanie :)

Moje cizmy bude lizat, teda ak budem mat to stastie raz, len ten moj pravy s a ten aj bude nosit obojok s mojim menom
  • 2. januára 2015 10:58:25 CET
    ak sa k tomu dočítajú, tak sa určite ozvú. ozvali sa vtedy ozvú sa aj teraz.

královna, svojim spôsobom máš pravdu, nietorí jedinci máju trochu problem sa zaradiť, možno v dôsledku neskúsenosti a skreslených predstav, a preto ja najhoršie ak sa stretne kvázi dominant s kvázi subkou ....
  • 2. januára 2015 10:57:26 CET
    O kralovnej neviem. Vlastne o kazdej ti poviem, ze neviem. Lebo ja zabudam.
    Ale stale ta drzi naivita. Je asi zbytocne rozvijat uvedenu temu, lebo isto sa ziadna neprizna a radsej budu klamat sami seba, max priznaju, ze oni nie, ale ostatne....
  • 2. januára 2015 10:55:58 CET
    ...no ved priznavam davku naivity....napriklad kralovna...ty to mas ako?
  • 2. januára 2015 10:53:39 CET
    Mirage, dufat a verit, ze sa tu priznaju je naozaj naivne.
  • 2. januára 2015 10:48:11 CET
    ....naivne sa priznam..ze dufam
  • 2. januára 2015 10:46:44 CET
    Mirage, myslis, ze sa nejaka prizna??? asi je zasadny rozdiel medzi komercna domina a domina, ktorej venujes peniaze za cas.
  • 2. januára 2015 10:37:26 CET
    ...ja nie som domina...ale bola tu uz taka debata a velmi sa ohradzovali..ze to tak nie je...tak som zvedava na reakcie....
  • 2. januára 2015 10:35:55 CET
    ....zaujimavy postreh...pri urcovani submisivity ci dominancie sa teda berie do uvahy co?...pretoze aj mnoho subikov je v beznom realnom zivote dominantnych..na napr. dolezitych postoch a v sexualnom zivote sa zaradia k subikom....myslim..ze mas pravdu...ale aj tu ciastocne...mnohi dominanti tiez nie su vysportovani Adonisovia....ale zeny to prehliadnu...vyberaju srdcom...intuitivne..skor daju na pocitovu stranku....kdesto muzi vyberaju naopak...pravdaze aj tu su vynimky...
  • 2. januára 2015 10:32:41 CET
    Zialbohu musim ta sklamat, azda kazda komercna domina sa subikovi nuka k sexu, ked pre nic ine, tak preto aby nestratila zakaznika. Isto existuju vynimky, tych sa moj prispevok netyka...Ked povies na zaciatku lekcie, ze bez sexu, domina si to prelozi, ze jasne, so sexom, len sa hanbi to povedat.
  • 2. januára 2015 10:28:57 CET
    ....su aj vynimky....ale vraj casto nie...ved nech odpovedia dominy...
  • 2. januára 2015 10:25:40 CET
    Mirage, dominy nemaju sex so svojimi sub???
  • 2. januára 2015 10:18:49 CET
    Mna by zaujimalo, ako ste dosli na to, ze ste submisivne...nemyslim kedy, ale preco si myslite, ze spadate do tejto kategorie...ja osobne idem do kolien ked v profile submis zien citam " som vrtkava, papulnata...blablabla"... tak to dakujem za taku subm povahu... mat rad subm sex praktiky este neznamena podla mna byt submisivny...

Vela subm zien tu je podla mna proste zakomplexovanych, a to bez urazky... a myslia si ze takto zaujmu... casto su fyzicky neatraktivne, neudrzovane... nalejme si cisteho vina, ked uz hladate a patrate po kvalitnom dom, pozrite sa na vlastne kvality.
  • 2. januára 2015 10:01:23 CET
    ...".zeny su tu presexovane a muzi intimne zanedbani"...noooo tak to je pre mna novinka....odkial to mas?...snad si to neusudil z toho pomeru zien a muzov ....lebo to predsa nemoze byt smerodatne. Dominy napriklad nemavaju sex so svojimi subikmi...dominanti ano....tak odkial ten poznatok?

....apropo...my dvaja sa osobne nepozname a ked sa mylim...ospravedlnim sa...ale tiez som toho nazoru...ze si sa zle zaradil....
  • 2. januára 2015 9:54:22 CET
    ....sef tejto komunity ci senat?....nieee...mne je jasne,ze pokial princip fungovania bude nastaveny ako v lacnej sexzoznamke,nic sa nezmeni. Priklad...ty by si bol svedkom,ako niektory tvoj priatel hrubo zneuzije "pravomoci" dominanta...co urobis?....mozem skusit hadat?...nic...lebo je to tvoj priatel...maximalne sa zasmejete a pojdete dalej...
  • 2. januára 2015 9:40:26 CET
    Ani ja niesom :D zle si kukal do profilu trtko
  • 2. januára 2015 9:39:28 CET
    ..a to je uplne v poriadku, lebo ja nie som domina. :)
  • 2. januára 2015 9:35:31 CET
    Poznam dominy, co maju inteligenciu a svoj sarm a uroven. Vam obom to chyba. Ste len vulgarne a plytke
  • 2. januára 2015 9:32:59 CET
    Vyhon si a potom pis,bo si jak chlap v prechode s tymi dristami
  • 2. januára 2015 9:27:52 CET
    ..nuti ta niekto, aby si sa na tom podielal? ved si nemusel reagovat, ale zjavne si tiez menej mentalne zdatny a miesto toho, aby si drzal klapacku, budes pisat tiez a poukazovat na moje spravanie a pritom robit to iste...:D

..ale aby som nebola offtopicka, tak ty tiez patris medzi tych akoze domikov, v ktorych je asi tolko dominancie, ze....nikolko. A tiez nevies subku normalne oslovit, len skopcit nejaky svoj vymysleny inzeratik. Ale aspon nie si vulgarny, to ti sluzi ku cti.
  • 2. januára 2015 9:26:17 CET
    Btw, vlakna tu zahlcujes ty,jebóza,kto ma citat tie tvoje slohy,co ti jebe?
  • 2. januára 2015 9:16:58 CET
    Keby si neprovokovala a nezahlcovala vlakna. good job.
  • 2. januára 2015 9:14:08 CET
    ..a trvalo len dve minuty, kym si editoval svoj prispevok a dopisal tam ten zvysok, ty hlupacik..:)
  • 2. januára 2015 9:11:30 CET
    Zanedbatelny? Tak aspon nie si v tom sama.
  • 2. januára 2015 9:10:21 CET
    ..ty si mentalne zanedbany...

sorry, nedalo mi...